- 11 Kasım 2024
- 208
- 375
- 18
- 34
Bana diyene bir bak Allah için daha büyük küçük işaretinin ne olduğunu bilmeyen cahillerle uğraşıyorum buda benim aptallığım
her şeyi sen biliyorsan niye buraya konu açıp üyelere soruyorsun, bir de üstüne hakaret ediyorsun, halen yanlış bildiğini kabul etmiyorsun üstelik şaka gibisin gerçekten ahahahahah
bildiğimizi söylüyoruz beğenmiyorsun ama nasıl olacak, hamile değilsin işte hamilesin desek hamile mi olmuş olacaksınBende diyorum ki gizemcim yükselebilir ihtimali varmı çünkü 0.2 direk negatif bunda işaret var ve 2 negatif olsa diyorum oda sifirlarda cikmazmiydi ulan bilmiyorum diye buraya sorayım dedim yemediğim laf kalmadı abi bilmiyorsanız yorum da yapmayın herkes bir umut çocuğu olsun diye bekliyor sonuçlarımi göstermeye gidemediğim için buraya attım yorumu belki dedim anlayan çıkar ama anlıyorum şimdi sizin gibilere soru sorulmazmis
Ay çok güldüm burda kadına bir de matematik dersi vermek gerekiyorahahahahaah pekiiiiii, şu ">" ne işareti?
gidip baktın ve halen bildiğinin doğru olduğunu savunuyorsun, hmmm, peki.Herşeyi bilsem zaten sormam ama benim anlatmaya çalıştığımı anlamıyorsun bilmiyorum diyebilirsin ne uzatıp duruyorsunuz ki bilsem niye atım ben buraya büyük işaretini küçük işaretinin ne anlama geldiğini git bir araştır sonra gel karşımda konuş kendimden şüphe ettim gittim baktım dediğim gibiymis. Doktora gidemediğim için tekrardan sonuç göstermeye bu yüzden burda paylaştım daha fazla uzatma konuyu kim ne biliyorsa kendine saklasın o zaman
Ay çok güldüm burda kadına bir de matematik dersi vermek gerekiyor
Ay çok güldüm burda kadına bir de matematik dersi vermek gerekiyor
Valla inci sende kayda değer bişi göremedim bacım be dhaa büyük küçük ne demek o işaret ne demek bilmeyen cahillerle uğraşıyorum su an lisans mezunu olsan ne fayda kafana girmemiş ki birşey o belgeyi verenin kafasına sı.a..yım emiBana atma ben lisans mezunuyum. Biz üni sınavına girerken bunların alasını çözüyorduksenin değerin 2 nin ALTINDA. Gebe DEĞİLSİN. Burada bu kadar millete sataşacağına gidip ovülasyon testlerini araştır. Hamile kalma şansın artar
Hayır birde atıyorum ssle beraber ona bile inancınız yokValla inci sende kayda değer bişi göremedim bacım be dhaa büyük küçük ne demek o işaret ne demek bilmeyen cahillerle uğraşıyorum su an lisans mezunu olsan ne fayda kafana girmemiş ki birşey o belgeyi verenin kafasına sı.a..yım emi
Hayır yükselme ihtimali yok zaten regl olmuşsun. Çok biliyorsan git kendi kendine yalan yanlış bilgilerinle idare et. 50 defa da konu açsan sonuç değişmeyecek bu ay.Bende diyorum ki gizemcim yükselebilir ihtimali varmı çünkü 0.2 direk negatif bunda işaret var ve 2 negatif olsa diyorum oda sifirlarda cikmazmiydi ulan bilmiyorum diye buraya sorayım dedim yemediğim laf kalmadı abi bilmiyorsanız yorum da yapmayın herkes bir umut çocuğu olsun diye bekliyor sonuçlarımi göstermeye gidemediğim için buraya attım yorumu belki dedim anlayan çıkar ama anlıyorum şimdi sizin gibilere soru sorulmazmis
Hayır birde atıyorum ssle beraber ona bile inancınız yokValla inci sende kayda değer bişi göremedim bacım be dhaa büyük küçük ne demek o işaret ne demek bilmeyen cahillerle uğraşıyorum su an lisans mezunu olsan ne fayda kafana girmemiş ki birşey o belgeyi verenin kafasına sı.a..yım emi
Birşey diyimmi hiç umrumda değil biliyor musun kimseye hakaret etmedim cahil dediysem oda benim düşüncemin özgürlüğü yarası olan gocunsun ben yükselir diye bir umutla sorduğum soruya okdr tepki verdiniz ki buda sizin insanlığınız ha ayrıca mahkemeye verecek olan varsa durmasın sorun yok çünkü korkacak birşeyim yokHayır yükselme ihtimali yok zaten regl olmuşsun. Çok biliyorsan git kendi kendine yalan yanlış bilgilerinle idare et. 50 defa da konu açsan sonuç değişmeyecek bu ay.
