• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanaması :(

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
34
Kızlar adet dönemlerinizde sizdede sanki parça şeklinde kanamalar oluyormu.ben 24 yaşındayım eskiden böyle olmazdı son bir iki yıldır daha fazla oluyor.
Bide şunu sormak istiyorum.bakireyim ancak adet olduğumuzda kan kızlık zarının olduğu yerden geliyorsa orası nasıl zarar görmüyor acaba.mesela uzun süre oturunca birden ayağı kalkınca aniden kanama fazla olurya.o anda bazen sanki basınçla akıntı olmuş gibi sizdede oluyormu.Bi kaç kez aynayla meraktan bakmıştım ama kızlık zarı nerdedir akıntı gelen yer falan bilmiyorum tabi ama bu parçalar beni korkutuyor.çünkü bazen büyükte oluyor nasıl geçiyorki o ordan anlamış değilim :/

Normal o parcalar..yumurtaliklarin catliyo o duvarlar parca parca geliyo.oturup kalkinca bi anda gelmesi ped e baski yapmaktan.akiyo ama hissetmioruz kalkinca tamami gelio.kizlik zarinin cevresi delikli kevgir gbi dusun kanama etkilemio zari

Kızlık zarı bir hücre topluluğudur ve öyle aynadan bakınca görebileceğiniz bir şey değildir. Yine hücre topluluğu olduğu için, hücrelerin geçirgenliğinden dolayı sıvı geçişi mümkündür. Sorunsuz ve zararsız bir şekilde.

Bende ayaklarimi usutuyosam olur oyle evlenmeden once de olurdu simdi de oluyo endiselenme.

Kızlar adet dönemlerinizde sizdede sanki parça şeklinde kanamalar oluyormu.ben 24 yaşındayım eskiden böyle olmazdı son bir iki yıldır daha fazla oluyor.
Bide şunu sormak istiyorum.bakireyim ancak adet olduğumuzda kan kızlık zarının olduğu yerden geliyorsa orası nasıl zarar görmüyor acaba.mesela uzun süre oturunca birden ayağı kalkınca aniden kanama fazla olurya.o anda bazen sanki basınçla akıntı olmuş gibi sizdede oluyormu.Bi kaç kez aynayla meraktan bakmıştım ama kızlık zarı nerdedir akıntı gelen yer falan bilmiyorum tabi ama bu parçalar beni korkutuyor.çünkü bazen büyükte oluyor nasıl geçiyorki o ordan anlamış değilim :/

Çok büyük ve sık sık olmasa da bende de olurdu öyle parçalar. Korkma, kızlık zarına zarar veren şeyler değil :)

benımde oyle geldı bu ay doktor ü gıttım korkma rahım duvarı dökülmeye baslamıs dedı hep oturyorm anı harekette bole oluyor su içiyorum bol bol

bıde kanaman kızlık zarından degıl rahım duvarından gelıyor

sızen önerm gunluk bır bardak ada cay ıcın rahatlatır sızı yada yesıl cay

Kızlık zarı bir hücre topluluğudur ve öyle aynadan bakınca görebileceğiniz bir şey değildir. Yine hücre topluluğu olduğu için, hücrelerin geçirgenliğinden dolayı sıvı geçişi mümkündür. Sorunsuz ve zararsız bir şekilde.

en son adet sancımdan dolayı doktora gittiğimde bana rahim duvarında kalınlaşma var demişti.bende bu bi sorunmudur diye sordum.hayır endişelenecek bişey yok dedi.
Çok sonradan bunun kısırlığa sebep olabileceğini duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum..öyle olsa doktor söylerdi sanırım..

benımde oyle geldı bu ay doktor ü gıttım korkma rahım duvarı dökülmeye baslamıs dedı hep oturyorm anı harekette bole oluyor su içiyorum bol bol

bıde kanaman kızlık zarından degıl rahım duvarından gelıyor

sızen önerm gunluk bır bardak ada cay ıcın rahatlatır sızı yada yesıl cay

hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar.şimdi daha rahatım..

bende bakireyim ve bendede şöyle bir durum olmuştu sadece bir kere oldu .birgün cok agrım vardı pedime baktım bir parca gördüm.cok merak ettim ve iğrenmedim elime aldım bildigin et parcası gelmişti bayagı bayagı elledim.sonralarda böyle bişey olmadı et gelmedi yani :) ama kızlık zarı böyle bozulcak bişey değil canım ac netten videolara bak istersen cisimle zorlamayla bozulan bişeymiş o dıştan gelen baskıyla bu içten gelen.

kızlık zarı bozukması ıcın oraya bısı gırmesı lazım yani ıcerıye 3 4 cm ılerde bırlesık duvar agdayla yada dıs bır dokunmaylada bozulma ıcerı bır sey gırmedıgı surece

hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar.şimdi daha rahatım..

ya kızlar nie taktınız bu kızlık zarına öyle kolay yırtılck bişi deilki en azındn bnm acımdan öyle oldu üç ay kız gezdm :30:

ya kızlar nie taktınız bu kızlık zarına öyle kolay yırtılck bişi deilki en azındn bnm acımdan öyle oldu üç ay kız gezdm :30:

aslında kızlık zarından ziyade merak ettiğim bunun sağlık sorunu olup olmadığı..parçalar gerçekten korkutmuştu çünkü.üstüne birde rahim duvarı kalınlığı eklenince acaba sorunmu var diye düşündüm..
biraz bilmediğimden birazda merak :)
ama şimdi rahatım demek bi çok kişide olabiliyormuş.

Back