Gebeliğe Hazırlık ADET OLMAM GEREKEN GÜNDE YUMURTLAMA AKINTISI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR 10 SENEDİR SPİRAL İLE KORUNUYORDUM.GEÇEN SENE OCAK AYINDA SPİRAL ÇIKARDIM VE 2.ÇOCUĞU İSTİYORUZ.28 GÜNDE 1 ADET GÖRÜYORUM VE HEP DÜZENLİ SADECE 1-2 KERE 3 GÜN GECİKTİ.EN SON 22 EKİMDE ADET GÖRDÜM. 8 VE 16 EKİMDE 2 KERE YUMURTAM ÇATLADI.19 KASIMDA ADET GÖRMEM GEREKİYORDU.ADETİM 1 HAFTA GECİKİNCE GEBELİK TESTİ YAPTIM NEGATİF İDİ. ERTESİ GÜN DOKTORA GİTTİM YUMURTALIK RAHİM TEMİZ. KİST YOK ENFEKSİYON YOK. SADECE RAHİM KALINLAŞMIŞ. 2 AY ÖNCE YAPTIRDIĞIM BÜTÜN HORMON TESTLERİM TEMİZ... DOKTOR 1 HAFTA DAHA BEKLE SONRA İLAÇ VERİCEM DEDİ. 5 GÜNDÜR ADET AĞRISI GİBİ AĞRIM VAR.KASIK VE KARNIMIN ALT KISMINDA BATMA VAR.DAHA ÖNCE BU DURUMU YAŞAYAN VAR MI? YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Hâlâ göğüs dolgunluğu var arada ağrıyordu ağrı yok artık ama hâlâ dolgun..Bugun kasiklarima ince sızı girdi uzanmıştım biraz o zaman oldu yani.. Ilk kez göz kararması oldu bugün.. Birde idrarım hep açık sarı olurdu bugün biraz daha koyu sarı olduğunu gördüm.. Ya birde rahim icinde krem gibi az bir akıntı var ama akmıyor öyle kendi kendine.. Temizlenirken de elime o akıntı harici beyaz küçük pütürler geliyor.. anlamadım birşey..Umutlanmak istemiyorum ama sırtım ve belim hâlâ ağrıyor akıntım falan olsaydı kendimi hamile gibi hissetseydim kesin test yapardım ama öyle hissetmiyorum..Aklımdan çıkarıyorum tam sonra hafif bir sizi oluyor acaba diyorum off..umarum sen hamilesindir inşallah haber ver mutlaka en azından senin adına mutlu olurum 🤗
Canım valla ben gece uyuyamadım. Şu saate anca dayandım.dedim bu kadar belirti boşuna değil. Daha 4 gün var bir test yapayım dedim. Testte silik çizgi görüyorum sanki.. koyu sarı akıntım iki gündür yoğun. Ona bağlamiyordum ama aklıma sen geldin. Testi ekliyorum. Sen de yap belki vardır❣️

Eklentiler

• IMG_20191130_062656.jpg
    IMG_20191130_062656.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 560
MERHABA YARDIM EDER MİSİNİZ? ADET OLMAM GEREKEN HAFTADAYIM AMA SAĞ KASIĞIMDA HAFİF BATMA VE YUMURTLAMA AKINTIM VAR DÜN GECEDEN BERİ.. ÇOCUK İSTIYORUZ.. BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN VAR MI ? HADI KIZLAR BANA YARDIM EDIN..
canım stresten geç yumurtlama yaşamış olabilirsin aynı durumu geçen ay ben yaşadım 🤗 adet olmayı beklerken yumurtlama akıntısı kasık ağrısı göğüs ağrısı falan yaşadım hamileyim sandım ama değilmişim . Ama eğer adetin düzenliyse ve ilk defa böyle bişey yaşadıysan kan testi yaptır için rahatlasın 😘

canım stresten geç yumurtlama yaşamış olabilirsin aynı durumu geçen ay ben yaşadım 🤗 adet olmayı beklerken yumurtlama akıntısı kasık ağrısı göğüs ağrısı falan yaşadım hamileyim sandım ama değilmişim . Ama eğer adetin düzenliyse ve ilk defa böyle bişey yaşadıysan kan testi yaptır için rahatlasın 😘
Hayır canım piko yüzünden adetim düzenli değil ama 3 aydır 3-5 gün atıyordu en fazla adet günlerim..Geç yumurtladım bence sadece göğüslerimdeki dolgunluk ve sirt ağrısı beni düşündürüyor hamile oldugumu sanmıyorum

Canım valla ben gece uyuyamadım. Şu saate anca dayandım.dedim bu kadar belirti boşuna değil. Daha 4 gün var bir test yapayım dedim. Testte silik çizgi görüyorum sanki.. koyu sarı akıntım iki gündür yoğun. Ona bağlamiyordum ama aklıma sen geldin. Testi ekliyorum. Sen de yap belki vardır❣
Evet sen hamilesin canım silikde olsa çizgi gözüküyor ne kadar sevindim anlatamam🤗 Git kan testi yaptır bence hemen..Ama kesinlikle hamilesin ..Inşallah birgün darısı başıma.. Belki birkaç gün daha bekler bende yaparım ama ben sanmıyorum hamile oldugumu yine de senin için çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ❤🤗

