Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Bat tarihin nezaman? Belkide sandığınızdan geç döllenmiştir ozaman yerleşme gün olarak oynayabilir. O da negatif gösterebilir biraz daha beklemeniz lazım. Ben 11/12 pik gördüm tahmince 13 çatlama oldu bat tarihim uygulamaya göre 28 şubat
Uygulamaya göre 26'sında adet günü ve adetim hep düzenli gelir

Pik anlamı ne cnm herkez yazıyor
Ovulasyon testinde 2 çizgi koyu çıkınca yumurtlaman yaklaştığını 24/48 saat içinde gerçekleşeceğini haber veriyor ona göre yumurtlama olmadan ilişkiye girersen hamile kalma oranı daha yüksek oluyor. Sperm en az 2 gün yasadığı için ve yumurtanın ömrü max 24 saat olduğu için bazen 12 saat bile olabiliyormuş kaçırmamak adına. O günlerde gün aşırı ilişkiye girmek hamile kalma olasılığı artırıyor.

Hayırlısı bakalım beklemekten başka bir şey yapamıyoruz daha hcg yükselmemiş olabilir yerleşme aşamasındaysa.
İnşallah öyledir cnm dün sol kasığımdan bacağıma kadar vuran ağrı vardı akşama kadar geçmedi acaba yenimi yerleşiyor diye düşündüm hakkımızda hayırlısı bklm ❤️❤️❤️❤️

Canım kızlar hepinizin beklentileri güzel sonuçlanır inşallah ama benden size tavsiye dayanabilirseniz hemen kan vermeyin sonra 2 günde 1 yine gitmeniz gerekcek oda ayrı stres. Ben bugün 2. betaya gidicem mesela yükselme görmemiz lazım gerginim bi tık 🤭 ilk beta testini battan 1 gün önce verdim erken oldu benimki şimdi yükseliş takip etcez🙄

Ayın 10.11 di 10unda ilişki yaşadık gecesine kasık ağrım oldu adet olucak gibi büyük bı ihtimal o gün çatladı 11.gunde göğüs ucu acısı başladı bende çok merak ediyorum dün saban test yaptım çıkmadı
ben de 28 29 gunde bir adet oluyorum 17. gun yumurtla oldu sizin ilk mi olacak

Merhabalar,

2. kürtajımı geçen ayın sonunda geçirdim. Her iki kürtajımın nedeni de bebeklerimin kalbi 6. haftaya gelince durması oldu. İlk operasyonda Patoloji sonucum çıkmıştı fakat 2. de kan pıhtılaşması çıktı ve çok tuhaf bir his kendimi suçluyordum aslında ben mi farkında olmadan bir şey yaptım neden ikisi de aynı şekilde oldu diye meğerse nedeni çok başkaymış. Sonuç çıkınca bir taraftan vicdan olarak evet ben bir şey yapmamışım diyebildim ama bir taraftan da bebeklerim sağlıklıydı demek ama kan pıhtılaşması olduğu için kalpleri durmuş diye de içim bir ayrı yandı. Allah'ın izniyle toparlandıktan ve doktor kontrollerim yapıldıktan sonra bu yıl içerisinde yeniden gebelik istiyorum.

Umudunuzu kesmeyin Allah nasip edecekse bir şekilde oluyor ve alıyorsunuz kucağınıza ama nasip etmeyecekse de küçük de olsa bir neden veriyor. Tedbir bizim takdir Allah'ın inşallah kontrol ve genetik test sonuçlarını bekliyoruz..

Anne olmak isteyen ve gerçekten annelik vasfını/sorumluluğunu yerine getirebilecek tüm kadınlar annelik duygusunu tadar..

Canım kızlar hepinizin beklentileri güzel sonuçlanır inşallah ama benden size tavsiye dayanabilirseniz hemen kan vermeyin sonra 2 günde 1 yine gitmeniz gerekcek oda ayrı stres. Ben bugün 2. betaya gidicem mesela yükselme görmemiz lazım gerginim bi tık 🤭 ilk beta testini battan 1 gün önce verdim erken oldu benimki şimdi yükseliş takip etcez🙄
Ben hiç kan vermedim 5.günde keseyi gördüm çok şükür. Gereksiz stres kan vermek. O yüzden erken öğrenmek de sorun oluyor. Regl geçtikten sonra test yapmak en mantıklısı 🥰

Kızlar dün ve bugün yaptığım testleri ekliyorum. Adet günüm dündü. İkiside ilk idrarla yapıldı. Bugün yaptığım testin bir tık daha koyu çıkması gerekmez miydi? İkiside artımed. Ama dış görüntü olarak farklılar… acaba hassasiyetleri de farklı olabilir mi? Yardımcı olur musunuz lütfen…
Hemen hemen aynı görünüyor canım hayırlı olsun 🥰

Ben hiç kan vermedim 5.günde keseyi gördüm çok şükür. Gereksiz stres kan vermek. O yüzden erken öğrenmek de sorun oluyor. Regl geçtikten sonra test yapmak en mantıklısı 🥰
Evett ben gecikmemin 2.gunundeyim. tam emin olmak icin kan verdim simdi cevaplarin cikmasini bekliyorum 🥺🥺 kese kacinci gecikme gununde gozukuyor ya? 5de mi?

Evett ben gecikmemin 2.gunundeyim. tam emin olmak icin kan verdim simdi cevaplarin cikmasini bekliyorum 🥺🥺 kese kacinci gecikme gununde gozukuyor ya? 5de mi?
Kişiden kişiye değişiyor canım senin hcg değerine bağlı. Ben yumurtlama günümü bildiğim için 5 gün sonrasında yumurtlama üstünden 20 güne yakın gün geçmişti. Değerin 3000-5000 arasında olunca kese görünüyor

Kişiden kişiye değişiyor canım senin hcg değerine bağlı. Ben yumurtlama günümü bildiğim için 5 gün sonrasında yumurtlama üstünden 20 güne yakın gün geçmişti. Değerin 3000-5000 arasında olunca kese görünüyor
Anladımm benimki geç döllenme galiba ya. Burda konu açtım işte silik cizgiyle ilgili. Gec dollenme olabilirmis diyorlar. Gec dollenmeyse herhalde gec çıkar kese

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-22-11-12-35-352_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-02-22-11-12-35-352_com.miui.gallery.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 28
Aynen canım kimisi çok kan vermenin gebeliği kötü etkileyeceğini söylüyor

X