Gebeliğe Hazırlık ADET OLMAM GEREKEN GÜNDE YUMURTLAMA AKINTISI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değer artıyormuş canım bozma moralini dua et bol bol.. Doktorlar bazen yanılabiliyor ben ilk bebeğimi 8 aylıkken karnımda kaybettim..4 ay hiç adet olmadan hamile kaldım ve hep kahverengi kanamam oldu 3.aya kadar ..Ve sezeryan yerim çok açıyordu doktorlar ameliyattan çıkamazsın çocuğu alıcaz yoksa doğumda ölürsün sezeryan yerinde açık var dediler aldırmadım ölürsem ölürüm dedim ama oğluma da bana da bisey olmadi şimdi 5 yaşında çok şükür..Ve bana bu aldır diye birkaç hastanede birden söylediler..Her şeyi Allah bilir canım.. Daha çok erken kese gözükmez zaten..Belki yerleşme falandır o kanama..Ya da vajinada yara vardır bekle bakalım

Ben çok uyumuyorum herhalde uyku düzenim çok bozuk anlayamıyorum zaten..Bugün yumurtlamadan sonra 12.gündü..Göğüslerim hâlâ şiş.. Sırtım ve ara ara belim ağrıyor.. Dün gece yatınca adet sancısı gibi bir sanci girdi belime ve karnıma aynı anda.. Ama çok kısa sürdü adet olucam sandım yumurtlama günümde de böyle bir ağrı olmuştu birgün önce..1 hafta daha bekliycem sonra adet olmazsam hem gebelik testi hem hormon testi yaptiricam..Çok kolay ağlar hale geldim ve eşimde de çok sınırlı davranıyorum belki de adet olacağım içindir.. Ne diyelim Allahtan hayırlısı..ge gerçi yerleşme kanamasi degildir varsa yerleşmiştir artık..Ama dediğim gibi oğlumda da kanamam oldu benim ama sorun çıkmadı hiç ..Hatta hastahaneye yatırdılar düşüyor sandım.. Çok ağladım..Kanaman devam ediyor mu canım..Ben çok sevinmiştim sen hamilesin diye Allahım inşallah hayırlı haber verdirtsin sana .. Nolur bozma moralini hemen

Allah razı olsun canım çok iyi geldi yazdıkların.. 8 aylık kaybına da ayrıca çok üzüldüm...Herşey insanlar için demekki... Allah cocuklarımıza uzun ömürler versin inşallah Bugün gene kan vericem inşallah değerler yükselmiştir...

O a
Ben 35 günde bir adet oluyorum pikoluyum hamile kalmak bana uzak bir ihtimal geliyor.. Allah bilir tabi.. Yumurtlama oluyorsa neden olmasın ama.. 2 hafta önce falandı sanırım yumurtlama.. Ama hiç hamilelik belirtim yok
akinti bende cok oluyor regli olacağımı hemen anlıyorum sokulme gibi sanki

O a
akinti bende cok oluyor regli olacağımı hemen anlıyorum sokulme gibi sanki
Bende akıntı yok canım herhalde en başta gelen akıntı yumurtlama akıntısıydı ama o zamandan beri hiç akıntı olmadı sadece idrards tortu bel ve sirt agrisi arada anlık giren karın ağrısı aşırı gaz falan oldu .. Ama diğer gebelik belirtileri yok bugün o günden sonrakib14.gün adet olmazsam birkaç gün bekler test yaparım ama büyük ihtimal adet olucam

Inşallah yükselmiştir canım.. Senden de Allah razı olsun mutlaka haber ver merakta bırakma beni dilerim herşey istediğin gibi olur

Tahlil sonucu ne oldu canım..Inşallah iyi haber verirsin.. Bende yarın tahlil yaptiricam

Kızlar bugün kan vericektim ama sabah yataktan çıkmak istemedi canım..Geç uyandım..Bel ağrısı devam ediyor göğüslerde büyüme ve sertlik var.. Gebelik testi aldım.. Yarın sabah yapıcam lütfen bana dua edin.. Ne zaman bebek görsem gözüm doluyor.. Tekrar o duyguyu yaşamak istiyorum..Allah bana ve isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin..Inşallah yarın test pozitif çıkar.. Yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim..Allah razı olsun..Nolur bana bugün dua edin..❤

Sonucunuz pozitiftir umarım Aynı durumdayım sizinle ben test yaptım negatif

Canım beta hcg yükseliyor düşme yok çok şükür ama tabii keseyi göremedik. bir hafta sonra gel dediler. Sen ne yaptın nasılsın?
Senin adına çok sevindim..Ben evde test yaptım silik çizgi cıktı canım ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hâlâ.. Kan vericem önümüzdeki hafta..Kan sonucunu görmeden hiçbirşeye inanasım yok..Yanı hiç belirti yokki bende

olmasa silik çıkmaz ya İnşallah bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah...

