- 14 Şubat 2023
- 22
- 30
- 24
Muhtemelen 22 şubatta ben de elenicemBen elendim, geldi artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen 22 şubatta ben de elenicemBen elendim, geldi artık
24 ocakta çektirdim benKızlar doktora geldim dayanamayıp kan verdim daha sonuç çıkmadı ama doktor hsg çekmemiz lazım dedi daha önce çektirdiniz mi siz ?
Çok teşekkür ederim Rabbim gönülden isteyen hepimize nasip etsin inşallahÇok sevindim kuzu artışına bal cnm Rabbim kucağında almayı nasip etsin
2 günde bir kaç kere baktırmalıyım acaba bi 10 gün sonra falan doktora gideyim diyorum şimdi birşey belli olmaz zaten2 günde bir kontrol ettir canım değerini. Hayırlı olsun bize de dua et kuzum
Nasıl çıktı sonucu bir de ücreti neydi izmirde hastanede doktor 3000 tl dedi biraz fazla geldi bana24 ocakta çektirdim ben
2 günde bir aynı saatte ver ki artışı gözlemle sonra bekler gidersin canım. Mesela cuma ver 2 kat artış varsa sonra bekle2 günde bir kaç kere baktırmalıyım acaba bi 10 gün sonra falan doktora gideyim diyorum şimdi birşey belli olmaz zaten
Ben özelde anestezili çektirdim 2750 TL. Tüplerim açıktı hiçbir sıkıntı çıkmadıNasıl çıktı sonucu bir de ücreti neydi izmirde hastanede doktor 3000 tl dedi biraz fazla geldi bana
Cuma tekrar baktırayım inşallah2 günde bir aynı saatte ver ki artışı gözlemle sonra bekler gidersin canım. Mesela cuma ver 2 kat artış varsa sonra bekle
Ertesi gün normal hayatına dönüyor musunBen özelde anestezili çektirdim 2750 TL. Tüplerim açıktı hiçbir sıkıntı çıkmadı
Tebriklerrr henüz yeni bebişKızlar bugün sabah kan verdim betam 26 çıkmış bat günüm 14 Şubat bugün döngümün 27. Günü nasıl sizce sonuçlar
Evet aynı gün bile dönüyorsun. Çok az bir lekelenme oluyor. Ama tüplerin tıkalıysa belki biraz daha fazla olur. Yine de regl kanaması gibi değil. Pembe ve az oluyor. Sonra bitiyor. Sadece o gün duş ve ilişki yasak demişti bana doktorum. Ertesi günü hiçbir şey yoktu. Sadece aynı gün o kadar :)Ertesi gün normal hayatına dönüyor musun
Niye bana yorum yapmadınız kızlar nolur şunun çaresini bulalımŞimdi Ayşe Duman ın videosunu izledim. Diyo ki ilişkiye çocuk için girmeyin. Arkadaşlar ben buna engel olamıyorum nolur bana fikir verin. Sonuçta ayda bir gün yumurtlama. Rastgele ilişki de nasıl o günü bulacaksın ki
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer be yavrumNiye bana yorum yapmadınız kızlar nolur şunun çaresini bulalım
Hep birlikte bir çözüm bulmalıyızKelin ilacı olsa kendi kafasına sürer be yavrum
Haftada 2-3 defa ilişki oluyorsa yumurta takibi yapmaya bile gerek yok bu arada dur videoyu bulup atacağım şimdiNiye bana yorum yapmadınız kızlar nolur şunun çaresini bulalım
Çok teşekkür ederimTebriklerrr henüz yeni bebiş
Hep birlikte bir çözüm bulmalıyız
Ya kuzum biz şimdi 2 günde bir deniyoruz ama artık bence bu görev misali oluyor eşime böyle deneyeceğiz dediğim için bildiğin görev yaniHaftada 2-3 defa ilişki oluyorsa yumurta takibi yapmaya bile gerek yok bu arada dur videoyu bulup atacağım şimdi