• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bir yılı gecti bebek istiyorum. Yasamadığım belirti kalmadı. Regl gecikmesi bile yasadığım oldu ki benim şaşmaz hiç. Maalesef belirtilerin coğu psikolojik oluyo. Gebelik belirtileri çoğunlukla regl gecikmesinden sonra başlıyor. Insallah hayırlı sonuçlar alırsınız. 💐
Amin inşaallah rabbimde gönlünüze göre versin en kısa zamanda sizede nasip etsin inşaallah 🤲

Merhaba arkadaşlar
5 Aydır gebelik istiyorum olmadı 1,5 senelik evliyim
28 yasındayım eşimin cevresinin bebek yokmu sorularından sıkılmış durumdayım,sanki yemek yapıyorum malzemeleri karıştırıp pişiriyimmi ne yani ALLAHIM NE ZAMAN NASİP EDERSE O ZAMAN..Sanırım insanların olumsuz anları başkalarını mutlu ediyor.
26 günde 1 adet oluyorum ve cok düzenli
Takvim uygulamasına göre bugün olmam gerekiyordu,uygulamaya göre 1 gün önce hep olurdum bugün olmadım

6 ocakta adet gördüm 18 ocak yumurtalama
12-15 ve 18 ocak değerlendirildi
Ayın 27 sinde regl agrısı yaşadım rahimde yanma ve ağrı vardı
1 aydır acayip uyuyorum psikolojimin bozulduğunu düşündüm evde oturmaktan canım sıkılmıştır dedim buna bağladım ve ağlama krizim oldu eşimle hiçbir sorunum yokken sinirimi ondan çıkardım
Evi toparlarken aşırı yorulmam ve kalp çarpıntım oldu bugün yine öyle..
Dün gece karın guruldamam ve acıkma hissim oldu uyurken tükürüğümle boğulma hissiyle uyandım
Gece 3 defa tuvalete gittim cok acık sarı su gibi ama sanki içinde çamaşır suyu var gibi parlıyor ve bulanık

Ancak ne mide bulantısı ne kusma var gayet rahatım saydığım belirtiler de kendimi dinlemesem pek önemsenecek şeyler değil..
Bunları yaşayan arkadaşlar var mı gebeliğin ilk dönemlerinde???
Umudumu kaybetmemek için şuan hastaneye de gitmedim
Benimde aşırı acıkmalarım başlamıştı gece yatarken açlık vuruyodu kalkıp bişe yemeden uyuyamıyodum herkeste çok fazla belirti olcak diye bişe yok bence bu bile yetebilir :) zaten mide bulanmaları felan sonradan başlıyo diye biliyorum

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah yeniden olur bebeğiniz Pazartesine kadar olmassam giderim hrlde.. Erken gidince ne değişiyor onu anlamadım bebeği orada tutmaya yardımcı ilaç falan mı veriyor
Arkadaşıma progestan vermişti doktoru insan ne kadar da olsa suçluyor kendini. Benimki kimyasalmış gerçi ama çok üzüldüm

Evet hamileyim 😊 bence sizde olabilirsiniz çok fazla belirti aramaya gerek yok ben adet olcağım gün hiç ağrı çekmedim adet belirtisi olmadı diğer günde test yaptım hemen zaten
Adetime 7 gün var 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı gene yapsam çıkarmiki acaba çok merak ediyorum bu 7 gün nasıl geçcek bilmiyorum 😂

Adetime 7 gün var 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı gene yapsam çıkarmiki acaba çok merak ediyorum bu 7 gün nasıl geçcek bilmiyorum 😂
Senii çok iyi anlıyorum o günler geçmiyor ben hergün gün sayıydum kaldı 5 kaldı 4 😁 ama kendime söz vermiştim ben adet günüm geçmeden test yapmıcam diye ama bir çok insan 2 3 gün önceden yapıp öğreniyor bence biraz daha bekle ☺ hem kendini daha çok dinlersin belirtilerini felan

