• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadm hamile olmaktan korkuyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi melisa_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cinselliği bu kadar rahat yaşamadan önce biraz bilgi sahibi olmanı oneririm. yani boyle bir durumda nasıl hamile kalabileceğini düşünürsün?? hadi düşündün, bunca insan sabırla açıklıyor. hala ısrarla yineliyorsun. üstünde kıyafet varken zaten elini nasıl vajinana sürebiliyorsun o da ayrı anlamadım. tabiiki herkes hayatını arzu ettiği gibi yaşamakta özgürdür. kimsenin de eleştiri yapmaya hakkı yoktur ama önce bilgi sahibi olun sonra yaşayın bazı seyleri ki hayatınızı mahfedecek hatalar yapmayın.

düşünmedn yaptıım için pişnamlık duyuyorum ztn.ayrıca elimi lavaboya gittiğimde sürdüm dedim pantolon üstümdeykende demedim.ayrıca ben onları başta göndermediği için yineledim ve yardımcı olan herkesede teşekkür ederm.

selam kızlar benimde sanırım ciddi bir sorunum var 2 yıldır ginera kullanıyordum ancak son 3 -4 aydır kullanmıyorum kondon yoluyla korunarak ilişkiye girdik ancak ben kıcağındaydım kondomu çıkardığında çok az sperm vardı adet günüm ha geldi ha gelecek ama beni bir korku aldı acaba hamilemiyim ne olur hamile olmıyım yardım edin bana arkadaşlar

sperm varsa hamilekalma ihtimalin var

herkese merhabalar ben erkek arkadaşımla 2.5 ay önce kıyafetlerimiz varken bişeler yaşadık ve cinsel organımın oraya boşaldı kıyafetlerimiz varken tedirgin oldum bu olaydan 1 ay sonrada hcg testi yaptırdım <2 çıkmıştı bu durumda hamile değilim dimi ztn bu olaydan sonrada bir dha böyle bişe yapmadıkk lütfennn yardım edinnnnnn ve adet düzensizliğim var doktora gittim adet olmuştum 2 hafta sonra tekrar oldum ara kanama dedi ultrasonda baktı gebelik şüphen varmı dedi hayır yok dedim ztnn olsaa bu kadar şeyde çıkardı dimi lütfennnnn yardımmmmmm!!!!!!!!

Back