olmasa silik çıkmaz ya İnşallah bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah...
Merhaba canım.. Dün gece benden kahve akıntıyla gelip devam eden adet kanı geldi adet oldum.. Testte silik çizgi hemen çıkmamıştı testi yapınca negatifti bende 1 dk bekleyip atmak için çantama koydum atacakken görmüştüm o silik ama çok belli olan çizgiyi.. Yanı gölge de bile belli oluyordu 2.çizgi..umutlandım p.tesi kan verecektim ama bugün adet olunca tüm umudum boşa çıktı oturup ağladım.. Artık test yapmam benim için en kesin belirti uyku hali , sigara kokusunun değişik gelmesi , akıntı, göz kararması..Diğer hamileliklerimde sürekli bunları yaşadım o yüzden artık başka hiçbir belirtiye güvenmem..AMA çok üzüldüm hayırlısı..En azından sen hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Ben bugün çocuk meselesini unutmaya karar verdim artık umudum yok..Olursa birgün inşallah çok mutlu olurum Allah büyüktür desteğin için çok teşekkür ederim sana çok içim ısındı senin için hep dua edicem..Sende aklıma gelirsem bana dua et lütfen..Hamilelerin duası kabul olur.. Bebisine ve kendine dikkat et ben piko yüzünden artık olacağını sanmıyorum ama Allah ol derse olur inşallah

Belki kimyasal gebelik yaşadın. Umudunu kaybetme canım. Ben geçen ay tüp bebek yaptırdım kan testinde çıktı herkese söyledik o kadar mutlu olmuştuk ki. Doktorum ikinci kan testini istedi 2 gün sonra dünya başıma yıkıldı zannettim tarifi olmayan bir acıydı kan değerim ilkinden düşük çıktı inanamadim gittim başka hastanede verdim düşmeye devam ediyordu doktorum kimyasal dedi. Çok ağladım çok üzüldüm ama o kadar çok şeyle karşılaştım ki halime şükür dedim. Biz elimizden geleni yapacağız takdir Allah'ın canım. Bende polikistik over im ayrica tek tupum bağlı. Doktorum polikistik olanların daha kolay hamile kalacağını söylüyor düzgün bir tedaviyle.

Bilmiyorum canım.. daha zor hamile kalırlar diye biliyorum ben..Klomene basliycam adetin 5.günü ama hiç belirti falan düşünmem artık..Allahtan hayırlısı..inşallah bu ay olur.. Sen başka hamilelik geçirdin mi kimyasaldan başka..

Ya canım benim söylemesi kolay biliyorum ama hayırlısı böyleymiş demek ki...Bir insan, bir kader olacak tabi ki vakti var bu ay değilse diğer ay.Ne konu da olursa olsun bekleyiş için de olmak zaten çok yorucu bir de olumsuz düşünerek kendini üzme... Bak bu ayın da yumurtlama dönemi yaklaşıyor her ay yeni bir umut öyle değil mi? Rabbim inşallah tatlı cimcime bir kız nasip eder sana

Ya canım içimi okudun..inşallah bir kızım olur ..Tam da yumurtlama dönemindeyim..Degerlendiriyoruz hayırlısı artık...Bu ay klomen kullandım..Yumurtlama oldu..Bu ayda hamile kalamazsam bir daha ki ay yine kullanıcam ama yine kalamazsam kendi haline bırakırım..Rabbim sen çok büyüksün..Vardır bir bildiği..Sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıklı bir sekilde..Yumurtlama donemi için bana önerin var mı canım.. :)

Amin canım sağolasın... Ay yumurtlama döneminde ne biliyosan onu biliyorumdur herhalde Ama kız çocuk için hep şeyi duydum, tam yumurtlama gününü değil de önceki iki gün- sonraki iki gün şeklinde değerlendirmek gerekiyormuş. X spermi daha uzun yaşıyormuş. yumurtlama gününe y spermi işlevini yitirmiş oluyormuş filan

2 gün öncesiyle sonrasını değerlendirdik sanırım ama yumurtlama döneminde 1 yada 2 kez değerlendirebildik eşim hastalandı çünkü..Yine de nasip bakalım.. Üzülmüyorum ama.. Başka sıkıntılar var basımızda o yüzden de bu meseleyi düşünmeye fırsatım olmadı..önümüzdeki ay son kez kullanicam klomeni..Inşallah olur artık ya.. şu günlerde biraz neşem yerine gelir..Allahın izniyle senin hamileliğinde iyi geçiyordum umarım.. Ben senin için çok mutluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…