- 28 Ağustos 2019
- 93
- 23
- 30
-
- Konu Sahibi goncannderdi
Canım bende senin gibi oldum adetime bir vardı ve beyaz akıntım oldu yumurtlama akıntısı gibi ama adet oldum belki sende farklıdır hamilede olabilirsin adetine kaç gün kaldı acabaMERHABA YARDIM EDER MİSİNİZ? ADET OLMAM GEREKEN HAFTADAYIM AMA SAĞ KASIĞIMDA HAFİF BATMA VE YUMURTLAMA AKINTIM VAR DÜN GECEDEN BERİ.. ÇOCUK İSTIYORUZ.. BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN VAR MI ? HADI KIZLAR BANA YARDIM EDIN..
Adetini geçti 2 gün ama dediğim gibi şeffaf uzayan yumurtlama akıntısı gibi akıntı var..Afedersin bu akıntı her büyük tuvaletimden sonra geliyor.. Yumurtlama akıntısı hamilelikte gelir mi bilmiyorum.. Hamilelik belirtisi yok birkaç gün önce karnıma ve belime aynı anda adet ağrısı girip çıkmıştı adet olucam dedim gelen giden yok..Bu ayın 20sinde olmaliydım off aklim karışti keşke hamile olsam ama öyle birşey hissetmiyorumCanım bende senin gibi oldum adetime bir vardı ve beyaz akıntım oldu yumurtlama akıntısı gibi ama adet oldum belki sende farklıdır hamilede olabilirsin adetine kaç gün kaldı acaba
Ümit vermek istemiyorum ama sen hamilesin arkadaşım yarın bi test yaptır hemen yumurtlaman ne zaman oldu bu ayAdetini geçti 2 gün ama dediğim gibi şeffaf uzayan yumurtlama akıntısı gibi akıntı var..Afedersin bu akıntı her büyük tuvaletimden sonra geliyor.. Yumurtlama akıntısı hamilelikte gelir mi bilmiyorum.. Hamilelik belirtisi yok birkaç gün önce karnıma ve belime aynı anda adet ağrısı girip çıkmıştı adet olucam dedim gelen giden yok..Bu ayın 20sinde olmaliydım off aklim karışti keşke hamile olsam ama öyle birşey hissetmiyorum
Ben 35 günde bir adet oluyorum pikoluyum hamile kalmak bana uzak bir ihtimal geliyor.. Allah bilir tabi.. Yumurtlama oluyorsa neden olmasın ama.. 2 hafta önce falandı sanırım yumurtlama.. Ama hiç hamilelik belirtim yokÜmit vermek istemiyorum ama sen hamilesin arkadaşım yarın bi test yaptır hemen yumurtlaman ne zaman oldu bu ay
Yumurtlama varsa pikoya bakmıyo rabbim inşallah vermiştir bebeğini sana içimden bi ses öyle diyo çünki akıntın var adet günündesin bende yumurtladığım zaman 16 gün sonra adet görürüm benimde döngüm 30 29 28 böyle karışık gidiyo bu ay adetim bitti 3 gün sonra yumurtladım değerlendirdik ama olmadı bu ayki döngüm 28 oldu mesela geçen ay 30du karışık yani ama allahtan yumurtlama zamanı gelince anlıyorum sen yarın bi test yap hesapladıgın zaman yumurtlama gününden kaç gün geçiyoda hasta oluyosun ona bak bakim döngüsü 35 olanlar 21.günü yumurtlar diye biliyorum ama sen yumurtladıktan sonra 15 16 say bakim adet olman lazımsa olmadıysan acilen test yap heycanlandımBen 35 günde bir adet oluyorum pikoluyum hamile kalmak bana uzak bir ihtimal geliyor.. Allah bilir tabi.. Yumurtlama oluyorsa neden olmasın ama.. 2 hafta önce falandı sanırım yumurtlama.. Ama hiç hamilelik belirtim yok
Şeffaf akıntın nasıldı canım benimkisi şu renginde ve uzuyor seninde öyle miydi hamiel kaldığın ayYumurtlama illa 14. Gun flaan gibi ortalara gelecek diye bsey yok. Yani genelde oyle degerlndiriliyo ama adete yakin veya hemen bitiminde kalan da var. Mesela ben adetin hemen bitimine kaldm diye hesapliyorum cunku benim adet dongum.cok duzensiz 40 45 gunu buldugu bile olurdu. En son 32 gunde bi oldum sonrasi hamile kalmisim gecikme yasayinca ihtimal vermedim hep oluyo diye. Ve adet olacakmis gibi belirtiler yasadim. Bi turlu neden sökemiyorum su adeti diyip duruyodum icimden meger hamileymisim.seffad beyaz akinti mesela adet donemine yakin artar ya bende de artmisti gunu yaklasti sandim
Ve o akinti hala oluyo yani gebelikte de akinti olabilyo
