- 28 Ağustos 2019
- 93
- 23
- 30
-
- Konu Sahibi goncannderdi
İnşallah canım bekliyorum güzel haberlerini
AMIN CANIM MUTLAKA HABER VERIRIM
İnşallah nasip edecek stres yapma hiç onu kafana takmaNe güzel ya..Rabbim bana da nasip etsin inşallah
Akıntı sadece büyük tuvaletimi yaptığımda gelmişti yoğun şeffaf ve uzayan şekilde..Normalde akıntı varsa da farketmedim dün geceden beri ishalim afedersin ve bulantım vardı akşama kadar ama akşam geçti büyük ihtimalle üşütmüşüm baş ağrısı ve halsizlik de vardı bütün gün..Bir-kac gün daha kendi durumumu gozetliycem ona göre de test yaparım yumurtlama olduysa diye zaten akıntı olduğu gün değerlendirdik Allahtan hayırlısıNe gibi bir gebelik belirtisi arıyorsun peki :) normalde adete yakın kuruluk olur, sende akıntı var. Ve adet sancısı girdi belime diyorsun, o da bir belirti çünkü her an gelecek gibi adet sancısı olur hamileliğin başında.. kessinlikle test yapmalısın.
Yine de başka bir ihtimali göz önüne akacak olursan; ya geç yumurtlama ya da ikinci kez yumurtlama olabilir. O zaman degerlendir bu akıntılı günleri.
Hayırlısı olsun hakkında
Amin..Adet ve yumurtlama zamanları takmamak elimde olmuyor ama uğraşıyorum çok teşekkür ederim bana umut verdiğiniz için ve iyi dilekleriniz için ❤İnşallah nasip edecek stres yapma hiç onu kafana takma
Soğan suyunu denedin mi hiçAmin..Adet ve yumurtlama zamanları takmamak elimde olmuyor ama uğraşıyorum çok teşekkür ederim bana umut verdiğiniz için ve iyi dilekleriniz için ❤
Duydum ama işe yaradığına emin olamadım birde tam bilgim yok anlatır mısın nasıl yapılıyor nasıl kullanılıyor diye.. ? Ben seni çok meşgul ettim hakkını helal etSoğan suyunu denedin mi hiç
Estağfirullah olur mu öyle şey, bende pko vardı, yumurtlayamıyordum bi türlü, adet bittikten 2 gün sonra sabah aç karnına, akşam aç karnına soğan suyu içtim 10 gün. Kaynamış suya kabuğunu soyduğun dörde böldüğün soğanı atıyorsun 2 3 dk kaynatıyosun sonra soğuyunca burnu tıkayıp içiyorsunDuydum ama işe yaradığına emin olamadım birde tam bilgim yok anlatır mısın nasıl yapılıyor nasıl kullanılıyor diye.. ? Ben seni çok meşgul ettim hakkını helal et
bunun hamilelikle alakası var mı bilmiyorum ama bağırsak sendromu yaşadığınız da mukus gelir. ishalim diyorsunuz...Akıntı sadece büyük tuvaletimi yaptığımda gelmişti yoğun şeffaf ve uzayan şekilde..Normalde akıntı varsa da farketmedim dün geceden beri ishalim afedersin ve bulantım vardı akşama kadar ama akşam geçti büyük ihtimalle üşütmüşüm baş ağrısı ve halsizlik de vardı bütün gün..Bir-kac gün daha kendi durumumu gozetliycem ona göre de test yaparım yumurtlama olduysa diye zaten akıntı olduğu gün değerlendirdik Allahtan hayırlısı
