• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet günümde başlayan lekelenme 4 gündür sürüyor acaba bu ne olabilir..

beyazlım_
şimdi okuyunca ben de acaba mı dedim.. Ben de dün adet oldum ama çok az az geliyo.
Yani senin yazdığını okuyunca dedim ki, gerçekten de her ay böyle olmuyor bu bir tuhaflık var..

:26:

nasil seni ki??

yani benim ilk gün böyle 5-10 damla kadar.....

yani pede bile dogru düzgün ihtihac yoktu...

nasil seni ki??

yani benim ilk gün böyle 5-10 damla kadar.....

yani pede bile dogru düzgün ihtihac yoktu...

Şöyle oldu normalde 6-7 nisan dı batım.
ama dün oldu ondan 2 gün önce de bel ağrısı hisdsettim takvime baktım falan yine 3-4 gün erken gelcek galiba dedim.
Sonra dün sabah oldu zaten, ama aynen müthiş bir ağrı fakat pembe gibi su gibi oluyordu. İlerleyen saatlerde biraz arttı.
Yani ben ki 1. gün özellikle 3-4 ped değiştirirdim ve 2. gün de öyle olurdu. Dün öğleden sonra kesildi,1. günü 1 pedle geçirdim yani.. Keza bugün de öyle..ağrısı hala biraz var ama bugün de öyle damla damla devam ediyor.. Ne ki bu şimdi :44:

Keşke herşey filmlerdeki gibi olsa dimi:43:

aaa kuzum ağlama ama ya :( herşeyde bir hayır vardır...Allah ol diyince olur..bakma biz meraklanıyoruz falan çenemize vuruyor....

evet keske hersey öyle kolay olas...

ama böyle tuhaf tuhaf olunca hersey insan diyor ki bu vücudumun bana oyunu ne?

ha birde ben eger döllenme olmus ise o zaman civarindan itibaren 1 hafta boyunca hafif cekilmelerim oldu bi sagda bi solda ara ar gün boyunca

ben bi dönem böyle olmustum

anam zirt pirt test test teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssst:52:

heee birde o duygu yok mu acaba erken mi yaptim acaba testi yalnis mi kullandim acaba test mi bozuk acaba sabah mi yapmaliydim......acaba daaaa acaba

üffff ya gercekten cok zor

anam bak gör hamile oldugumuzda da kesin test yapmayiz

deriz aman yine vücudumun oyunu:1:

bende hep öyleydim sürekli test yapardım kendimde belirti arradım sürekli hamile kaldığım ay
hiçbir belirti yaşamadım adetim düzensizdi o ay gonophene kullanmıştım
tesadüfen yaptım testi ve çıktı :))
kafaya takmamak gerek aslında ama olmuyor

evet keske hersey öyle kolay olas...

ama böyle tuhaf tuhaf olunca hersey insan diyor ki bu vücudumun bana oyunu ne?

ha birde ben eger döllenme olmus ise o zaman civarindan itibaren 1 hafta boyunca hafif cekilmelerim oldu bi sagda bi solda ara ar gün boyunca

acaip sinirim bozuk kızlar ya...adetmiyim eğer adet değilsem bu leke neden 4 gün geliyor ..acaba düşükmü yapıyorum...yada bebek tutunamıyormu diye düşünüyorum...beynim de benimle dalga geçiyor...bu ne şimdi diyorum..kist falanda yok...neyin lekelenmesi bu...adet olursam bitince doktora gidicem artık....rahmim tersmiş acaba bumu sorun...

ama dün oldu ondan 2 gün önce de bel ağrısı hisdsettim takvime baktım falan yine 3-4 gün erken gelcek galiba dedim.
Sonra dün sabah oldu zaten, ama aynen müthiş bir ağrı fakat pembe gibi su gibi oluyordu. İlerleyen saatlerde biraz arttı.
Yani ben ki 1. gün özellikle 3-4 ped değiştirirdim ve 2. gün de öyle olurdu. Dün öğleden sonra kesildi,1. günü 1 pedle geçirdim yani.. Keza bugün de öyle..ağrısı hala biraz var ama bugün de öyle damla damla devam ediyor.. Ne ki bu şimdi :44:

kizzzzzzzzzzzzzzzzzz

kafayi yiyecem

bak benimde böyle oldu ilk gün saba kalktim olmustum...

sonra ben yeni tasindim bu eve ve yoktu fazla pedim evde dedim ohooooooooo

simdi ped almaliyim mi.....ama
Allahin isidir mi ki almadim dedim olsun suan yeter bu bitane bakarim sonr annemlerde daha pedimvar mi veya el cantmada ..............ama pek gerek kalmadi

ikinci günde ögleden önce yine cok az geldi ve saatlerce gelmedi 3 günün sabahi yine bir kac damla geldi ve zati pede bile ihtiyac yoktu cok af edersin ic camasirinia geldi yani onu islatacak kadar orta kismini

cok tuhaf yaaaaaa

kırmızı açık renkli sıvı halindemi geliyor akıntın canım ?

kırmızı açık renkli sıvı halindemi geliyor akıntın canım ?