Belki geç yumurtlama olmuştur bu ay.. Ben aylarca piko yüzünden adet olamadım sonra kilo verdim biraz ve ağustos 12 , eylül 15 , ekim 20 adet tarihlerim..Yani hiç hamile gibi hissetmediğim için test yapmak istemiyorum aylarca negatifi gördüm ve içim çok burkuldu hala çok üzülüyorum hamile olamadığıma.. Yine hiç umudum yok ama en ufak bir belirti olursa hemen yaparım testi ve mutlaka buraya yazarım.. Zaten mutluluktan heryere yazarım Allahım sen nasip et bana ve isteyen herkeseYumurtlama varsa pikoya bakmıyo rabbim inşallah vermiştir bebeğini sana içimden bi ses öyle diyo çünki akıntın var adet günündesin bende yumurtladığım zaman 16 gün sonra adet görürüm benimde döngüm 30 29 28 böyle karışık gidiyo bu ay adetim bitti 3 gün sonra yumurtladım değerlendirdik ama olmadı bu ayki döngüm 28 oldu mesela geçen ay 30du karışık yani ama allahtan yumurtlama zamanı gelince anlıyorum sen yarın bi test yap hesapladıgın zaman yumurtlama gününden kaç gün geçiyoda hasta oluyosun ona bak bakim döngüsü 35 olanlar 21.günü yumurtlar diye biliyorum ama sen yumurtladıktan sonra 15 16 say bakim adet olman lazımsa olmadıysan acilen test yap heycanlandım
Bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini..Lütfen bana da dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş şimdiden teşekkür ederimYumurtlama illa 14. Gun flaan gibi ortalara gelecek diye bsey yok. Yani genelde oyle degerlndiriliyo ama adete yakin veya hemen bitiminde kalan da var. Mesela ben adetin hemen bitimine kaldm diye hesapliyorum cunku benim adet dongum.cok duzensiz 40 45 gunu buldugu bile olurdu. En son 32 gunde bi oldum sonrasi hamile kalmisim gecikme yasayinca ihtimal vermedim hep oluyo diye. Ve adet olacakmis gibi belirtiler yasadim. Bi turlu neden sökemiyorum su adeti diyip duruyodum icimden meger hamileymisim.seffad beyaz akinti mesela adet donemine yakin artar ya bende de artmisti gunu yaklasti sandim
Ve o akinti hala oluyo yani gebelikte de akinti olabilyo
Şeffaf akıntın nasıldı canım benimkisi şu renginde ve uzuyor seninde öyle miydi hamiel kaldığın ay
Bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini..Lütfen bana da dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş şimdiden teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunAmin canim insallah.. bende hep hamilelrrin duasi kabul olur banada edin derdim.. insallahh rn yakin zamanda saglikli bi sekilde rabbim sana da nasip etsin insallaahhh❤
Peki ne zaman anladın hamile olduğunu ve eğer o gün hamile kalmamış olsaydın 2 gün sonra adet mi olacaktın yoksa yumurtlama geç olduysa daha mı geç adet olursun bu konuda pek bir bilgim yok çünkü yardımcı olur musun?Ben adete 2 gün varken yumurtlamıştım o günü değerlendirdik şimdi 5 aylık hamileyim
İnşallah canım bekliyorum güzel haberleriniBelki geç yumurtlama olmuştur bu ay.. Ben aylarca piko yüzünden adet olamadım sonra kilo verdim biraz ve ağustos 12 , eylül 15 , ekim 20 adet tarihlerim..Yani hiç hamile gibi hissetmediğim için test yapmak istemiyorum aylarca negatifi gördüm ve içim çok burkuldu hala çok üzülüyorum hamile olamadığıma.. Yine hiç umudum yok ama en ufak bir belirti olursa hemen yaparım testi ve mutlaka buraya yazarım.. Zaten mutluluktan heryere yazarım Allahım sen nasip et bana ve isteyen herkese
O gün hamile kaldım çünkü yumurtlamış oldum ve ilişkiden sonra bi saat kalkmadım haliyle adet olmadım 1 hafta geçti silik çizgi çıktı sonra 1 hafta daha geçti ikinci çizgi kopkoyu çıktıPeki ne zaman anladın hamile olduğunu ve eğer o gün hamile kalmamış olsaydın 2 gün sonra adet mi olacaktın yoksa yumurtlama geç olduysa daha mı geç adet olursun bu konuda pek bir bilgim yok çünkü yardımcı olur musun?
Ne güzel ya..Rabbim bana da nasip etsin inşallahO gün hamile kaldım çünkü yumurtlamış oldum ve ilişkiden sonra bi saat kalkmadım haliyle adet olmadım 1 hafta geçti silik çizgi çıktı sonra 1 hafta daha geçti ikinci çizgi kopkoyu çıktı