- 29 Kasım 2023
- 795
- 423
- 23
Nasıl yani hem hamile olup hem regl gören mi ?Adet görüp regl olanlar da var canım aklında bulunsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani hem hamile olup hem regl gören mi ?Adet görüp regl olanlar da var canım aklında bulunsun
Evet olmaz diyenlere bakmayın en yakınımdan bahsediyorum 4.aya kadar anlayamamış ve sağlıklı bir gebelikNasıl yani hem hamile olup hem regl gören mi ?
Yani misal başlarda az sonra bir kaç gün kanama tarzı mı yoksa full dolu dolu regl miEvet olmaz diyenlere bakmayın en yakınımdan bahsediyorum 4.aya kadar anlayamamış ve sağlıklı bir gebelik
Normal reglYani misal başlarda az sonra bir kaç gün kanama tarzı mı yoksa full dolu dolu regl mi
Canım bu sabah testim dün akşam ki gibi çıktı daha koyu çıkmadı yani bundan ne anlamam gerekiyor yarın da aynısı çıkarsa negatif mi demekevet gördüm bende silik bir cizgiyarın sabah tekrar yapın daha belirgin olur o cizgi
![]()
Canım bakar mısın bu sabah yaptığım test anlamadım sanki çok koyulaşma yoktebrik ederim canım tekrardan görüyorum bende![]()
Bence baya pozitifCanım bakar mısın bu sabah yaptığım test anlamadım sanki çok koyulaşma yok
Eki Görüntüle 3576469
Ama dün yaptığım test ile aynı hergün koyulaşması gerekmiyor muyduBence baya pozitif
Dalgalanma olabilir betada bu kadar sartlamayin kimyasal da olabilir tek yolu kan vermek. Adete kaç gün varAma dün yaptığım test ile aynı hergün koyulaşması gerekmiyor muydu
Yarın adet gününDalgalanma olabilir betada bu kadar sartlamayin kimyasal da olabilir tek yolu kan vermek. Adete kaç gün var
günden güne koyulaşır diye düşündüğüm için şartlandırdım kendimi haklısınızDalgalanma olabilir betada bu kadar sartlamayin kimyasal da olabilir tek yolu kan vermek. Adete kaç gün var
Benim de öyle yarın. Ben 5. Gün kala productor yaptım en güvendiğim testti çift çizgi çıkardı dün iki üç test.yaptim negatif büyük hayal kırıklığı yaşadım .Yarın adet günün
Benim negatif değil silik çıkıyor hep dün de bugünde silikBenim de öyle yarın. Ben 5. Gün kala productor yaptım en güvendiğim testti çift çizgi çıkardı dün iki üç test.yaptim negatif büyük hayal kırıklığı yaşadım .
Negatif çıkanlar hangi marka pekiBenim de öyle yarın. Ben 5. Gün kala productor yaptım en güvendiğim testti çift çizgi çıkardı dün iki üç test.yaptim negatif büyük hayal kırıklığı yaşadım .
Hepsi productor pozitif çıkan da negatif çıkan daNegatif çıkanlar hangi marka peki
O marka çok güvenilirmiş öyle yazanlar vardı bat ne zamanHepsi productor pozitif çıkan da negatif çıkan da![]()
Yarın. Bende oyle biliyordum ama bildiğin yalancı pozitif verdiO marka çok güvenilirmiş öyle yazanlar vardı bat ne zaman
Hadi ya benimki de öyle midir acabaYarın. Bende oyle biliyordum ama bildiğin yalancı pozitif verdi
İnşallah değildir.ama çok umutlanma.sonra.cok üzücü oluyoHadi ya benimki de öyle midir acaba