- 11 Ağustos 2022
- 287
- 54
- 28
- 28
- Konu Sahibi Gulumsekaderine1
-
Dün okumuştum 5-6 gün sürdü benim yerleşme kanamam yazmıştı biri. Olabilir güvenilir markayla test yap benceKızlar reglimden 2 gün önce kahverengi akıntı gelmeye başladı bugün 5.gün hala geliyor ama tuvalete çıktığımda sadece peçeteye silince.Normalde soğan suyu içtiğimde adetim sökülür ama o da işe yaramadı. Bende tedirginim gebelik midir acaba diye 4 yıldır doktor doktor uğraşıyoruz tam konuyu kafamda kapatınca böyle bişey oldu acaba mı diyorum şimdi de
Bugünde adet olmasam öyle yapmayı düşünüyorum ki inşallah güzel haberler alırımDün okumuştum 5-6 gün sürdü benim yerleşme kanamam yazmıştı biri. Olabilir güvenilir markayla test yap bence
Amin inşallah Allah kalbine göre versinBugünde adet olmasam öyle yapmayı düşünüyorum ki inşallah güzel haberler alırım
Amin inşallah Allah kalbine göre versin
Böyle şeyler olabiliyormuş evet ama en kesini test yapmaktır şu an ne desek boşuna üzüntü veya sevince sebep olur. Siz test yapın. Zaten regl tarihiniz geçmiş, varsa çıkar, inşallah hamilesinizdirKızlar reglimden 2 gün önce kahverengi akıntı gelmeye başladı bugün 5.gün hala geliyor ama tuvalete çıktığımda sadece peçeteye silince.Normalde soğan suyu içtiğimde adetim sökülür ama o da işe yaramadı. Bende tedirginim gebelik midir acaba diye 4 yıldır doktor doktor uğraşıyoruz tam konuyu kafamda kapatınca böyle bişey oldu acaba mı diyorum şimdi de
Sizi üzmek istemem ama gelen kana göre umuda kapılmayın zaten yerleşme kanaması çoğu insanda olmuyor hele 5. Güne kadar sürmesi biraz imkansız gibi . Bunlar soğan suyunun etkileri maalesef. . Bu içtiğiniz kürleride doktor kontrolünde tüketin çünkü herkese iyi gelmiyor . Kürler rahimi direk etkilediği için çocuk oluşumunuda olumsuz yönde etkileyebilir .Kızlar reglimden 2 gün önce kahverengi akıntı gelmeye başladı bugün 5.gün hala geliyor ama tuvalete çıktığımda sadece peçeteye silince.Normalde soğan suyu içtiğimde adetim sökülür ama o da işe yaramadı. Bende tedirginim gebelik midir acaba diye 4 yıldır doktor doktor uğraşıyoruz tam konuyu kafamda kapatınca böyle bişey oldu acaba mı diyorum şimdi de
Sizi üzmek istemem ama gelen kana göre umuda kapılmayın zaten yerleşme kanaması çoğu insanda olmuyor hele 5. Güne kadar sürmesi biraz imkansız gibi . Bunlar soğan suyunun etkileri maalesef. . Bu içtiğiniz kürleride doktor kontrolünde tüketin çünkü herkese iyi gelmiyor . Kürler rahimi direk etkilediği için çocuk oluşumunuda olumsuz yönde etkileyebilir
Bende öyle düşünüyorum ama hala adet olmayışıma da anlam veremediğim için açtım konuyu.Soğan kürü de yapmıyorum aslında ilk gün leke gelince soğan suyu içtiğimde hemen adetim sökülüyor normalde o yüzden içmiştimSizi üzmek istemem ama gelen kana göre umuda kapılmayın zaten yerleşme kanaması çoğu insanda olmuyor hele 5. Güne kadar sürmesi biraz imkansız gibi . Bunlar soğan suyunun etkileri maalesef. . Bu içtiğiniz kürleride doktor kontrolünde tüketin çünkü herkese iyi gelmiyor . Kürler rahimi direk etkilediği için çocuk oluşumunuda olumsuz yönde etkileyebilir .
Umarım öyledir hala ne leke var ne adet beklentiden ziyade bu ikilem insanı strese sokuyorYerleşme kanaması zaten 3 veya 5 gün sürüyormuş umarım seninde öyledir
Allah hayırlısını versin sağolunİki sefer yerlesme kanamasi oldu bende pembe oluyor ve sonraki kahve akıntıda sürüyor fakat o genelde baskalarinda olmuyor benim genetik anneminde öyleymiş diye o yüzden bana pek yerlesme kanamasi gibi gelmedi. Hersey gönlünüzce olsun
Test yapsanıza içiniz rahat etsinUmarım öyledir hala ne leke var ne adet beklentiden ziyade bu ikilem insanı strese sokuyor
Bugünde adet olmasam öyle yapmayı düşünüyorum ki inşallah güzel haberler alır
Yapmama gerek kalmadı bugün adet oldum sonundaTest yaptınız mı acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?