Daha fazla insanlara saçma sapan hakaretler etme istersen bir de üstüne buradan biri çıkıp sana dava açarsa mahkemelerle ugrasirsin burada nasıl olsa anonim zannedip insanlara hakaret etme. Yönetime bildirdim mesajlarını zaten siteden banlanacaksın lafların için, bir de üstüne mahkemelerle uğraşma istersen
Koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİNE mi laf atıyorsun sen ? Hayatım gidip doktora sorsana büyük mü küçük mü diye? Ya da şöyle yapalımValla inci sende kayda değer bişi göremedim bacım be dhaa büyük küçük ne demek o işaret ne demek bilmeyen cahillerle uğraşıyorum su an lisans mezunu olsan ne fayda kafana girmemiş ki birşey o belgeyi verenin kafasına sı.a..yım emi
Türkiye Cumhuriyeti madem bu kadar umrunda o zaman Atatürke yaraşır evlatlar olun önce kimsenin Türkiye cumhuriyetine laf ettiği yok kürdüm hemde türkü seven bir kürdüm eğer biraz daha konuşursan ben seni şikayet edecem hiç kuskun olmasın benimle uğraşmayı bırak ben senle çok büyük uğraşacam yoksa tehdit mi ediyorsun diceksin şimdi EVET TEHDİT EDİYORUM tekrar söylüyorum gidin araştırın o işareti yoksa bir tarafınıza o işaretin izini yapıştırıcam inci şu mübarek günde ağzımı bozdurma benim umarım Allah senin gibi bir insana çocuk nasip etmez bu dünya senin gibi bir insanı daha kaldırmazKoskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİNE mi laf atıyorsun sen ? Hayatım gidip doktora sorsana büyük mü küçük mü diye? Ya da şöyle yapalımMune bu üye hem hakaret edip, hem büyük küçük işaretini öğrenmek istiyormuş. Bilginize…
Sana etnik ırkınla alakalı kim bir şey dediTürkiye Cumhuriyeti madem bu kadar umrunda o zaman Atatürke yaraşır evlatlar olun önce kimsenin Türkiye cumhuriyetine laf ettiği yok kürdüm hemde türkü seven bir kürdüm eğer biraz daha konuşursan ben seni şikayet edecem hiç kuskun olmasın benimle uğraşmayı bırak ben senle çok büyük uğraşacam yoksa tehdit mi ediyorsun diceksin şimdi EVET TEHDİT EDİYORUM tekrar söylüyorum gidin araştırın o işareti yoksa bir tarafınıza o işaretin izini yapıştırıcam inci şu mübarek günde ağzımı bozdurma benim umarım Allah senin gibi bir insana çocuk nasip etmez bu dünya senin gibi bir insanı daha kaldırmaz
sizin değeriniz burda şöyle geçiyor. mesela kan sonucunuz x çıktı x<2 yani ikinin altında bir değer çıktı demek bu.İlk yaptırdığımız aylar önceki kan testi kesin negatifti zaten o 0.2 ydi bu ikiden küçük evet ama geçen gün yaptırdığımız kan testi <2 mıul çıktı nasıl şimdi ikiden küçük bu büyük işareti var arkasında bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?