Gebeliğe Hazırlık Adet günüm bugün testim bu sekil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

LenaBoz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
881
431
103
Adet günüm bir kaç gündür hayalet çizgi çıkıyordu ihtimal vermedim bugün hemen idrarı damlatınca baya silikti şimdi ise görseldeki gibi kuruma çizgisi böyle olur mu?

Eklentiler

• IMG_20210806_092347.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 675
Ama sonradan bu kadar belli oldu gitsem mi yoksa biraz beklesem mi? Test herzaman kullandığım marka değil freely gibi bir şeydi acaba yanıltır mı simdi kafamda deli sorular

Adet günüm bir kaç gündür hayalet çizgi çıkıyordu ihtimal vermedim bugün hemen idrarı damlatınca baya silikti şimdi ise görseldeki gibi kuruma çizgisi böyle olur mu?
ben gördüm kan verin sonuç kesinleşsin. hayırlı olsun

Bir doktor diyor ki, eğer testte çizgi varsa gebelik kesinlikle vardır gebe olmayan birinde 2. Çizgi asla çıkmaz. (erken gebelik testleri hariç bence onlar da biraz yanılma payı oluyor bende olmadı) hayırlı olsun gidin kan verin bence kanda mutlaka çıkar

Bu normal test hadi bakalım kizlar inşallah vardır elimde daha testim var uzun süre beklerim diye toplu aldım artık ayın 11 ine kadar testlerle takip ederim

Bu normal test hadi bakalım kizlar inşallah vardır elimde daha testim var uzun süre beklerim diye toplu aldım artık ayın 11 ine kadar testlerle takip ederim
Aynen canm yükseldiğini burdan takip et kana pazartesi git bnce en azından ben öyle yapıyorum günüm baya geçti dun yaptım gece cikmaz ümidiyle kopkuyu bugün sabah yaptım yarin ve pazar sabah yaparım pazartesi kan vercm

Pazartesiye randevu bulamadım hadi bakalım beraber gün sayicaz seninle rabbim her evlat isteyene versin içinde de bize

Amin canm insallah biz birazcık buyuguz sizden galiba bat 4 temmuz❤
Normalde 2 sinde oluyordum sadece geçen az 2 sinde lekenneye başladım 6. Sında adam akıllı oldum diye 6. Baz aliyorum artık ultrason da belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…