Resim ekliyorum ama görünmüyorTestiniz görünmüyor
Ayy çok sevindim ilk gebeliğim olacak inşallah teşekkür ederimPozitif görünüyor biraz bekle tekrarla hayırlı olsun
Adet günüm gelmeden kan verebilirmiyim sağlık ocağında alırlar mıbasbaya çıkmış çizgi pozitif bu tebrik ederim. kan verirseniz daha da netleşir iyi olur
adetim biraz gecikti diye yalan söyle nolcak nerden bilirler ki :) Sağlık ocağı yapıyor diye biliyorumAdet günüm gelmeden kan verebilirmiyim sağlık ocağında alırlar mı
Evet olmazsa öyle yaparım çok teşekkür ederimadetim biraz gecikti diye yalan söyle nolcak nerden bilirler ki :) Sağlık ocağı yapıyor diye biliyorum
rica ederim ne demek bol şans darısı bizlere olsun inşallah :) Bende daha silik çizgi bile yok adetime kaldı 2 günEvet olmazsa öyle yaparım çok teşekkür ederim
Olur inşallah sizdederica ederim ne demek bol şans darısı bizlere olsun inşallah :) Bende daha silik çizgi bile yok adetime kaldı 2 gün
Pozitif görünüyorAdete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım sonucuna bakarmısınız
İnşallahPozitif görünüyor
Yeni bi gebelik benimde böyleydi kan testi yaptırdınızmıAdete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım sonucuna bakarmısınız
Evet yaptırdım 6 haftalık gebeyimYeni bi gebelik benimde böyleydi kan testi yaptırdınızmı
Yeni bi gebelik benimde böyleydi kan testi yaAdete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım sonucuna bakarmısınız
maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde sat neydi benimdaha çok yeniEvet yaptırdım 6 haftalık gebeyim
Amin inşallah teşekkür ederim 4 ekimdi benim sizinki ne kadarlıkYeni bi gebelik benimde böyleydi kan testi ya
maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde sat neydi benimdaha çok yeni
Sat 12 ekim benimdeAmin inşallah teşekkür ederim 4 ekimdi benim sizinki ne kadarlık
Teşekkür ederim sanırım öyleydiHayırlı olsun öncelikle prodoctor mu markası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?