Ama devam etmedi akıntıregl olmussun hamilelik yok
regl olmussun ustune test yaptırmıssın cıkmamıs zaten regl olduysan bebek olamazAma devam etmedi akıntı
Teste güvenebilirim dimi? Çünkü bu ay ki reglim 2 gün geciktiregl olmussun ustune test yaptırmıssın cıkmamıs zaten regl olduysan bebek olamaz
Bu kadar korkuya değermiydi hayret valla . Mümkün değil hamilelik rahat olLutfen yardim edin
Bir kaç damla kahverengi akinti geldi sadece regl başlangıcı mi anlayamadımBu kadar korkuya değermiydi hayret valla . Mümkün değil hamilelik rahat ol
DerkenUv
Bir kaç damla kahverengi akinti geldi sadece regl başlangıcı mi anlayamadım
Antidepresan kullandim 2 kez. Ya böyle bugün biraz kanamam geldi sonrasında hiç gelmedi. Ama ilişkiden 35 gün sonra 0.24 cıktı bit ihtimal o olabilir miTutunma kanaması olmasından mı şüpheleniyorsun ? Herhangi bir ilaç kullanıyorsan o da kanama yapmış olabilir adeti şaşırtmış olabilir. Bir kez daha test yap emin ol.
Dünde aynı şekilde olmuştu kafayı yicem intiharı falan düşünüyorum artıkAntidepresan kullandim 2 kez. Ya böyle bugün biraz kanamam geldi sonrasında hiç gelmedi. Ama ilişkiden 35 gün sonra 0.24 cıktı bit ihtimal o olabilir mi
0.100 bile hamile rakamı değil 0-10 arası hamile değil çünkü. Kaldı ki seninki 1 bile değil. İçin rahat etmiyorsa eczaneden test alAntidepresan kullandim 2 kez. Ya böyle bugün biraz kanamam geldi sonrasında hiç gelmedi. Ama ilişkiden 35 gün sonra 0.24 cıktı bit ihtimal o olabilir mi
Kullandığın ilaçların yan etkisini okuDünde aynı şekilde olmuştu kafayı yicem intiharı falan düşünüyorum artık
Kusuruma bakmayın gerçekten çok tedirginim. Çok az akintim geliyor ve kanamaya dönüşmedi beni tedirgin ediyorHamile olmadığınıza emin olmak icin daha kac kere konu açmayı planlıyorsunuz?
Haptan dolayı çözülememiştir kanaman. Hamile değilsin ama için rahat etsin diye yarın bi test al uygula. Ayrıca hamile kalmak öyle çok kolay değilKusuruma bakmayın gerçekten çok tedirginim. Çok az akintim geliyor ve kanamaya dönüşmedi beni tedirgin ediyor
Gunun herhangi bir saatinde yapsam olur dimiHaptan dolayı çözülememiştir kanaman. Hamile değilsin ama için rahat etsin diye yarın bi test al uygula. Ayrıca hamile kalmak öyle çok kolay değil
Evet idrar testi bu zatenGunun herhangi bir saatinde yapsam olur dimi
Negatif çıktı şimdi yaptımEvet idrar testi bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?