Adet oldum testim pozitif

Elisa01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
7
0
1
Herkese merhaba Bi konu da yardımınıza ihtiyacım var bugün çatlatma iğnesinin 15. Aşılamanın 13.günü ayın 20 de adet olmam gerekiyordu bir haftadır göğüs de şişlik kasıklarım da ara ara sancılar oluyordu bugün az da olsa Bi kanama oldu tam kırmızı ve yoğun değil erken gebelik testi yaptım silik çıktı neden acaba

Geç döllenme olabiliyormuş bazen aklınızda şüphe kalmaması adına kan testi verin umarım güzel haberlerle dönersiniz

İğnenin 10.gününden bu yana sürekli test yapıyordum tam hatırlamıyorum ama 1 2 gün önce ki testlerim silik çizgiden çok çok hafif çizgiye doğru gitmişti yani ışıkta görülebilecek derece de azalmıştı bugün yaptığım da ikinci çizgi bariz belli oluyor çok net olmasa da ama pembemsi ve yoğun olmayan Bi kanamam da var zaten adet günümdeyim acaba adet miyim yoksa gebelik mi bilemedim kafam karıştı ümitlenmek de istemiyorum

Kimyasal gebelik buyuk ihtimalle

Yok kimyasal gebelikte ilaç vermezler genel olarak demek istedim bir Beta hgc takibi yaptırın
Bugün adetim yoğunlaştı zaten belki de yaptığım test yanlış sonuç veriyor bugün de aynı markayı denedim dışarı çıkıp başka marka alamadığım için dün Kü gibi yine silik çıktı yarın hastaneye gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…