Adet olmadm hamile olmaktan korkuyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi melisa_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belkide stres yüzünden böyle oldu,biraz bekle insallah degilsindir..sadece sütünme olduysa düsük bir ihtimal ama ihtimalide göz önüne almali..
birde bahar aylarinda böyle kaymalar oluyor

önemli değil cnm, hem boşalmamış içine hemde hap kullanıyorsun hamile değilsindir merak etme. şüpheleniyorsanda bi test yaptır için rahat etsin. abim jinekolog benim yasmini oda öneriyordu ordan biliyorum.böyle durumlarda 1 en geç 2 haftalık adet gecikmesinde hemen test yaptırınki ona göre erkenden bazı şeyler için karar verebilin der her zaman. geçmiş olsun cnm

tatlım bu sitede her görüşten insan var, herkes birilerini eleştiriyo hayat senin hayatın doğrular senin doğruların... takma kafana bide dikkatli ol kürtaj çokta basit bişey değil hem sağlık acısından hemde psikolojik acıdan. korunmakla en doğrusunu yapıosun. cinsel yaşam tercih meselesidir senin kararın bu yöndeyse de korunmak tedbirini almak en doğrusu

Çok teşekkür ederim derya bilgilerin için :) Mutlaka her görüşten insan vardır ancak benim anlamadığım neden bu şekilde tepki almam eğer bir cinsel birliktelik yaşıyorsam bu beni ilgilendirir ben sadece görüş almak istedim.Sonuçta bir risk varsa sonradan pişman olmamak için bu riski ortadan kaldırmak varken neden üzücü sonuçlarına katlanayım:) Kürtaj gerçekten çok ama çok kötü birşey bir cana kıymak bizim ne haddimize :)

Bu arada yonetıcımıze tesekkur etmek ıstıyorum kimsenin kimseyı uzmeye hakkı yok.

Test yaptım eczaneden alıp tek cizgi cıktı yani bu gebeligin olmadıgını gösterıyor sanırım degil mi?

arkadaslar bızde korunuyoruz esımle.. ama bu sefer asırı dereede mıde bulantılarım var 2 haftadır... bı turlu gecmedı bas donmesı falan...adetımde 3 gun gecıktı korkuyorum ya... karnım agrıyo arada adet olcakmısım gıbı kotu hıssedıyorum kendımı.. tam gunumden 4 gun once dayanamadım test yaptım ve negatıf cıktı ama adet olmadım hamıle olabılırmıyım??

neden silinmiş onca yorum...sayın site yöneticileri,sizce böyle bişeyin burda paylaşılması çokmu ahlaki ve etik....??

doğum kontrol hapları da miğde bulantısı,kusma gibi yan etkileri olabiliyor, prospektüs de de yazıodu sanırım

canm hamıe egılsındır hapların etkısolabılır benm mesala hap kullanmadmdakullandımda fark etmıyor adete 1 hafta kala mıdem bulanıyr hormonlarla ılgılı kusan arkadaslar bıle var aynı halsızlk oluyo stres yapma yoksa zorolur ınsalalh degılsındır

selam kızlar benım derdimi biliyorsunu ama ben hala hasta olmadım... ama adet belirtilerim var göğüslerim şişti çok stres yaptıqımdan mı acaba olamıyorum...test yapmayada korkuyorum çıkack sonuc için... yardımlarınızı bekliyorum

detay sormak istemiyorum şimdi de şöyle söyliyim hala bakireysen hamile kalman çok zor o iş o kadar basit değil evlenince sende görüceksin. nişanlını uyar ya dikkat etsin ya da düğünü beklesin.. üzülme yok bişey..

Belirtilerin varsa stresten olamıyosun unutmaya calıs bence senı rahatlatıcı ılaclar ıc melısa cayı mesela bence hamıle deılsın kendını uzmee:1hug:

kesin strestendir bende nişanlıyken bi ara bende çok korktum ama değmez gerçekten kesinlikle stres yada kafanı bişeye takıyosundur. bende senin durumundayken gittim sağlık ocağına doktor kendini rahat bırak dedi olursun bide işine yararmı bilmem soğanı kabuklarıyla birlikte kaynat zarlarını çıkar kaynat tadı kötü olcaktır limon sık iç beş gün iç ılık ve arada maydanoz ye bunlarda yardımcı olacaktır. test yaptırman içini rahatlatır tüm eczanelerde var.

arkadaşlar muradıma erdim sonunda biraz çok sancılı geçirdim anca yaza bildim herkese çok çok teşşekkür ederim destekleriniz için hatice cnm özellikle sana hep yanmda oldun saol bitanem Şeniz

arkadaşlar bu sitede yeniyim yardımıza ihtiyacım var.erkek arkadaşımla üstümüzde kıyafetler varken sürtünme yaşadık boşalma olmadı ama erkek arkadaşımın zevk sıvısı elime bulaştı oraya dokununca ben elimi sildiktn 5 dk sonra lavobada yanlışlıkla kendime sürdüm sizce hamileyim.bu arada 5 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum nolur yardım edin çok korkuyorum

kendime surdum derken vajinana mi surdun?

canim sayfayi yenilersen sana yardim edecek birilerini gorursun. neyse...
zannetmem hamile falan kalacagini.eger vajinana surduysen olabilir. cok ama cok dusuk ihtimal o da.
adetini bekle sabirla gecikir falansa test yaparsin.
yok yipratma kendini.
millet ne taklalar atiyo yinede hamile kalamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…