• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet günüm bugün testim bu sekil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben o günün gecesi kan vermeye gittim acile sonuç 1,20 doktor dedi yok diyemem ama çok küçük bir ihtimal hala adet olmadım adet sökücü kullansam mi ? Yoksa sizce ihtimal var mı

Adet günüm bir kaç gündür hayalet çizgi çıkıyordu ihtimal vermedim bugün hemen idrarı damlatınca baya silikti şimdi ise görseldeki gibi kuruma çizgisi böyle olur mu?
Hayırlı olsun ❤️❤️

Ayyy hayırlı olsun canm kuruma değil canm pozitif bu 🥰
Merhaba ben bu sabah çubuk test yaptım reglimden 1 gün önce çok silik gibi göründü bana ikinci çizgi siz yardımcı olabilir misiniz yoksa çok istidiğim için ben mi var gibi görüyorum

Eklentiler

• IMG_20210814_070811.jpg
    IMG_20210814_070811.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 195
  • IMG_20210814_070747.jpg
    IMG_20210814_070747.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 186
Merhaba ben bu sabah çubuk test yaptım reglimden 1 gün önce çok silik gibi göründü bana ikinci çizgi siz yardımcı olabilir misiniz yoksa çok istidiğim için ben mi var gibi görüyorum
Sanki ikinci resimde var gibi geldi bana bnce regl geçmesini bekleyin varsa 2 güne daha koyu çıkar bnce

Bişey sorcam bu silik çizgiyle öğrenen arkadaşlar ve silik çizgi görenler şuanki belirtileriniz neler kusma bulantı vücuttaki hangi değişikler hissedilirken silik çizgi gördünüz

Back