Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009 şubatında doğum yaptım doğum sonrasın 40 gün kanama oldu tam kırkıncı gün kesildi ve bugüne kadarda bişey olmadı emziriyorum hala onun etkisi varmıdır ne dersinizz adet olmamam bi terslik var anlamındamıdır yoksa iki seneye kadar olmayabilirmiyim:?
2009 şubatında doğum yaptım doğum sonrasın 40 gün kanama oldu tam kırkıncı gün kesildi ve bugüne kadarda bişey olmadı emziriyorum hala onun etkisi varmıdır ne dersinizz adet olmamam bi terslik var anlamındamıdır yoksa iki seneye kadar olmayabilirmiyim:?
2009 şubat değilmi yni geçen sene....
Bence bi terslik war bi doktora danışmalısın 6ay we ciwarı normal biliyorum ama senin ki baya aşmışşş... Normal olduğunu düşünmüyorumcadıarzu
Bana da çoook uzun geldi. Bu kadar zaman adet olamamanın bi sebebi vardır bence, emzirmek dışında. Ben 2009 ağustosta doğum yaptım 6 ay sonra adet oldum ve şimdi düzenli oluyorum her ay. Bence mutlaka bi doktora danış.
bence de çok uzun.ben doğumdan 7 ay sonra adet olmuştum.yengem 11 ay sonra olmuştu..ama 1 seneden daha uzununu hiç duymamıştım...doktora görün derim....inşallah bi problem yokdur
Hiç bir problemin yok canım merak etme bende 2009 mayıs ayında doğum yaptım
şuan kızım 16 aylık ve bende adet olmadım doktoruma kontrole gittim ve ne zaman
memeden ayırırsam o zaman adet olacağımı söyledi bazı kadınlar emzirdiği müddetçe
adet olmazmış korkulacak bişi yok yani ama için rahat etmiyorsa doktora görün derim
ben 3 ay önce kontrol oldum
cevaplarınız için çok sağolun arkadaşlar dr iki sene olmayabilirsin emzirdiğin için demişti o nedenle rahattım bekleyim bi kaç ay daha sonrasında görüneyim olmazsa