Senii çok iyi anlıyorum o günler geçmiyor ben hergün gün sayıydum kaldı 5 kaldı 4 😁 ama kendime söz vermiştim ben adet günüm geçmeden test yapmıcam diye ama bir çok insan 2 3 gün önceden yapıp öğreniyor bence biraz daha bekle ☺ hem kendini daha çok dinlersin belirtilerini felan
Mecbur beklicem artık belirtilerim aynı gene bugün düne göre sağ kasığım daha az batıyor ve jilet kesiği oluyor kaşınıyor batmadan sonra sağ tarafım ve karnım.. hatta sağ kasığımda sanki içten etim deviniyor değişik bişey oluyor 😂

Mecbur beklicem artık belirtilerim aynı gene bugün düne göre sağ kasığım daha az batıyor ve jilet kesiği oluyor kaşınıyor batmadan sonra sağ tarafım ve karnım.. hatta sağ kasığımda sanki içten etim deviniyor değişik bişey oluyor 😂
Ayy hadii inşallah vardır ya sen ne hissediyosun mesala ben içten içe hamileyim felan diyodum çok fazlada kaptırmak istemiyodum ama 🙂

Ayy hadii inşallah vardır ya sen ne hissediyosun mesala ben içten içe hamileyim felan diyodum çok fazlada kaptırmak istemiyodum ama 🙂
Bende hamile olduğumu hissediyorum 🤗 sanki içimde oluyomuş gibi bir his var karnımın içi karıncalanıyor gibi oluyor o ara bebek varmış gibi içime bir his geliyor 🥰

Bende hamile olduğumu hissediyorum 🤗 sanki içimde oluyomuş gibi bir his var karnımın içi karıncalanıyor gibi oluyor o ara bebek varmış gibi içime bir his geliyor 🥰
Ben gerçekten o hisse önem veriyorumm umarım o güzel haberi alırsın 🌼😊

Amin inşaallah ben ilk kez bu durumu yaşıyorum adetime yakın bile bunları yaşamadım kasıklarım bi iki gün önce ağrıyordu ama rahim ağrım ve sağ kasığımda batma jilet kesiği gibi olmuyordu yanmada giriyor arada hem karnıma hemde kasığıma kaşıntıda oluyor arada kasığımda ve göbeğimde sanki içimde hafif bişey deviniyor gibi karıncalanıyor sanki sağ tarafım arada sizdede bunlar oldumu kaç gün sürdü acaba
Kalp gibi pıt pıt atıyordu sağ kasığım. 1-2 gün oldu sanırım o. Kasık ağrısı yumurtlamadan sonra 3-4 gün devam etti. Yerleşme kanamasından sonra da az az olsa da her gün oldu

O his bende de var şu anda. Bi şeyler oluyor içerde anlıyorsun ☺️

Kalp gibi pıt pıt atıyordu sağ kasığım. 1-2 gün oldu sanırım o. Kasık ağrısı yumurtlamadan sonra 3-4 gün devam etti. Yerleşme kanamasından sonra da az az olsa da her gün oldu
Benim kalp gibi atması lekemin geldiği akşam yatarken oldu yüz üstü karnımın üstüne yatamadım sanki resmen karnımda kalp var attı yatamadım sağ tarafa döndüm, o günden sonra kasıklarımda ağrı sağ tarafım da ağrı olmaya başladı sonra rahmimde ağrıyordu alttan rahmimi çekiyorlar gibi hissettim resmen o batma çok kötüydü sanki diken batırıp çıkartıyorlar gibiydi ben adet olduğum zaman bile rahmim bu derece olmuyordu ayda yılda bir oluyordu, ama bu sefer başkaydı ben son yumurtlama günüm olduğumu bilmiyordum yumurtlama takvimine bakınca anladım lekeyi görünce araştırmadığım halde lavaboda acaba hamileyim ondan mı bu leke diye düşündüm sonrada bu belirtiler başladı üç gündürde sağ tarafım bi acayip ağrıdan ziyade kesik varmış jilet kesiği gibi oluyor sonra arada sol tarafıma vuruyor arada kaşıntı bile oluyor göbeğimde kaşınıyor 😂 şimdi bile içimde bişey deviniyor sağ kasığım bi değişik etim içten deviniyor gibi...

Ayy ne güzel ya tek değilmişim sende aynı ben gibisin 🥰 kaç aylık hamilesin peki 🤗
Yarın 6 haftalık oluyo çok yeni daha 🙂 ve ikiz gibi hissediyorum çok istediğim içinde olabilir ama 😁 5 haftalıkken keseyi gördüm ama tekti 🙂

Back