Şuan test yok elimde ama yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Ovülasyon testleri kafamı çok karıştırıyor bugün pik gördö testte onu görmesem gebelikten şüphelenmezdim normal adet der geçerdimCanım dolu dolu bir kanama mı geçiriyorsun eğer elinde hamilelik testi varsa istersen bir test yap
Şuan test yok elimde ama yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Ovülasyon testleri kafamı çok karıştırıyor bugün pik gördö testte onu görmesem gebelikten şüphelenmezdim normal adet der geçerdim
Her zamanki adetimden biraz fazla kanama sancım çok yok ama bel ağrım varCanım dolu dolu bir kanama mı geçiriyorsun eğer elinde hamilelik testi varsa istersen bir test yap
Canım istersen yarını bekleme şimdi bir acile gitsen iyi olur belki ilaç verirler eğer hamileysen düşmemesi için ben de şaşırdım hep kullandım ovulasyon testi adet günü pik görmedim en azından varsa kanda çıkar hemenŞuan test yok elimde ama yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Ovülasyon testleri kafamı çok karıştırıyor bugün pik gördö testte onu görmesem gebelikten şüphelenmezdim normal adet der geçerdim
Normalde adette pik olmuyor muCanım istersen yarını bekleme şimdi bir acile gitsen iyi olur belki ilaç verirler eğer hamileysen düşmemesi için ben de şaşırdım hep kullandım ovulasyon testi adet günü pik görmedim en azından varsa kanda çıkar hemen
Canım istersen yarını bekleme şimdi bir acile gitsen iyi olur belki ilaç verirler eğer hamileysen düşmemesi için ben de şaşırdım hep kullandım ovulasyon testi adet günü pik görmedim en azından varsa kanda çıkar heme
İkinci görseli incelediniz mi bugün yaptım ve pik gösteriyorŞuan test yok elimde ama yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Ovülasyon testleri kafamı çok karıştırıyor bugün pik gördö testte onu görmesem gebelikten şüphelenmezdim normal adet der geçerdim
Benim bildiğim hayır burda çok okumuştum adete yakın pik görenler hamilelik haberi almışlardı benim hep yumurtlama günü pik adet günü silik çıkıyor yok denecek kadar azNormalde adette pik olmuyor mu
Bak en son yaptığım silik senin baya pikBenim bildiğim hayır burda çok okumuştum adete yakın pik görenler hamilelik haberi almışlardı benim hep yumurtlama günü pik adet günü silik çıkıyor yok denecek kadar az
Şuan hamilelik testi yapsam çıkar mı acaba eğer hamileysem tabiBenim bildiğim hayır burda çok okumuştum adete yakın pik görenler hamilelik haberi almışlardı benim hep yumurtlama günü pik adet günü silik çıkıyor yok denecek kadar az
Bak en son yaptığım silik senin baya pik
Yap bence en azından emin ol böyle soru işareti kalmasın kan versen bence daha iyi yoksa ben kimyasal mı geçirdim acaba diye düşüncelere girmezsin en iyisi kan bence canımŞuan hamilelik testi yapsam çıkar mı acaba eğer hamileysem tabi
Ama yine sen bilirsin ben burda çok okudum ovulasyon testini pik görüp hamile olduğunu öğrenenleriYap bence en azından emin ol böyle soru işareti kalmasın kan versen bence daha iyi yoksa ben kimyasal mı geçirdim acaba diye düşüncelere girmezsin en iyisi kan bence canım
Şimdi test yapayımda yarın doktora gidecem zaten testte biley çıkarda hemen giderim doktoraYap bence en azından emin ol böyle soru işareti kalmasın kan versen bence daha iyi yoksa ben kimyasal mı geçirdim acaba diye düşüncelere girmezsin en iyisi kan bence canım
Tabiki mutlaka testi yaptıktan sonra yazılan hemen dua edin lütfen inşallah benim vardırTamam canım senin kararın tabiki haber et beni
bak canım üsteki ovulasyon testi pik alttaki hamilelik testi pozıtıf inşallah seninde böyledir rabbim bana sana isteyen herkese nasip etsinTabiki mutlaka testi yaptıktan sonra yazılan hemen dua edin lütfen inşallah benim vardır
bak canım üsteki ovulasyon testi pik alttaki hamilelik testi pozıtıf inşallah seninde böyledir rabbim bana sana isteyen herkese nasip
Şimdi erken gebelik testi yaptım eczaneden alup ama negatif maalesef biley çıkmadıbak canım üsteki ovulasyon testi pik alttaki hamilelik testi pozıtıf inşallah seninde böyledir rabbim bana sana isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?