Ben ishal olmadan önce geldi mukus.. VE göğüs ağrısı da yaşadım hâlâ ara ara göğüs agrım oluyor bugün çok dikkat etmedim sadece ama göğüslerimde hâlâ bir dolgunluk var ve sırtım ağrıyorbunun hamilelikle alakası var mı bilmiyorum ama bağırsak sendromu yaşadığınız da mukus gelir. ishalim diyorsunuz...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun adet olur olmaz yapıcam sizde işe yaramış sanırımEstağfirullah olur mu öyle şey, bende pko vardı, yumurtlayamıyordum bi türlü, adet bittikten 2 gün sonra sabah aç karnına, akşam aç karnına soğan suyu içtim 10 gün. Kaynamış suya kabuğunu soyduğun dörde böldüğün soğanı atıyorsun 2 3 dk kaynatıyosun sonra soğuyunca burnu tıkayıp içiyorsunyaptığın günler bide Meryem suresini okuyup bebeğin için niyet et, gerçekten bütün kalbinle buna niyet et, kocişine de ceviz fındık pekmez muz bol bol yedir. Her ilişkiden sonra bekle en az 1 saat ayaklarını yukarı dikip
Bence gerek kalmayacak, büyük ihtimalle hamilesiniz:)Çok teşekkür ederim Allah razı olsun adet olur olmaz yapıcam sizde işe yaramış sanırım
Ben de bekliyorum bakalım sırt bel ağrısı ben de de çok yoğun,bir de bir yere doğru uzanınca sağ kasığım da batma oluyorBen ishal olmadan önce geldi mukus.. VE göğüs ağrısı da yaşadım hâlâ ara ara göğüs agrım oluyor bugün çok dikkat etmedim sadece ama göğüslerimde hâlâ bir dolgunluk var ve sırtım ağrıyor
Benim adetim 7 gün geçti ama başka belirti olmadığı için test yapmıyorum.. Yürürken de sağ bacağımla sağ kasigima ince sızılar giriyor hızlı yürürsem.. Göğüslerimde hâlâ dolgun..Yumurtlamadan sonra devam ediyor mu dolgunluk bilmiyorum tabi o akıntı yumurtlamaysa.. Şu an akıntı yok ama rahim içi ıslak ve yumuşak.. Bilmiyorum ne olduğunu keşke kesin bir belirti olsa ne kadar sevinirm.. Ben hamile değilsem de inşallah sen hamilesindir canım..Allah isteyen herkese nasip etsin ..Senin başka belirtin var mı akıntı falan ?Ben de bekliyorum bakalım sırt bel ağrısı ben de de çok yoğun,bir de bir yere doğru uzanınca sağ kasığım da batma oluyorİnsan bekleyince herşey belirtiye dönüşüyor
Benim son 6 gün bakalım. o bahsettiğim batma var ya bıçak saplanır gibi baya belirtili bir hal aldı. Bu belirti kesinlikle hamilelik de var. Bir kızım var ona hamileyken de ani bir hareket yapsam olduğum yer de kalırdım kasığımdan dolayı. Ama tabi her hamilelik farklıdır. Göğüs dolgunluğu demişsin onun dolgunluğu sızısı 10. haftaya doğru bitiyor zaten. ilk haftalar devam eden bir şey yani. İnşallah hayırsıyla nasip olur isteyenlereBenim adetim 7 gün geçti ama başka belirti olmadığı için test yapmıyorum.. Yürürken de sağ bacağımla sağ kasigima ince sızılar giriyor hızlı yürürsem.. Göğüslerimde hâlâ dolgun..Yumurtlamadan sonra devam ediyor mu dolgunluk bilmiyorum tabi o akıntı yumurtlamaysa.. Şu an akıntı yok ama rahim içi ıslak ve yumuşak.. Bilmiyorum ne olduğunu keşke kesin bir belirti olsa ne kadar sevinirm.. Ben hamile değilsem de inşallah sen hamilesindir canım..Allah isteyen herkese nasip etsin ..Senin başka belirtin var mı akıntı falan ?
