• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet kanamasi mi

Evet tam olarak öyle olduğunu düşünüyorum. Aileme durumu nasıl açıklarım insanlar ne düşünür düşüncesinin içind e kaybolup intihar noktasına kadar bile geldiğim zamanlar oldu. Üzerine 2 kere adet oldum ve 2 kere idrar testi yapıp negatif çıktı üstelik ilişkiden 35 gün sonra kan testinde negatif çıktı. Her şey negatif ama kimi zaman kendine söz geçiremiyor insan. Içimde yasadigim için cok etkilendim.
Size tavsiyem partnerinizle bu seviyede bir ilişkiniz varsa birlikte bir yola girin evlenin ve bu takintidan korkulardan kurtulun yada düzenli bir icinsel baginiz varsa her ay düzenli olarak eczaneden alabileceğiniz korunma iğneleri var yani yanlış anlamayin bu kadar korku varsa kendinize dikkat etmelisiniz

Size tavsiyem partnerinizle bu seviyede bir ilişkiniz varsa birlikte bir yola girin evlenin ve bu takintidan korkulardan kurtulun yada düzenli bir icinsel baginiz varsa her ay düzenli olarak eczaneden alabileceğiniz korunma iğneleri var yani yanlış anlamayin bu kadar korku varsa kendinize dikkat etmelisiniz
9 aydır nişanlıyım ilk defa böyle bir şey yaşandı gerekli olduğunu düşünmüyorum

Ona sen değil ben karar veriyorum canım sen kafanı yorma
Tabiki beni ilgilendirmez orası senin bileceğin iş kendimi boyke seyler içinde yormam zaten açtığın konuya göre yorum yaptık hemen gerilme maksat seni yargılamak değildi

Yargılamaya ne kadar musaitsiniz. Tedirgin oldugum bir konu da destek almaya ihtiyacım var demek ki soruyorum dimi?

Hayir yargilamiyorum. Yargiladigim birlikte olman degil ki? Bunu kaldiramayacak sonuclarini tartamayacak ve hatta olumsuz emarelere ragmen kendini yok edecek duruma gelmen. Ve buna ragmen kararimi ben veririm diye atarlanman.

Hayir yargilamiyorum. Yargiladigim birlikte olman degil ki? Bunu kaldiramayacak sonuclarini tartamayacak ve hatta olumsuz emarelere ragmen kendini yok edecek duruma gelmen. Ve buna ragmen kararimi ben veririm diye atarlanman.
Alakasiz bir yerden girilmesi gereksiz geliyor sadece

Back