Adet iken ovülasyon testi pozitif

• Konu Sahibi Konu Sahibi leey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

leey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
68
17
3
27
Hanımlar merhaba görseli inceleyerek yardımcı olabilir misiniz. 5 günlük lekelenmem adete döndü kanamam normal adette kanamasından biraz fazla ve pütürlü parçalar dökülüyor normalde bugün lekelenmemin başlayıp bir kaç gün sonra da adet olmam gerekiyordu ama çok erken lekelenmem başladı ve adet oldum yumurtlamadan sonra bel ve kaşık ağrım vardı dün ve önceki günde koku hassasiyeti vardı hatta mide bulantısı ama şuan regl oldum ve ovülasyon testim de pik gösteriyor sizce kimyasal gebelik mi bilen varmı lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 739525BA-7D02-472E-B831-0D99BDB6A2D3.webp
    739525BA-7D02-472E-B831-0D99BDB6A2D3.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 62
  • AC32B878-4539-453A-991A-908E9D1BE8F3.webp
    AC32B878-4539-453A-991A-908E9D1BE8F3.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 68
Canım dolu dolu bir kanama mı geçiriyorsun eğer elinde hamilelik testi varsa istersen bir test yap
Şuan test yok elimde ama yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Ovülasyon testleri kafamı çok karıştırıyor bugün pik gördö testte onu görmesem gebelikten şüphelenmezdim normal adet der geçerdim

Şuan test yok elimde ama yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Ovülasyon testleri kafamı çok karıştırıyor bugün pik gördö testte onu görmesem gebelikten şüphelenmezdim normal adet der geçerdim
Canım dolu dolu bir kanama mı geçiriyorsun eğer elinde hamilelik testi varsa istersen bir test yap
Her zamanki adetimden biraz fazla kanama sancım çok yok ama bel ağrım var

Canım istersen yarını bekleme şimdi bir acile gitsen iyi olur belki ilaç verirler eğer hamileysen düşmemesi için ben de şaşırdım hep kullandım ovulasyon testi adet günü pik görmedim en azından varsa kanda çıkar hemen

Canım istersen yarını bekleme şimdi bir acile gitsen iyi olur belki ilaç verirler eğer hamileysen düşmemesi için ben de şaşırdım hep kullandım ovulasyon testi adet günü pik görmedim en azından varsa kanda çıkar hemen
Normalde adette pik olmuyor mu

Canım istersen yarını bekleme şimdi bir acile gitsen iyi olur belki ilaç verirler eğer hamileysen düşmemesi için ben de şaşırdım hep kullandım ovulasyon testi adet günü pik görmedim en azından varsa kanda çıkar heme
İkinci görseli incelediniz mi bugün yaptım ve pik gösteriyor

Normalde adette pik olmuyor mu
Benim bildiğim hayır burda çok okumuştum adete yakın pik görenler hamilelik haberi almışlardı benim hep yumurtlama günü pik adet günü silik çıkıyor yok denecek kadar az

Benim bildiğim hayır burda çok okumuştum adete yakın pik görenler hamilelik haberi almışlardı benim hep yumurtlama günü pik adet günü silik çıkıyor yok denecek kadar az
Bak en son yaptığım silik senin baya pik

Eklentiler

• IMG_0479.webp
    IMG_0479.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 47
Şuan hamilelik testi yapsam çıkar mı acaba eğer hamileysem tabi

Yap bence en azından emin ol böyle soru işareti kalmasın kan versen bence daha iyi yoksa ben kimyasal mı geçirdim acaba diye düşüncelere girmezsin en iyisi kan bence canım
Ama yine sen bilirsin ben burda çok okudum ovulasyon testini pik görüp hamile olduğunu öğrenenleri

Yap bence en azından emin ol böyle soru işareti kalmasın kan versen bence daha iyi yoksa ben kimyasal mı geçirdim acaba diye düşüncelere girmezsin en iyisi kan bence canım
Şimdi test yapayımda yarın doktora gidecem zaten testte biley çıkarda hemen giderim doktora

Tabiki mutlaka testi yaptıktan sonra yazılan hemen dua edin lütfen inşallah benim vardır☺️
bak canım üsteki ovulasyon testi pik alttaki hamilelik testi pozıtıf inşallah seninde böyledir rabbim bana sana isteyen herkese nasip etsin🥲☺️🌸

Eklentiler

• IMG_1677.webp
    IMG_1677.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 43
bak canım üsteki ovulasyon testi pik alttaki hamilelik testi pozıtıf inşallah seninde böyledir rabbim bana sana isteyen herkese nasip

bak canım üsteki ovulasyon testi pik alttaki hamilelik testi pozıtıf inşallah seninde böyledir rabbim bana sana isteyen herkese nasip etsin🥲☺️🌸
Şimdi erken gebelik testi yaptım eczaneden alup ama negatif maalesef biley çıkmadı 🤦🏼‍♀️

Back
X