- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 98
- 28
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Hem antibiyotik hem iltihap enfeksiyon ve malüm kış ayındayız üşütmeden dolayı gecikme olmuş olabilir bunlar önemli etkenler çünkü fazla vakit kaybetmeden tkrr doktora gidin ve bi test yaptırın..Adetim herzaman duzensizdir ama boyle de hic olmamisti genellikle ayın 20 25 arasi olurum hâlâ olmadim karın agrisi bel agrisi adet sancilarim belirtileri var karnimda şişti 3 hafta once idrarda yanma sikayeti oldugundan doktora gitmistim idrar tahlili yapmisti yuksek derece de idrar yolu enfeksiyonum cikti antibiyotik verdi azosilin adında
Hamile olabilirmiyim yada bu antibiyotik yuzunden mi olmuyorum ?
Antibiyotik ve idrar yollari enfeksiyonu da geciktirme yapar mi adetimde ve de eczaneden alsam test sonuc dogru cikiyor muHem antibiyotik hem iltihap enfeksiyon ve malüm kış ayındayız üşütmeden dolayı gecikme olmuş olabilir bunlar önemli etkenler çünkü fazla vakit kaybetmeden tkrr doktora gidin ve bi test yaptırın..
Canım evliysen kadın hastalıklarına gidip alttan muayene ol bence. Ben öyle yaptım enfeksiyon çıktı önce sonra fitil verdi 2 kapsül. Geçti. Şuan düzenli adet oluyorum. 4 gün süren adetim 1.5 gün sürüyordu doktordan önce. Şimdi iyiyim çok şükürAdetim herzaman duzensizdir ama boyle de hic olmamisti genellikle ayın 20 25 arasi olurum hâlâ olmadim karın agrisi bel agrisi adet sancilarim belirtileri var karnimda şişti 3 hafta once idrarda yanma sikayeti oldugundan doktora gitmistim idrar tahlili yapmisti yuksek derece de idrar yolu enfeksiyonum cikti antibiyotik verdi azosilin adında
Allah daha da iyi etsin canım sevindim adınıza ben eczaneden test alıp denesem dogru cikiyor mu sonuc illa kan testi mi sartCanım evliysen kadın hastalıklarına gidip alttan muayene ol bence. Ben öyle yaptım enfeksiyon çıktı önce sonra fitil verdi 2 kapsül. Geçti. Şuan düzenli adet oluyorum. 4 gün süren adetim 1.5 gün sürüyordu doktordan önce. Şimdi iyiyim çok şükür
Saol hayatım. Ama yok kan testi değil. Bak bende böyle senin gibiydim. Adetim gecikiyordu ama belirtileri vardı. 2 ay oldu 3 ay oldu hala aynıydım adetim 3-4 gün gecikip 1.5 gün sürüyordu. Anneme söyledim o da gel dedi. Gittim yanına kadın hastalıklarına gittik beraber. Doktora söyledim alttan muayene etti sonra vajina içi bir sıvı var onu laboratuvar a gönderdi. Enfeksiyon çıktı. Fitil verdi alttan 2 tane. Sonra geçti çok şükürAllah daha da iyi etsin canım sevindim adınıza ben eczaneden test alıp denesem dogru cikiyor mu sonuc illa kan testi mi sart
Bu kadar ciddi bi konuda eczane testlerine güvenmeniz doğru olmaz hamilelik varsa antibiyotik kullamışsınız buna müdahale edilmesi lazım..Antibiyotik ve idrar yollari enfeksiyonu da geciktirme yapar mi adetimde ve de eczaneden alsam test sonuc dogru cikiyor mu
Hamilesin canım yani negatif yanılabiliyor ama pozitif kesinlikle doğruTest aldim direk 2 cizgi cikti testler dogrumu
Adetim herzaman duzensizdir ama boyle de hic olmamisti genellikle ayın 20 25 arasi olurum hâlâ olmadim karın agrisi bel agrisi adet sancilarim belirtileri var karnimda şişti 3 hafta once idrarda yanma sikayeti oldugundan doktora gitmistim idrar tahlili yapmisti yuksek derece de idrar yolu enfeksiyonum cikti antibiyotik verdi azosilin adında
Test aldim direk 2 cizgi cikti testler dogrumu
Etkilerde bugun 2 test aldim ikisinde de hemen iki cizgi ciktiAntibiyotik adet düzenini etkiler.
Etkilerde bugun 2 test aldim ikisinde de hemen iki cizgi cikti
Gecikme yapiyo tamam da bugun 2 test yaptim 2 cizgi belirlendi hemenAntibytk gecikme yapıyor..
E hayırlı olsun o zamanGecikme yapiyo tamam da bugun 2 test yaptim 2 cizgi belirlendi hemen
Hamilesiniz demek ki direk çıktıysa öyledir. Beklemiyordunuz galiba? Bi jinekoloğa gidin istersenizGecikme yapiyo tamam da bugun 2 test yaptim 2 cizgi belirlendi hemen
E hayırlı olsun o zamanenfeksyna dikkat et tekrar bi tahlil yaptr..
Bir sey daha sormak istiyorum bakar misiniz ben bekar oldugumdan hastanede sorun cikar mi yarin sabaha ben kadin dogumdan randevu aldim ama o sonuclar gizli kalmiyomus saglik ocagina gidiyormus vs dogru mu saglik ocagindaki doktorumda cok yakin aile dostumuz direk aileme söylerHamilesiniz demek ki direk çıktıysa öyledir. Beklemiyordunuz galiba? Bi jinekoloğa gidin isterseniz
öle bişey yok öle olsaydı bizim sağlık ocağı bana hamilelik olduğunda gel bize bildir demişti bende hammile kalınca önce tabiki hastaneye gittim kan lar falan kesinleşince gittim sağlık ocağına bildirmiştim.Bir sey daha sormak istiyorum bakar misiniz ben bekar oldugumdan hastanede sorun cikar mi yarin sabaha ben kadin dogumdan randevu aldim ama o sonuclar gizli kalmiyomus saglik ocagina gidiyormus vs dogru mu saglik ocagindaki doktorumda cok yakin aile dostumuz direk aileme söyler
Devlet hastanelerinde sonuçlarınızı görebilirler. Özel hastanede sadece o hastane görebiliyor. Riske atmak istemiyorsanız özele gidin isterseniz.Bir sey daha sormak istiyorum bakar misiniz ben bekar oldugumdan hastanede sorun cikar mi yarin sabaha ben kadin dogumdan randevu aldim ama o sonuclar gizli kalmiyomus saglik ocagina gidiyormus vs dogru mu saglik ocagindaki doktorumda cok yakin aile dostumuz direk aileme söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?