Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üsttekinden görüyorum çizgiyi predictor ise hamile olma ihtimaliniz çok yüksek ki 6 gün var dahaHerkese merhabalar, adetime 6 gün kala predictor ile bir test yaptım. Sonucumu paylaşıyorum, ne düşünüyorsunuz?? Hayalet çizgiyi ben mi görüyorummÜstteki bugün ilk idrar ile yaptığım test
![]()
Evet üsttekinde gözüküyor çizgiHerkese merhabalar, adetime 6 gün kala predictor ile bir test yaptım. Sonucumu paylaşıyorum, ne düşünüyorsunuz?? Hayalet çizgiyi ben mi görüyorummÜstteki bugün ilk idrar ile yaptığım test
![]()
Umarım, yarın sabah test yapacağımmEvet üsttekinde gözüküyor çizgi
Benimde bu şekil ama güvenemiyorum bu marka ile çok yalancı poztif var ve benim reglme 10 13 gün var daha bilemiyorum başka marka ile deneHerkese merhabalar, adetime 6 gün kala predictor ile bir test yaptım. Sonucumu paylaşıyorum, ne düşünüyorsunuz?? Hayalet çizgiyi ben mi görüyorummÜstteki bugün ilk idrar ile yaptığım test
![]()
Bu test adet gününe 6 gün kala yapılıyor aslında. Bende birkaç arkadaşta yalancı pozitif gördüm güvenemedim. Yarın sabah kan testi vereceğimBenimde bu şekil ama güvenemiyorum bu marka ile çok yalancı poztif var ve benim reglme 10 13 gün var daha bilemiyorum başka marka ile dene
Aynen inşallah bebiş seninledir ben ilk gebeliğimi 5 gün kala öğrenmiştimBu test adet gününe 6 gün kala yapılıyor aslında. Bende birkaç arkadaşta yalancı pozitif gördüm güvenemedim. Yarın sabah kan testi vereceğim![]()
Merhaba yarın HCG değeriniz kaç çıkacak bize de haber verebilir misiniz rica etsemBu test adet gününe 6 gün kala yapılıyor aslında. Bende birkaç arkadaşta yalancı pozitif gördüm güvenemedim. Yarın sabah kan testi vereceğim![]()
TabikiMerhaba yarın HCG değeriniz kaç çıkacak bize de haber verebilir misiniz rica etsem
Tebrikler kaç çıktı değeriniz?Şimdi aldım sonucumu, hamileyim 4 haftalık![]()
Hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallahŞimdi aldım sonucumu, hamileyim 4 haftalık![]()
43.66 çıktıTebrikler kaç çıktı değeriniz?![]()
Yaa sağlıkla ilerlesin inşallah43.66 çıktı![]()
Hayırlı olsunŞimdi aldım sonucumu, hamileyim 4 haftalık![]()
KaBenim de testime bakarmirmisiniz benimkide predicktor
Sizinki de benim testime çok benziyor. Muhtemelen çok erken yaptık testleri hassas olduğu için algılıyor fakat tam bir kırmızı çizgi verecek kadar değil. Bence bir lan testi yapmalısınız sizde
Kasıklarımda son 3 gündür çok ciddi bir çekilme hissi vardı. Şuanda da ağrı var baya. Onun dışında göğüslerde hassasiyet regl oldum olacağım hissi vardı sadeceHayırlı olsunbelirti var mıydı
KlasikKasıklarımda son 3 gündür çok ciddi bir çekilme hissi vardı. Şuanda da ağrı var baya. Onun dışında göğüslerde hassasiyet regl oldum olacağım hissi vardı sadece![]()