Adet öncesi erken gebelik testi

baabyy

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
78
28
Kızlar adetime 4 gün var ve erken gebelik testi yaptım yeni üyesiyim buranın mide bulantısı ve gögüs hassasiyeti var acaba hamilemiyim bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 3036067 Kızlar adetime 4 gün var ve erken gebelik testi yaptım yeni üyesiyim buranın mide bulantısı ve gögüs hassasiyeti var acaba hamilemiyim
Erken öğrenmişsiniz kalp atışı için 2 hafta sonra çağırabilir dr. Hemen folik asit başlamalısınız

Erken gebelik testi ve koyu bence kimyasal olduğunu düşünmeyin.. Tebrik ederimm sağ salim ilerler İnshaAllah ☺️

Vajinal usg ile bakarsa belki keseyi görebilir ama yolk sac, bebek vs. henüz göremez diye düşünüyorum öncelik keseyi görüp dış gebelik ihtimalinin dışlanması inşallah sağlıkla ilerler

Eki Görüntüle 3036067 Kızlar adetime 4 gün var ve erken gebelik testi yaptım yeni üyesiyim buranın mide bulantısı ve gögüs hassasiyeti var acaba hamilemiyim
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ❤️ gögüs hassasiyeti ne zaman başladı acaba benim çatlamadan sonra başladı hala geçmedi reglime daha 8 gün var beni de şüphelendiriyor bu durum

Vajinal usg ile bakarsa belki keseyi görebilir ama yolk sac, bebek vs. henüz göremez diye düşünüyorum öncelik keseyi görüp dış gebelik ihtimalinin dışlanması inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin 🤲🥰

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ❤️ gögüs hassasiyeti ne zaman başladı acaba benim çatlamadan sonra başladı hala geçmedi reglime daha 8 gün var beni de şüphelendiriyor bu durum
1 haftadır var bende 4 gün kaldı işte reglime

X