Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce yumurtlama gününüzü yakalamismiydinizMerhaba kızlar yardıma ihtiyacım var Bugün adet günüm , karantinada olduğum için nöbetçi eczaneye gidemedim Alel acele evdeki ovulasyon testini yaptım pozitif çıktı , ne dersiniz gebelik var mıdır
Evet 22 martta yumurtlamam oldu gene aynı testlerle baktım. Şimdi tekrar adet günümde böyle çıkınca öğrenenler varmış hamile olduğunu böyle. Ne dersiniz insallah vardırDaha önce yumurtlama gününüzü yakalamismiydiniz
Ozaman gebelik ihtimali yüksek,bende 26 Mart'ta gördüm piki,bugün tekrar kızarmaya başlamış bat a 4 gün var,yarın sabah ilk idrarla bir gebelik testi yapın benceEvet 22 martta yumurtlamam oldu gene aynı testlerle baktım. Şimdi tekrar adet günümde böyle çıkınca öğrenenler varmış hamile olduğunu böyle. Ne dersiniz insallah vardır
Amin inşallah neguzel dua etmişsiniz,test yaparsanız öğrenmek isterim sonucuHadi hayırlısı İnşallah sizin de gebelik vardır allah herkese yorulmadan kırılmadan hayal korkuluğuna uğramadan hayırlı evlatlar versin
2. Bi yumurtlama olmuşta olablir kesin olmasi icon kan testi verin. Hic gecikmeniz olmazmi adetinzde?Merhaba kızlar yardıma ihtiyacım var Bugün adet günüm , karantinada olduğum için nöbetçi eczaneye gidemedim Alel acele evdeki ovulasyon testini yaptım pozitif çıktı , ne dersiniz gebelik var mıdır
Hiç gecikme olmaz günü saati bellidir nerdeyse. Her zamankinden garip bi bel agrım var bacak çekmesişeklinde. Başka bir belirtim yok2. Bi yumurtlama olmuşta olablir kesin olmasi icon kan testi verin. Hic gecikmeniz olmazmi adetinzde?
Evet 26 Mart yumurlama olanSizin attıgınız yumurtlama dimi 26 Mart olan?
3 gün önce yaptığınız testin resmi varsa atabilirmisinizBende ü gün önce başladım yapmaya tekrar ovulasyon. Testini, benim de yavaş yavaş kızarmaya başladı ve Bugün pike ulaştı, insallah bunun bi anlamı vardır
malesef yok atmışım ama şöyle soyliyim sizin Bugünkü testiniz bende bata 2 gün varken çıkıyordu ... yani3 gün önce yaptığınız testin resmi varsa atabilirmisiniz
Oyleyse haklisin suphelernde canm insallah gebeliktir. O dediğin ağrılar bende yumurtlamadada olur mesela canm ve ayda 2 kez yumurtlama gördüğümde olur. Ama insallah gebeliktir canm senin. Yaa gecmis olsun canm insallah bi an once atlatirsinz. Birisi size genelik testi vs alsa bari insan surekli suphelenr boylede yiyip icmenize de dikkat edin gebeysenz ilaclar vsHiç gecikme olmaz günü saati bellidir nerdeyse. Her zamankinden garip bi bel agrım var bacak çekmesişeklinde. Başka bir belirtim yok
.. kan da veremem karantinadayız 10 gün, cıldırmak işten değil
Başka lh yapamicam ne yazikki elimdeki sondu,adet gününü bekleyeceğim mecbur,erken gebelikte yapmadım,elimde kaset test varÇ
malesef yok atmışım ama şöyle soyliyim sizin Bugünkü testiniz bende bata 2 gün varken çıkıyordu ... yani
Sizin daha bata 4 gün olmasına rağmen epey kızarmış insallah bat günü gelene kadar kopkoyu olur böyle giderse . Siz erken gebelik testi filan yapabildiniz mi
İnşallah Çok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için:) siz gebe misiniz?Oyleyse haklisin suphelernde canm insallah gebeliktir. O dediğin ağrılar bende yumurtlamadada olur mesela canm ve ayda 2 kez yumurtlama gördüğümde olur. Ama insallah gebeliktir canm senin. Yaa gecmis olsun canm insallah bi an once atlatirsinz. Birisi size genelik testi vs alsa bari insan surekli suphelenr boylede yiyip icmenize de dikkat edin gebeysenz ilaclar vs
Yok degilm malesef. Ugrasiyorum insallah bir gun sadece ovulasyon testlerine pek cok hakimim artk yapa yapa . Ayda 2 kez yumurtlama olablr bende oluyor olanlarda var ondan soylemek istedm canm yazini gorunce ama hic adetinde gecikme olmamis ihtimalin cok yuksek ve insallahda gebeliktirİnşallah Çok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için:) siz gebe misiniz?
İnşsllah , benim ilk kimyasal gebelik oldu ve üstünden dört ay geçti , arkasından hemen olur ya filan demişlerdi ama olmadı bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandık o yüzden ikinci yumurtlamayı filan bilmiyordum şimdi bakayım forumlarda biraz araştırayım :) inslalah Şam’a da allah bir an önce evlat versin hiç düşünmeden çayır çatır hamile kalanlara ole özeniyorum ki :)Yok degilm malesef. Ugrasiyorum insallah bir gun sadece ovulasyon testlerine pek cok hakimim artk yapa yapa . Ayda 2 kez yumurtlama olablr bende oluyor olanlarda var ondan soylemek istedm canm yazini gorunce ama hic adetinde gecikme olmamis ihtimalin cok yuksek ve insallahda gebeliktir
Gecmis olsun 1 kere hamile kalmışsın yine olur elbet ve insallah hamilesndr suan canm sağlıklıdır ve saglikla kucagina alirsin insallah. Arastir canm 2 kere yunurtlama genelde pco larda oluyor ama canm. Aminn canm Allah razı olsun isteyen herkese insallah. Rabbimin taktiri canm yani biz nekdr cok istesekte yada istenesekde Rabbim ne verirse o ozenmeyelm dua edelm insallah ❤İnşsllah , benim ilk kimyasal gebelik oldu ve üstünden dört ay geçti , arkasından hemen olur ya filan demişlerdi ama olmadı bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandık o yüzden ikinci yumurtlamayı filan bilmiyordum şimdi bakayım forumlarda biraz araştırayım :) inslalah Şam’a da allah bir an önce evlat versin hiç düşünmeden çayır çatır hamile kalanlara ole özeniyorum ki :)