canım benimde 2 ay önce böyle olmuştu idrar testinde çıkadı gittim kan testi yaptırdım 20 lerde çıktı doktoru aradım kimyasal gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan istedi 2 katına çıkması lazımmış ama 2 gün sonra yine 20ydi regl olacaksın dedi.ve gerçekten 4 gün kahverengileri gördükten sonra açık renkli kan gelmeye başladı 2 gün de o sürdü ve normal reglimi oldum aslında bizler kendimizi çok dinlediğimizden ve hamile olmayı çok istediğimizden bu durumları çok erken farkediyoruz kadınlar hayatlarının bir çok döneminde kimyasal gebelik yaşarmış ama biz pimpirikli tipler erkenden öğreniyoruz bu durumu ve canımız sıkılıyor.bana hep kimyasal gebeliğin sonu normal hamileliktir dediler ve 2 ay sonra bugün hamileyim:) eğer regl olursan canını hiç sıkma ve çalışmalara devam et:)
aaaa ozaman ben bir geçen ay normal adet gördüm...ondan önce 3-4 ay böyle ama bu kadar sürmeden adet oldum....kimyasal gebelikmiymiş...anammm...e buda kimyasalsa birdahakine vücudumdan gerçek performans bekliyorum ozaman... kimyasal gebelik nasıl birşeymişki dur araştırıyım biraz...düşük gibi bişeymi...anam cahillik başa bela.... saol tatlım ya...birşey daha öğrenmiş oldum...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...