Adet mi yerleşme kanaması mı sizce??

Gulumsekaderine1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
285
54
28
27
Kızlar reglimden 2 gün önce kahverengi akıntı gelmeye başladı bugün 5.gün hala geliyor ama tuvalete çıktığımda sadece peçeteye silince.Normalde soğan suyu içtiğimde adetim sökülür ama o da işe yaramadı. Bende tedirginim gebelik midir acaba diye 4 yıldır doktor doktor uğraşıyoruz tam konuyu kafamda kapatınca böyle bişey oldu acaba mı diyorum şimdi de

Dün okumuştum 5-6 gün sürdü benim yerleşme kanamam yazmıştı biri. Olabilir güvenilir markayla test yap bence

Böyle şeyler olabiliyormuş evet ama en kesini test yapmaktır şu an ne desek boşuna üzüntü veya sevince sebep olur. Siz test yapın. Zaten regl tarihiniz geçmiş, varsa çıkar, inşallah hamilesinizdir sonucu bizimle paylaşın

Sizi üzmek istemem ama gelen kana göre umuda kapılmayın zaten yerleşme kanaması çoğu insanda olmuyor hele 5. Güne kadar sürmesi biraz imkansız gibi . Bunlar soğan suyunun etkileri maalesef. . Bu içtiğiniz kürleride doktor kontrolünde tüketin çünkü herkese iyi gelmiyor . Kürler rahimi direk etkilediği için çocuk oluşumunuda olumsuz yönde etkileyebilir .

İki sefer yerlesme kanamasi oldu bende pembe oluyor ve sonraki kahve akıntıda sürüyor fakat o genelde baskalarinda olmuyor benim genetik anneminde öyleymiş diye o yüzden bana pek yerlesme kanamasi gibi gelmedi. Hersey gönlünüzce olsun

Bende öyle düşünüyorum ama hala adet olmayışıma da anlam veremediğim için açtım konuyu.Soğan kürü de yapmıyorum aslında ilk gün leke gelince soğan suyu içtiğimde hemen adetim sökülüyor normalde o yüzden içmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…