Belirtin varmı kuzumBenim bugünle beraberinde üç gün olacak kuzum gecikti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtin varmı kuzumBenim bugünle beraberinde üç gün olacak kuzum gecikti.
Belirtin varmı kuzum
Âdet dönemiyle aynı kuzum aynı sıkıntılar var başka hiç değişen birşey biraz uyku var sanki birazda iştahsızlık onun harici hep adet dönemiyle aynı .Belirtin varmı kuzum
Kan verdinmi senÂdet dönemiyle aynı kuzum aynı sıkıntılar var başka hiç değişen birşey biraz uyku var sanki birazda iştahsızlık onun harici hep adet dönemiyle aynı .
Merak ettim hamilemisin kan verdin miÂdet dönemiyle aynı kuzum aynı sıkıntılar var başka hiç değişen birşey biraz uyku var sanki birazda iştahsızlık onun harici hep adet dönemiyle aynı .
Hamileyim evet 7.4 haftalık ama şuan daha başka sorunum olduMerak ettim hamilemisin kan verdin mi
Hamileyim evet 7.4 haftalık ama şuan daha başka sorunum oldu
Saol canım teşekkür ederim şuan kese 7 hafta 4 günlük ama bebek 6hafta 2 günlük ve kalp atışı da yok doktor yüzde 90 düşük olur dedi çok korkuyorum bir hafta bekliyelim dediÇok sevindim senin adına canım . Ne oldu?
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah kuşum. Hayırlı haberler almanı diliyorumSaol canım teşekkür ederim şuan kese 7 hafta 4 günlük ama bebek 6hafta 2 günlük ve kalp atışı da yok doktor yüzde 90 düşük olur dedi çok korkuyorum bir hafta bekliyelim dedi
Allah razı olsun inşallah güzel haber alırız çok araştırdım bebek keseyi yakalıyor kalp atış sesi 8. Haftada belli oluyor diye bu hafta inşallah alırız güzel haber .Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah kuşum. Hayırlı haberler almanı diliyorum
Aaa nuyrki insallah kotu bisy yoktur rabnim saglikla almqni masip etsin insallahHamileyim evet 7.4 haftalık ama şuan daha başka sorunum oldu
Uzulme canim hayirlisi nasibinde varsa ztn olur canim benim. Bnde 8.hqftalik hamileydim 6. Hafta kalp atissini dinledim megersem 8 haftlaikkem kalbi durmsutu kurtaj oldum mayisin 5 de o yuzden skma canini allaha birakAllah razı olsun inşallah güzel haber alırız çok araştırdım bebek keseyi yakalıyor kalp atış sesi 8. Haftada belli oluyor diye bu hafta inşallah alırız güzel haber .
Cok üzüldüm senin adına kuzum inşallah hayırlısı olsun kaderde ne yazildiysa oUzulme canim hayirlisi nasibinde varsa ztn olur canim benim. Bnde 8.hqftalik hamileydim 6. Hafta kalp atissini dinledim megersem 8 haftlaikkem kalbi durmsutu kurtaj oldum mayisin 5 de o yuzden skma canini allaha birak
Aynen oyle rabbim buyukturCok üzüldüm senin adına kuzum inşallah hayırlısı olsun kaderde ne yazildiysa o