• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadm hamile olmaktan korkuyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi melisa_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evt vginama sürdüm ama elimde tam olrak sıvı bulaştı mı ondanda emin deilim yasmin ilacının koruma etkisi ne kadar yüksek şuanda tek umudum bu:(birde eğer sürdüysemde elimi suyla yıkamıştım dokunmadn önce.pardon bu yanlış olmuş suyla birlikte aynı anda temas ettm vaginama.

Son düzenleme:
korkma guzelim.Hamile kalabilmen icin spermlerin supermen olmasi gerekiyor anlattigin duruma gore.
endisen yersiz.

Doğum Kontrol Haplarının Gebelikten Korumadaki Başarı Oranları

Düzenli olarak kullanıldıklarında doğum kontrol hapları koruyuculuk oranları oldukça yüksek olan ilaçlardır ve gebelik çok nadiren oluşur.

bak ustteki bu bilgide seni biraz rahatlatir umarim.
hadi iyi geceler.

arkadaşlar bu sitede yeniyim yardımıza ihtiyacım var.erkek arkadaşımla üstümüzde kıyafetler varken sürtünme yaşadık boşalma olmadı ama erkek arkadaşımın zevk sıvısı elime bulaştı oraya dokununca ben elimi sildiktn 5 dk sonra lavobada yanlışlıkla kendime sürdüm sizce hamileyim.bu arada 5 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum nolur yardım edin çok korkuyorum:(

ilk olarak kiyafetle olmus bu olay bundan dolayi hamile kalamazsiniz,elininze gelen sivi yi yanlislikla najinaniza sürmüsünüz ama bu sekilde de olmaz döl yatagina girmesi lazim yani tam iceriye sokmaniz laim elinizi belki olsun korkma birsey olmaz..üzerine bosalsa olma ihtimali var bu sekilde olacgini sanmiyorum
arti dogum kontrol hapi kullaniyormusunuz birsey olmaz merak etme

umarım dedğin gbidir 2 hfta sonra adet olmam lazım çok korkuyorum olmıcam die yardımın için teşekkr ederim.

hap kullandığın için korkmana gerek yok bence.
düzenli içiyorsan ilişkiye girsen bile kalmıyosun ki böyle bi durumda hamilelik oluşması imkansız

inş. dediğin gibidir :(

Hem hap kullanıyormuşsun, hem giyisilerin üstünden eline bulaşacak kadar az bir sıvı hem de meni de değil. hamile olma ihtimalin yok. Rahat ol. Hap kullanıyorsan zaten %99 korur. Tabi çok düzenli içmelisin. Gün atlama. Hergün aynı saatte al. Yedi günlük araları uzatma.

Bence korkulacak bir durum değil, bildiğim kadarıyla spermler vajina bölgesine boşaldığında, ve oradaki süreç çok kısa olduğunda yani spremlerin canlı olduğunda anca hamile kalabilirsin. Kıyafetin üstüne boşalmış, senin temizlemen felan o süreçte zaten spermler ölür, boşa dert etmişsin.Doğum kontrol hapını bu olaydan sonramı almaya başladın peki?

hayır ben 5 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum.ama erkek arkadaşım benim üstüme boşalmadı ben onun organına dokununca çok az zevk sıvısı bulaştı sadece sildim 5 dk snrada unutarak kendi vaginama değdrdm değdirdiim gbi suyla yıkadm ama korkuyorum:(

bu durumda hamile kalırsan o çocuğu doğur baksan hap var elbise var su var e içeride girmemiş olursa doğur bu kadar olumsuzlukta başarmışsa doğması lazım:emir_bebek:

boş yere korkuyorsun canım
böyle birşeyden hamile kalman imkansız
stres yaparsan adetin de gecikir

hayır ben 5 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum.ama erkek arkadaşım benim üstüme boşalmadı ben onun organına dokununca çok az zevk sıvısı bulaştı sadece sildim 5 dk snrada unutarak kendi vaginama değdrdm değdirdiim gbi suyla yıkadm ama korkuyorum:(

Aradan 5 dk felan geçmiş, yok rahat ol, hamile değilsindir...

grkmmm sıkıntını anlıyorum ama sürekli lütfen yardım edin lütfen yardım edin...nedir bu?durumun imkansızlığını yazmış herkes hala aynı şeyi yazıp duruyorsun.ne yazmasını bekliyorsun insanların?

cinselliği bu kadar rahat yaşamadan önce biraz bilgi sahibi olmanı oneririm. yani boyle bir durumda nasıl hamile kalabileceğini düşünürsün?? hadi düşündün, bunca insan sabırla açıklıyor. hala ısrarla yineliyorsun. üstünde kıyafet varken zaten elini nasıl vajinana sürebiliyorsun o da ayrı anlamadım. tabiiki herkes hayatını arzu ettiği gibi yaşamakta özgürdür. kimsenin de eleştiri yapmaya hakkı yoktur ama önce bilgi sahibi olun sonra yaşayın bazı seyleri ki hayatınızı mahfedecek hatalar yapmayın.

mrb.ya edet gunum 12-13 gun gecıktı,bır ıkı kere belırtılerı oldu hatta bırınde baslar gıbı oldu ama yok devamı,stres falan yapıyorum desem stres yapacak bı durumda yok sureklı tatılve eğlence ıle gecıyor gunlerım 1 aydır,acaba fazla hava değişiminin bı etkısı olabılır mı,artık tek umudum o:) ben de esım de korunmuyoruz ama içime de boşalma durumu olmuyor,bakalım beklemedeyım,,bu arada ben o yasmın ılacını duğun oncesı kullanmaya başladım ama mıde bulantısı yaptı,kınada bırakmak zorunda kaldım,ya d.kontrol haplarının yan etkılerınden dolayı pek kullanmak ıstemıyorum,sizlerde hıc yan etkı olmuyo mu?

Back