- 29 Kasım 2023
- 795
- 423
- 23
Sabahı beklemeden akşam bi test yaptım biraz daha netleşti sanki sizde bakar mısınızAmin canım sende beni bu dua'n ile mutlu ettin haberlerini bekliyorum burda paylaş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahı beklemeden akşam bi test yaptım biraz daha netleşti sanki sizde bakar mısınızAmin canım sende beni bu dua'n ile mutlu ettin haberlerini bekliyorum burda paylaş![]()
Bu test asla yanılmaz gecen ay kımyasal gebelık gecırmiştım. Bu test ıle ögrendımSabahı beklemeden akşam bi test yaptım biraz daha netleşti sanki sizde bakar mısınız Eki Görüntüle 3576056
İnşallah öyledir çok teşekkür ederimBu test asla yanılmaz gecen ay kımyasal gebelık gecırmiştım. Bu test ıle ögrendım
10 test yaptım sadece adet gunu sılık aynı sızınkı gıbı çizgi cıkarmıstı dıger gunler kuruma cıGısı dahı cıkarmıyordu hayırlı olsunİnşallah öyledir çok teşekkür ederim![]()
Burdan bi arkadaş aldığı tüm bu markadaki testlerin yalancı pozitif çıkardığını söyledi bende bu yüzden emin olamadım , sizin mesajınız mutlu etti inşallah vardır Rabbim hepimize nasip etsin inşallahBu test asla yanılmaz gecen ay kımyasal gebelık gecırmiştım. Bu test ıle ögrendım
Gerçekten mi çok sağolun10 test yaptım sadece adet gunu sılık aynı sızınkı gıbı çizgi cıkarmıstı dıger gunler kuruma cıGısı dahı cıkarmıyordu hayırlı olsun
Burdan bi arkadaş aldığı tüm bu markadaki testlerin yalancı pozitif çıkardığını söyledi bende bu yüzden emin olamadım , sizin mesajınız mutlu etti inşallah vardır Rabbim hepimize nasip etsin inşallah![]()
![]()
Evet canım ovulasyon testıyle bırlıkte getırtmiştım meraktan yapıp durmustum ılk defa bu markanın kuruma cızgısı cıkarmadıgına şahit oldum cogu marka yalancı pozıtıf cıkartıyorGerçekten mi çok sağolun♥
Rabbim gönlünüzde olanı hayırlı eylesin
tebrik ederim canım tekrardan görüyorum bendeSabahı beklemeden akşam bi test yaptım biraz daha netleşti sanki sizde bakar mısınız Eki Görüntüle 3576056
Canım teşekkür ederimtebrik ederim canım tekrardan görüyorum bende![]()
Ben bugün kan tahlili vermenden yanayım 2-3 testtede silik gördüysen gebelik olma ihtimali yüksekCanım teşekkür ederimama kafama takılan bişey oldu sabah ilk idrarla test yaptım 2 tane bitanesi akşam buraya attığım gibi belirgin ama diğeri daha silikti sence bunun anlamı nedir
Ama birisi daha silik çıktı diğerine göre kafam karıştı yarını mı beklesem tam kırmızı değil testlerimBen bugün kan tahlili vermenden yanayım 2-3 testtede silik gördüysen gebelik olma ihtimali yüksek
Kaç dakikada oldu böyleAma birisi daha silik çıktı diğerine göre kafam karıştı yarını mı beklesem tam kırmızı değil testlerim
Hemen çıkıyor 3 dakikadaKaç dakikada oldu böyle
Yarın regl tarihimYenidir cnm kan verin en azından varsa iki güne bir kan verip yükselip yukselmeyecegine bakarsınız![]()
Kan ver için rahat olsunHemen çıkıyor 3 dakikada
Canım yarın bi test daha yapıcam eğer koyulaşma varsa kan veririm yarın bat tarihim çünküKan ver için rahat olsun
Nasıl istersen ama bir çok testtede pozitif gördüysen vardır diye düşünüyorum inşallah herşey gönlünce olurCanım yarın bi test daha yapıcam eğer koyulaşma varsa kan veririm yarın bat tarihim çünkü
İnşallah vardır ama yinede hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hatalı çıkıyormuş bazen bu testler yada değer düşüyor diyorlar adeti bekleyin diyor çoğu arkadaş ondan bende bekleyeyim dedim. Hepimizin gönlünce olur inşalalhNasıl istersen ama bir çok testtede pozitif gördüysen vardır diye düşünüyorum inşallah herşey gönlünce olur![]()
Adet görüp regl olanlar da var canım aklında bulunsunİnşallah vardır ama yinede hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hatalı çıkıyormuş bazen bu testler yada değer düşüyor diyorlar adeti bekleyin diyor çoğu arkadaş ondan bende bekleyeyim dedim. Hepimizin gönlünce olur inşalalh![]()