Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Bel ağrısının olmaması iyi bence bakalım ben de merak ettim ya🙄
Bi de dünden önceki gün oturuyordum bi anda agri girdi ciglik attim yani o derece. Cok siddetliydi arkaya doğru uzandim yani agridan cok garipti. İki kez ard arda oldu ve dün de minicik nokta seklinde pembe leke gordum. Acaba önceki gun yerlesti de dun de o yuzden mi leke oldu diye sorguluyorum su qn

Bi de dünden önceki gün oturuyordum bi anda agri girdi ciglik attim yani o derece. Cok siddetliydi arkaya doğru uzandim yani agridan cok garipti. İki kez ard arda oldu ve dün de minicik nokta seklinde pembe leke gordum. Acaba önceki gun yerlesti de dun de o yuzden mi leke oldu diye sorguluyorum su qn
İnşallah yerleşmedir canım🥰 belirtilerin çok benziyor içimden bir his de gebelik olduğunu söylüyor hayırlısı inşallah adetin düzenli midir

Merhaba hanımlar bende bu ay bekliyenlerdenim inşallah bu topik banada uğur getirir daha önce 2 kimyasal 1 dış birde boş gebeliğim oldu rabbim bu sefer sağlıklı bebişler nasip etsin cümlemize 🤲🏻

Bende de hafif ağrılar var ama ovulasyon yapmıyorum sen yapıyo musun kuzum? Biz 2 günde bir deniyoruz şimdilik 🙈
Ben de yapmıyorum canım günaşırı denemeye çalışıyorum ama arada bi kaçıyo tabi🤭 böyle beklemek de heyecanlı ama inşallah sonu güzel olur şöyle tatlı bişey:emir_bebek:hiç fena olmazdı😍

Merhaba hanımlar bende bu ay bekliyenlerdenim inşallah bu topik banada uğur getirir daha önce 2 kimyasal 1 dış birde boş gebeliğim oldu rabbim bu sefer sağlıklı bebişler nasip etsin cümlemize 🤲🏻
Amin inşallah canım ben de 2 kimyasal geçirdim çok kötüydü gerçekten😔 Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻

Kizlar gece çalıştığım için uyudum biraz bi kaç kere uykumda dönmek istediğimde yumurtalıklara doğru ani ağrı saplandı ona uyandım 🙄 gün içinde test almaya gidicem çok heyecan yaptım 🤭

Kızlar ben elendim yüksek ihtimalle sabah kalktığımdan beri lekelenmeler var adet oluyorum ağırlarım da var kimyasal gebelikmiş galiba 🤕🤦🏼‍♀️ Keşke hiç bilmeseydim . Rabbimden hayırlısını diliyorum . Sizin çok sağlıklı süreçleriniz olur inşallah 🙏🏻 rabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin

X