Adet gününde test yaptım silik çıktı

Amin canım sende beni bu dua'n ile mutlu ettin haberlerini bekliyorum burda paylaş☺️🩷
Sabahı beklemeden akşam bi test yaptım biraz daha netleşti sanki sizde bakar mısınız
IMG_0344.webp

Bu test asla yanılmaz gecen ay kımyasal gebelık gecırmiştım. Bu test ıle ögrendım
Burdan bi arkadaş aldığı tüm bu markadaki testlerin yalancı pozitif çıkardığını söyledi bende bu yüzden emin olamadım , sizin mesajınız mutlu etti inşallah vardır Rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🙏 ♥️

Burdan bi arkadaş aldığı tüm bu markadaki testlerin yalancı pozitif çıkardığını söyledi bende bu yüzden emin olamadım , sizin mesajınız mutlu etti inşallah vardır Rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🙏 ♥️

Gerçekten mi çok sağolun 🤲🏻🥹 Rabbim gönlünüzde olanı hayırlı eylesin
Evet canım ovulasyon testıyle bırlıkte getırtmiştım meraktan yapıp durmustum ılk defa bu markanın kuruma cızgısı cıkarmadıgına şahit oldum cogu marka yalancı pozıtıf cıkartıyor

Canım teşekkür ederim ♥️ ama kafama takılan bişey oldu sabah ilk idrarla test yaptım 2 tane bitanesi akşam buraya attığım gibi belirgin ama diğeri daha silikti sence bunun anlamı nedir
Ben bugün kan tahlili vermenden yanayım 2-3 testtede silik gördüysen gebelik olma ihtimali yüksek

Yenidir cnm kan verin en azından varsa iki güne bir kan verip yükselip yukselmeyecegine bakarsınız❤️

Nasıl istersen ama bir çok testtede pozitif gördüysen vardır diye düşünüyorum inşallah herşey gönlünce olur 😊
İnşallah vardır ama yinede hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hatalı çıkıyormuş bazen bu testler yada değer düşüyor diyorlar adeti bekleyin diyor çoğu arkadaş ondan bende bekleyeyim dedim. Hepimizin gönlünce olur inşalalh 🤲🏻♥️

İnşallah vardır ama yinede hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum hatalı çıkıyormuş bazen bu testler yada değer düşüyor diyorlar adeti bekleyin diyor çoğu arkadaş ondan bende bekleyeyim dedim. Hepimizin gönlünce olur inşalalh 🤲🏻♥️
Adet görüp regl olanlar da var canım aklında bulunsun

Back
X