Belki geç döllenme olmuştur?Hayırlısı canım
KIZLAR 10 SENEDİR SPİRAL İLE KORUNUYORDUM.GEÇEN SENE OCAK AYINDA SPİRAL ÇIKARDIM VE 2.ÇOCUĞU İSTİYORUZ.28 GÜNDE 1 ADET GÖRÜYORUM VE HEP DÜZENLİ SADECE 1-2 KERE 3 GÜN GECİKTİ.EN SON 22 EKİMDE ADET GÖRDÜM. 8 VE 16 EKİMDE 2 KERE YUMURTAM ÇATLADI.19 KASIMDA ADET GÖRMEM GEREKİYORDU.ADETİM 1 HAFTA GECİKİNCE GEBELİK TESTİ YAPTIM NEGATİF İDİ. ERTESİ GÜN DOKTORA GİTTİM YUMURTALIK RAHİM TEMİZ. KİST YOK ENFEKSİYON YOK. SADECE RAHİM KALINLAŞMIŞ. 2 AY ÖNCE YAPTIRDIĞIM BÜTÜN HORMON TESTLERİM TEMİZ... DOKTOR 1 HAFTA DAHA BEKLE SONRA İLAÇ VERİCEM DEDİ. 5 GÜNDÜR ADET AĞRISI GİBİ AĞRIM VAR.KASIK VE KARNIMIN ALT KISMINDA BATMA VAR.DAHA ÖNCE BU DURUMU YAŞAYAN VAR MI? YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Bu yazdıklarınızın hepsi belirti biliyorsunuz dimi? Yarın sabah ilk idrarla test yapın, kurtulun bu stresli bekleyişten
Daha önce de bir sürü belirti yaşadım ve hep sonuç hüsran canım..Bekliyorum işte Allahtan hayırlısı tekrar negatife dayanacak piskolojim yok doğrusu..Test yaparken umutlanıyor insan ama yapmayınca daha az üzülüyor

Hayır canım piko yüzünden adetim düzenli değil ama 3 aydır 3-5 gün atıyordu en fazla adet günlerim..Geç yumurtladım bence sadece göğüslerimdeki dolgunluk ve sirt ağrısı beni düşündürüyor hamile oldugumu sanmıyorum
Bendede pko varmış yeni öğrendim ve adetlerim çok düzensizleşti . Geçen ay adetim 9 gün gecikti derken bi göğüs ağrısı , bel ağrısı , bol beyaz şeffaf akıntı ,sol kasık ağrısı acayip şekilde yaşadım . Allah ım kendi kendime hamileyim galiba diyip sevinmeye umutlanmaya başlamıştım 🤗 Eşim 3 gün sonra test aldı yaptım sonuç hüsran 😲😲 Meğer geç yumurtlamışım ☺️ 1 hafta sonrada adet oldum inan ki adet olduğuma hiç bu bu kadar sevinmemiştim 🙂 çünkü belirsizlikle yaşamaktansa adet olmayı tercih ederim ☺️

Daha önce de bir sürü belirti yaşadım ve hep sonuç hüsran canım..Bekliyorum işte Allahtan hayırlısı tekrar negatife dayanacak piskolojim yok doğrusu..Test yaparken umutlanıyor insan ama yapmayınca daha az üzülüyor

Allah tez zamanda sen ve tüm arzu edenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşAllah. Negatif sonuç evet sizi üzüyor ama belirsizlikte çok zor değil mi? Baya gecikme olmuş kısmet diyip testi yapın. Sonuç olumsuz olursada hayırlısı diyin çünkü her şerde bir hayır vardır bebeğiniz elbet gelecek sadece zamanını bekliyor

Allah tez zamanda sen ve tüm arzu edenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşAllah. Negatif sonuç evet sizi üzüyor ama belirsizlikte çok zor değil mi? Baya gecikme olmuş kısmet diyip testi yapın. Sonuç olumsuz olursada hayırlısı diyin çünkü her şerde bir hayır vardır bebeğiniz elbet gelecek sadece zamanını bekliyor
Piko olmasa çok kafaya takmiycam ama hiç hamile kalamayacakmisim gibi geliyor.. Geç yumurtlamışımdır belki diye bekliyorum işte..

