- 16 Ekim 2023
- 47
- 21
- 3
- 27
Geçen ay ovülasyonyaptınmı bu şekildemiydi yine
Böyle çıktı ovulasyon testi dün âdet olmam gerekiyordu olmayınca bakım dedimGeçen ay ovülasyonyaptınmı bu şekildemiydi yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay ovülasyonyaptınmı bu şekildemiydi yine
Böyle çıktı ovulasyon testi dün âdet olmam gerekiyordu olmayınca bakım dedimGeçen ay ovülasyonyaptınmı bu şekildemiydi yine
Amin canmAmin inşallah haklısınız da bir iki gün daha beklesem mi bilmiyorum sizin geçtiniz dönemden bizde geçtik cidden çok yıpratıcı Allah size sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin
Cok bariz pik yani bu gebelik testi yapınca haber ver merak ettimBöyle çıktı ovulasyon testi dün âdet olmam gerekiyordu olmayınca bakım dedim
Bugün almayı düşünüyorum inşallah hayırlısı olsun haberdar edrim siziCok bariz pik yani bu gebelik testi yapınca haber ver merak ettim
Bende de böyle olduSelam kızlar bende 28 inde çatlatma iğnemi pldum 29 aşılama oldu perşembe test yaptım 13 günğ negatifti dün adet olmam lazımdı 28 günde bir olurum belki gecikebilir ama bende dün dışardaydım hiç sıvıya dikkat etmeden yaptım ovülasyon testim böyle
seninkisi baya pik sen ilk idrarlamı yaptın uyanıncaBende de böyle oldu
sizi o kadar iyi anlıyorum ki :) kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın o halde. bize de haber verin :)İnşallah dediniz gibi olur ama daha bugün iki gün geciktim erken olmaz mı biraz beklesem daha iyi olmaz mı
bence sen hamilesinn canım ben perşembe yaptım negatifti benim olsa çıkardı aşılamamın üstünden 13 gün geçmiştiBende de böyle oldu
Bekliyorum güzel haberler al inşallahBugün almayı düşünüyorum inşallah hayırlısı olsun haberdar edrim sizi
Teskker ederm mutlaka haber vercemsizi o kadar iyi anlıyorum ki :) kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın o halde. bize de haber verin :)
İnşallah kuzum inşallah sana da mücadeli haber gelir Allah isteyen herkese versin bir kaç gün daha bekliycembence sen hamilesinn canım ben perşembe yaptım negatifti benim olsa çıkardı aşılamamın üstünden 13 gün geçmişti
Aşılamadan 14 ve 16 günün sonunda daha net oluyor diye biliyorum bence biraz bekleyinbence sen hamilesinn canım ben perşembe yaptım negatifti benim olsa çıkardı aşılamamın üstünden 13 gün geçmişti
Gebelik testi yaptım biri silik çıktı altta paylaştımB
Bende 2 yıl boyunca adet oldugumda bile test yapan insandım . O kadar cok negatif gördüm ki hamile oldugumu inanmadım eşimin zoruyla test yapmıştım Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Vakti gelince hepsi oluyor yeterli inan
Teskker ederm mutlaka haber vercem
Gebelik testi yaptım t sikim çıktı bilmiyorum gebemiyimsizi o kadar iyi anlıyorum ki :) kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın o halde. bize de haber verin :)
aaa hamilesinnnnnn çok sevindimmKızlar testt yaptım böyle çıktı
Valla miaaa hamilesinnnnnn çok sevindimm