Aynen öyle evet, yani kırmızı kan gibi değil, ya da daha koyu oluyor bazen siyaha yakın ondan da değil.
Şöyle söyleyim adetin son günü öyle yalandan olur-olmaz bir şekilde açık renkte ara ara gelir ya, işte ondan :18:

bende hep öyleydim sürekli test yapardım kendimde belirti arradım sürekli hamile kaldığım ay
hiçbir belirti yaşamadım adetim düzensizdi o ay gonophene kullanmıştım
tesadüfen yaptım testi ve çıktı :))
kafaya takmamak gerek aslında ama olmuyor

Canim ya mümkün degil tabiiii

ben aglar oldum ya bu zamanlarda olmuy diye:14:

acaip sinirim bozuk kızlar ya...adetmiyim eğer adet değilsem bu leke neden 4 gün geliyor ..acaba düşükmü yapıyorum...yada bebek tutunamıyormu diye düşünüyorum...beynim de benimle dalga geçiyor...bu ne şimdi diyorum..kist falanda yok...neyin lekelenmesi bu...adet olursam bitince doktora gidicem artık....rahmim tersmiş acaba bumu sorun...

canim bak iste demek istedigim bu

vücut sinyaller vermese diyecez ki biz kuruntu yapiyoruz:31:

amaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47: insani iki arada bi derede birakiyo bu vücutttttttt:52:

Aynen öyle evet, yani kırmızı kan gibi değil, ya da daha koyu oluyor bazen siyaha yakın ondan da değil.
Şöyle söyleyim adetin son günü öyle yalandan olur-olmaz bir şekilde açık renkte ara ara gelir ya, işte ondan :18:

benimde öyle ...dur bakalım devamı gelecekmi....inşallah gelmez de ....

böyle adet olucan gibi hissediyormusun kendini...hani kasıkların şiş gibi olur ya..öyle bir his varmı sende

Var cnm, ben adet oldum diyordum zaten kendi kendime..
Hatta az önce lavabodaydım hala devam ediyor kanama ama dediğim gibi az az işte.
Bir de belimde agrı var başından beri, her ay böyle olur agrısız sızısız geçmez hiç...

kizlar size bir diger delirme noktami anlatayim

ben adetin 2 günü basladim incir kürüne ve 3-4 gündür böyle tuhaf hafifce sacilanma varrrrr bacaklarada vuruyoooo

ayyyyyyyyyyyyy simdi kürden mi yoksa neeee

Var cnm, ben adet oldum diyordum zaten kendi kendime..
Hatta az önce lavabodaydım hala devam ediyor kanama ama dediğim gibi az az işte.
Bir de belimde agrı var başından beri, her ay böyle olur agrısız sızısız geçmez hiç...

benimde öyle ağrılı olur hep....ben umudu kestim bu aydanda....bendede o minik lekeler akışkan olmaya başladı ..az az açık renkli kanama oluyor...bebiş bir gel ya..:(

kizlar size bir diger delirme noktami anlatayim

ben adetin 2 günü basladim incir kürüne ve 3-4 gündür böyle tuhaf hafifce sacilanma varrrrr bacaklarada vuruyoooo

ayyyyyyyyyyyyy simdi kürden mi yoksa neeee

allah allah ne olaki acaba...ey Allahım aklımızı almadan bebişlerimizi ver...valla bizim akıbetimiz pek iyi değil..kafayı yiyecek bu kulların...:52::52::52::52:

birşey sorucam ..ben diyelim hamile değilim ki büyük ihtimalle değilim..bu başta 4 gün neden böyle oluyor dersiniz....

canım bence bu halile git doktora belkide adet geçiriosundur. bunu bilemeyiz benim geçen ay 10 gün geçti 10 geçtikten sonra tam 2 hafta kahve telfesi gibi sürdü hiç normal kan gelmedi::( şimdi 27 martta adet olmam gerekiodu hala olmadım testte yapmadım bilmiorum artık :)

birşey sorucam ..ben diyelim hamile değilim ki büyük ihtimalle değilim..bu başta 4 gün neden böyle oluyor dersiniz....

canım benimde 2 ay önce böyle olmuştu idrar testinde çıkadı gittim kan testi yaptırdım 20 lerde çıktı doktoru aradım kimyasal gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan istedi 2 katına çıkması lazımmış ama 2 gün sonra yine 20ydi regl olacaksın dedi.ve gerçekten 4 gün kahverengileri gördükten sonra açık renkli kan gelmeye başladı 2 gün de o sürdü ve normal reglimi oldum aslında bizler kendimizi çok dinlediğimizden ve hamile olmayı çok istediğimizden bu durumları çok erken farkediyoruz kadınlar hayatlarının bir çok döneminde kimyasal gebelik yaşarmış ama biz pimpirikli tipler erkenden öğreniyoruz bu durumu ve canımız sıkılıyor.bana hep kimyasal gebeliğin sonu normal hamileliktir dediler ve 2 ay sonra bugün hamileyim:) eğer regl olursan canını hiç sıkma ve çalışmalara devam et:)

Back