Hâlâ göğüs dolgunluğu var arada ağrıyordu ağrı yok artık ama hâlâ dolgun..Bugun kasiklarima ince sızı girdi uzanmıştım biraz o zaman oldu yani.. Ilk kez göz kararması oldu bugün.. Birde idrarım hep açık sarı olurdu bugün biraz daha koyu sarı olduğunu gördüm.. Ya birde rahim icinde krem gibi az bir akıntı var ama akmıyor öyle kendi kendine.. Temizlenirken de elime o akıntı harici beyaz küçük pütürler geliyor.. anlamadım birşey..Umutlanmak istemiyorum ama sırtım ve belim hâlâ ağrıyor akıntım falan olsaydı kendimi hamile gibi hissetseydim kesin test yapardım ama öyle hissetmiyorum..Aklımdan çıkarıyorum tam sonra hafif bir sizi oluyor acaba diyorum off..umarum sen hamilesindir inşallah haber ver mutlaka en azından senin adına mutlu olurumBenim son 6 gün bakalım. o bahsettiğim batma var ya bıçak saplanır gibi baya belirtili bir hal aldı. Bu belirti kesinlikle hamilelik de var. Bir kızım var ona hamileyken de ani bir hareket yapsam olduğum yer de kalırdım kasığımdan dolayı. Ama tabi her hamilelik farklıdır. Göğüs dolgunluğu demişsin onun dolgunluğu sızısı 10. haftaya doğru bitiyor zaten. ilk haftalar devam eden bir şey yani. İnşallah hayırsıyla nasip olur isteyenlere
Benim son 6 gün bakalım. o bahsettiğim batma var ya bıçak saplanır gibi baya belirtili bir hal aldı. Bu belirti kesinlikle hamilelik de var. Bir kızım var ona hamileyken de ani bir hareket yapsam olduğum yer de kalırdım kasığımdan dolayı. Ama tabi her hamilelik farklıdır. Göğüs dolgunluğu demişsin onun dolgunluğu sızısı 10. haftaya doğru bitiyor zaten. ilk haftalar devam eden bir şey yani. İnşallah hayırsıyla nasip olur isteyenlere
Keşke canım..Dünyalar benim olurduBence gerek kalmayacak, büyük ihtimalle hamilesiniz:)
Bu yazdıklarınızın hepsi belirti biliyorsunuz dimi? Yarın sabah ilk idrarla test yapın, kurtulun bu stresli bekleyiştenHâlâ göğüs dolgunluğu var arada ağrıyordu ağrı yok artık ama hâlâ dolgun..Bugun kasiklarima ince sızı girdi uzanmıştım biraz o zaman oldu yani.. Ilk kez göz kararması oldu bugün.. Birde idrarım hep açık sarı olurdu bugün biraz daha koyu sarı olduğunu gördüm.. Ya birde rahim icinde krem gibi az bir akıntı var ama akmıyor öyle kendi kendine.. Temizlenirken de elime o akıntı harici beyaz küçük pütürler geliyor.. anlamadım birşey..Umutlanmak istemiyorum ama sırtım ve belim hâlâ ağrıyor akıntım falan olsaydı kendimi hamile gibi hissetseydim kesin test yapardım ama öyle hissetmiyorum..Aklımdan çıkarıyorum tam sonra hafif bir sizi oluyor acaba diyorum off..umarum sen hamilesindir inşallah haber ver mutlaka en azından senin adına mutlu olurum
Canım benim bende aynı durumdayım adetime 4 gün kala yumurtlamam oldu. Ve adet olmadım 10 gün oldu hala bekliyorumMERHABA YARDIM EDER MİSİNİZ? ADET OLMAM GEREKEN HAFTADAYIM AMA SAĞ KASIĞIMDA HAFİF BATMA VE YUMURTLAMA AKINTIM VAR DÜN GECEDEN BERİ.. ÇOCUK İSTIYORUZ.. BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN VAR MI ? HADI KIZLAR BANA YARDIM EDIN..
İlk başta tebrik ederim kuzum sağlıkla gelsin... Peki hamile olduğunu ne zaman anladın?Ben adete 2 gün varken yumurtlamıştım o günü değerlendirdik şimdi 5 aylık hamileyim