ADET OLDUM AMA HAMİLE OLABİLİR MİYİM?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

damlaqw

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
28
-15
1
22
geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adetimde düzenli normalde. Bu ay bir gün gecikti ve adet oldum ama hamilelik belirtilerim vardı. Hala da devam ediyor mide ekşimesi sabah bulantısı yorgunluk halsizlik halı ve sol kasıkta hafif kramp. Adetle ilgili olduğunu düşünmüyorum adetken şiddetli bir şekilde sancım olur hep acaba diyorum hamileyim ve son adetimimi gördüm içimde kalan parçaları atmak için. Belki yeni çocuk yerlesiyordur diğerinin parçaları kalmıştı çünkü onu mu atıyor bilen biri yorumlasin duramıyorum bir türlü düşünmeden.

2 konu neden açtınız aynı şeyleri yazmışsınız zaten adet olduysanız hamile değilsinizdir

2 konu neden açtınız aynı şeyleri yazmışsınız zaten adet olduysanız hamile değilsinizdir
Çünkü beta hcg değerini yazdım garibime gitti baktığımda çok rahatsız olduysan bakma kardeşim ne kadar acımasızsin direk diyorsun hamile değilsin Allah'ın işi belli olmaz

22 yaşında gözüküyorsun daha çok gençsin fazla kafaya takma akışına bırak canım olacağı varsa olur zaten neden bu konuda bu kadar stres yapıyorsun yaşın geçmiş olsa bir nebze anlarım da

Çünkü beta hcg değerini yazdım garibime gitti baktığımda çok rahatsız olduysan bakma kardeşim ne kadar acımasızsin direk diyorsun hamile değilsin Allah'ın işi belli olmaz
Arkadaşım bende 2 senedir bekliyorum hamile kalmayı değer düşük ve birde adet olmuşsun boş yere kendini strese sokuyorsun rahatsızlıktan değil cevap verdim belirtilerle hamile öğrenilmesi ben 2 senedir her ay hamileydim

Bilmiyorum ya bir umut işte napalim bak sende anlıyorsun beni insan en ufak bir belirti de bile birşey arıyor hala bir umut içimde var hayırlısı olsun kan vermeye gidecem bugün bakalım

22 yaşında gözüküyorsun daha çok gençsin fazla kafaya takma akışına bırak canım olacağı varsa olur zaten neden bu konuda bu kadar stres yapıyorsun yaşın geçmiş olsa bir nebze anlarım da
Orasi öyle ama onun parçalarını gördükten sonra daha da fazla istemeye başladım çünkü o annelik duygusu çok daha fazla oldu yüreğimde

nasıl değil, önceki konunuzda yazmışsınız işte 2'den küçük demek yazdığınız değer?
İlk yaptırdığımız aylar önceki kan testi kesin negatifti zaten o 0.2 ydi bu ikiden küçük evet ama geçen gün yaptırdığımız kan testi <2 mıul çıktı nasıl şimdi ikiden küçük bu büyük işareti var arkasında bide

arkadaşım "<" işareti bu.
Canım kardeşim bitanem okula hicmi gitmedin ya sen < bu işaret büyük işareti örnek verim 1<2 bu işaretin önüne gelen her zaman büyüktür tıpta bunu farklı mı kullanıyorlar ben anlamıyorum ki

Bunun acımasızlıkla ne alakası var iki tane konu açmışsın birinde zaten regl olduğunu söylemişsin öbüründe kan sonucunda negatif çıkmış. Ne diyelim şimdi?

Bunun acımasızlıkla ne alakası var iki tane konu açmışsın birinde zaten regl olduğunu söylemişsin öbüründe kan sonucunda negatif çıkmış. Ne diyelim şimdi?

büyüktür küçüktür işaretlerini öğrenelim ilk önce kendisinden sonra ne diyeceğimiz de söyleyecek inşallah ahahaha

Canım kardeşim bitanem okula hicmi gitmedin ya sen < bu işaret büyük işareti örnek verim 1<2 bu işaretin önüne gelen her zaman büyüktür tıpta bunu farklı mı kullanıyorlar ben anlamıyorum ki

ahahahahaah pekiiiiii, şu ">" ne işareti?
Buda aynı 2<4 bu dördün büyük olduğunu gösterir diğer taraf içinde aynı şey geçerli aynı işaret yani ne tarafa cevirirsen çevir aynı neyse ya ben doktora gidim en iyisi valla sinirlerimi oynattirdin bana
ahahahahaah pekiiiiii, şu ">" ne işareti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…