Adet olacak sanipta hamile olanlar

Eliifdmr

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
179
91
28
Kızlar mrb bata 2 günüm var fakat 4 gündür adet olacakmsim gibi agrilarm var sürekli kasiklarim ve karnım ağrıyor kesin oldum diyorum hala yok. Bu şekilde adet ağrıları cekipte hamile olanımiz var mı .s çok merak ediyorum umarım adet olmam ve bebek haberidir bu :dua:

İnşallah hamilesindir.. Ben de aynı durumdayım 1. Ekim adet günüm bekleyip sonucu göreceğiz

Evet canım ben öyleydim adet olucam sanıyordum ama hamilelik varmış. İlk belirtiler bunlar zaten sık idrara çıkma ve adet olma hissi.

Bekle gününü canım stres de yapma. Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir :)
İnşallah canm eşim çok heveslendi kesin hamilesndrr diyo sen adet olmucaksn diyo . Ona kalsa hemen test yapacak ama aylardır negatif gormek beni yıprattı . Allah yüzümüze baksn . Sen kaç haftalık hamilesn canm

Evet canim benimde öyle oldu adet olmayı beklerken hamile oldumu öğrendim darısı başına insallah

Insallahcanim insallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin bugun dr gittim daha cok kucuk 1 aylik dedi. Progestan folic plus ve coraspin yazdi haftayada kontrol ruyamdada kanamam oldunu gordum korktum acikcasi bakalim hayirlisi hakkimizda

Merhaba kızlar .. adetim iki gün gecikti Yani bugün adetimin üçüncü günü olması gerekiyordu olmadım ama henüz sevinemiyorum .. bugün de çok açık sulu sıvı geldi peçeteye.. bi de üç gündür adet olucam gibi oluyo ağrı geçiyo belime vurdu bi ara bugün kalçalarım ağrıyor..
normalde rahim filmi çektirmiştim tüpler kapalı gibi gözükünce doktorum kendisi görmek için laporoskopi (kameralı kapalı ameliyat ) yapacaktı ..
şu an heveslenmiyorum çok şey bilmek de hem iyi hem kötü ..
bi de geçen hafta midem yandı bi haftadır midem ağzımda fln ama reflü sorunum olduğu için eskiden bunu da kondurmamaya çalışıyorum ..
Yatıyorum elimden geldikçe
belirtiler şüpheli ama değil mi

Insallahcanim insallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin bugun dr gittim daha cok kucuk 1 aylik dedi. Progestan folic plus ve coraspin yazdi haftayada kontrol ruyamdada kanamam oldunu gordum korktum acikcasi bakalim hayirlisi hakkimizda
Korkma bence öyle rüyaların anlamı kötü olmuyo diye biliyorum ben

Bir haftadır adet sancılarım vardı canm bugünde test aldım hemen çıktı çok şükür :dua:
ilişkiden ne kadar sonra yaptın testi cnm .. ben cesaret edemiyorum adetim üç gün gecikti bugün aşırı açık leke geldi o da çamaşırıma değil peçeteye ..

X