Bendede pko varmış yeni öğrendim ve adetlerim çok düzensizleşti . Geçen ay adetim 9 gün gecikti derken bi göğüs ağrısı , bel ağrısı , bol beyaz şeffaf akıntı ,sol kasık ağrısı acayip şekilde yaşadım . Allah ım kendi kendime hamileyim galiba diyip sevinmeye umutlanmaya başlamıştım 🤗 Eşim 3 gün sonra test aldı yaptım sonuç hüsran 😲😲 Meğer geç yumurtlamışım ☺ 1 hafta sonrada adet oldum inan ki adet olduğuma hiç bu bu kadar sevinmemiştim 🙂 çünkü belirsizlikle yaşamaktansa adet olmayı tercih ederim ☺
Bende 4 ay önce hiç adet olmadım aylarca..Ve üzüldüm kilo aldım.. kilo verince 3 ay adet oldum.. Ama bu ay olmadım belki de geç yumurtladım böyle oldu.. Bende adet olmayı tercih ederim kendimi yiyorum böyle

Bende 4 ay önce hiç adet olmadım aylarca..Ve üzüldüm kilo aldım.. kilo verince 3 ay adet oldum.. Ama bu ay olmadım belki de geç yumurtladım böyle oldu.. Bende adet olmayı tercih ederim kendimi yiyorum böyle
Canım vücut stresten arınınca emin ol hemen adet olursun ☺️ kafana takma biraz bak nasıl adet olursun

Evet sen hamilesin canım silikde olsa çizgi gözüküyor ne kadar sevindim anlatamam🤗 Git kan testi yaptır bence hemen..Ama kesinlikle hamilesin ..Inşallah birgün darısı başıma.. Belki birkaç gün daha bekler bende yaparım ama ben sanmıyorum hamile oldugumu yine de senin için çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ❤🤗
İnşallah canım sağolasın.. senin sonucunu da bekliyorum :KK200:

MERHABA YARDIM EDER MİSİNİZ? ADET OLMAM GEREKEN HAFTADAYIM AMA SAĞ KASIĞIMDA HAFİF BATMA VE YUMURTLAMA AKINTIM VAR DÜN GECEDEN BERİ.. ÇOCUK İSTIYORUZ.. BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN VAR MI ? HADI KIZLAR BANA YARDIM EDIN..
Olabilir neden olmasın. Yediğimiz şeyler hava bile adet düzenini değiştiriyor. Bende normalde 29 günde adet olan biriyken hesapladığım yumurtlama gününden 6 gün sonra hamile kalmışım. Takılmayın 2 günde bir devam

İnşallah canım sağolasın.. senin sonucunu da bekliyorum :KK200:
Bende hala belirti yok canım göğüs dolgunluğu ve ara ara bel ve sirt agrisi dışında..Kürek kemiklerim bile ağrıyor üşüttüm belki.. Ama bugün idrarında beyaz tortu gördüm temizlenirken de elime geldi beyaz küçük küçük pıhtı gibi biseyler..idrarımdakilere bakınca peçete sandım beyaz zar gibi görünüyordu aklım karıştı.. bilmiyorum çok kafaya taktım bu ay bu durumu..

Olabilir neden olmasın. Yediğimiz şeyler hava bile adet düzenini değiştiriyor. Bende normalde 29 günde adet olan biriyken hesapladığım yumurtlama gününden 6 gün sonra hamile kalmışım. Takılmayın 2 günde bir devam
Zaten düzenli ilişkiye giriyoruz .. Ama göğüs dolgunluğu devam ediyor ve sirt bel ağrısı.. Birde sizde hamileyken beyaz pıhtımsı birşeyler olmusmuydu vajina içinde yani hamilelik başlangıcında.. idrarimda da beyaz zar gibi birşeyler gördüm bugün

Zaten düzenli ilişkiye giriyoruz .. Ama göğüs dolgunluğu devam ediyor ve sirt bel ağrısı.. Birde sizde hamileyken beyaz pıhtımsı birşeyler olmusmuydu vajina içinde yani hamilelik başlangıcında.. idrarimda da beyaz zar gibi birşeyler gördüm bugün
Hiç hatırlayamadım ama hamile olduğu şüphesine çok uyuduğum zaman kapıldım adetten 3 gün önce kan tahlili yaptırdım çıkmadı tam adet günü predictor early ile öğrenmiştim. Kanda bhcg 14 tü hatt. Uyku en büyük belirti bence

Bende hala belirti yok canım göğüs dolgunluğu ve ara ara bel ve sirt agrisi dışında..Kürek kemiklerim bile ağrıyor üşüttüm belki.. Ama bugün idrarında beyaz tortu gördüm temizlenirken de elime geldi beyaz küçük küçük pıhtı gibi biseyler..idrarımdakilere bakınca peçete sandım beyaz zar gibi görünüyordu aklım karıştı.. bilmiyorum çok kafaya taktım bu ay bu durumu..
Ben dün az kanama ve sol üstte karın ağrısıyla doktora gittim. beta hcg 74 dü tekrar bir kaç saat sonra yaptılar 85 e çıktı. 2 gün sonra tekrar gel dediler.kan da artık değerler nasıl artıyor diye bakacaklar. Normal adet tarihim daha geçmedi bile ondandır belki kese filan yok... dış gebelik, kimyasal gebelik, ya da düşük dediler.İki hastaneye gittim, normal gebeliğe olasılık veren olmadı :KK61:sol taraf ta karın ağrım ara ara hep var geçmiyor. hayırlısı diyorum ne yapalım :KK43:

X