• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamadım sebebi ne olabilir ?

Bir sey daha sormak istiyorum bakar misiniz ben bekar oldugumdan hastanede sorun cikar mi yarin sabaha ben kadin dogumdan randevu aldim ama o sonuclar gizli kalmiyomus saglik ocagina gidiyormus vs dogru mu saglik ocagindaki doktorumda cok yakin aile dostumuz direk aileme söyler
Canim sen bi ozel hastaneye git ve durumunu doktora anlat, bi yere işleniyorsa işlemesinler

Hem antibiyotik hem iltihap enfeksiyon ve malüm kış ayındayız üşütmeden dolayı gecikme olmuş olabilir bunlar önemli etkenler çünkü fazla vakit kaybetmeden tkrr doktora gidin ve bi test yaptırın..
Enfeksiyon bendede vardı adet gecikmesi yaşamadım. 1 hafta gecikmişsin gebelik şüphen varsa test yaptır. Yoksa gelir illaki adetin belirtilerini vermiş

Bir sey daha sormak istiyorum bakar misiniz ben bekar oldugumdan hastanede sorun cikar mi yarin sabaha ben kadin dogumdan randevu aldim ama o sonuclar gizli kalmiyomus saglik ocagina gidiyormus vs dogru mu saglik ocagindaki doktorumda cok yakin aile dostumuz direk aileme söyler
Aldıracakmısınız?

Canım geç gördüm biraz, diğer arkadaşlarımızın dediği gibi pozitifte yanılma ihtimali olmaz. Ben de gebelik yaşadım, devlet hastanesine gittim kayıt açılıyor yani bütün hastaneler, senin gebeliğini görüyor sağlık ocağı dahil. Böyle birşey duydum bende, sağlık ocağından arıyorlarmış çünkü gebelik takibi yapmaları zorunluymuş sanırım. Ama beni kimse aramadı, fakat bir başka sebepten farklı bir hastaneye gittiğimde ben söylemeden gebeliğimi gördü. Yani sağlık ocağına kayıt gidiyor, benim tel. Numaram güncel değildi belkide ondam arayamamışlardır, varsa imkanın özel hastaneye git.

Back