Geç döllenme olabiliyormuş bazen aklınızda şüphe kalmaması adına kan testi verin umarım güzel haberlerle dönersinizHerkese merhaba Bi konu da yardımınıza ihtiyacım var bugün çatlatma iğnesinin 15. Aşılamanın 13.günü ayın 20 de adet olmam gerekiyordu bir haftadır göğüs de şişlik kasıklarım da ara ara sancılar oluyordu bugün az da olsa Bi kanama oldu tam kırmızı ve yoğun değil erken gebelik testi yaptım silik çıktı neden acaba
Kimyasal gebelik buyuk ihtimalleHerkese merhaba Bi konu da yardımınıza ihtiyacım var bugün çatlatma iğnesinin 15. Aşılamanın 13.günü ayın 20 de adet olmam gerekiyordu bir haftadır göğüs de şişlik kasıklarım da ara ara sancılar oluyordu bugün az da olsa Bi kanama oldu tam kırmızı ve yoğun değil erken gebelik testi yaptım silik çıktı neden acaba
Bu marka yalancı pozitif çıkartıyor normal kaset test yapınBir kaç gün önce ki testlerim bu kadar belli olmuyordu
Yaa daha önce hiç yaşamadımKimyasal gebelik buyuk ihtimalle
Yarın başka marka deneyeyimBu marka yalancı pozitif çıkartıyor normal kaset test yapın
Kan verin sunucunuza göre hekiminiz ilaç verebilirYarın başka marka deneyeyim
Kimyasal gebelik den dolayı mı ilaç. VeriyorKan verin sunucunuza göre hekiminiz ilaç verebilir
Yok kimyasal gebelikte ilaç vermezler genel olarak demek istedim bir Beta hgc takibi yaptırınKimyasal gebelik den dolayı mı ilaç. Veriyor
aşılama sonrası nasıl gec dollenme oluyor?Geç döllenme olabiliyormuş bazen aklınızda şüphe kalmaması adına kan testi verin umarım güzel haberlerle dönersiniz
Bugün adetim yoğunlaştı zaten belki de yaptığım test yanlış sonuç veriyor bugün de aynı markayı denedim dışarı çıkıp başka marka alamadığım için dün Kü gibi yine silik çıktı yarın hastaneye gidicem bakalımYok kimyasal gebelikte ilaç vermezler genel olarak demek istedim bir Beta hgc takibi yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?