Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

İnşAllah kuzum testin yokmu yanında varsa yap
Testim var ama şuan yapsammi bilemedim 🤦🏻‍♀️ ilk idrar değil sonuçta net bir sonuç olmaz diye düşünüyorum 😔 sabaha kadar bekleyeyim de ben sabah bir test yapayım.. normalde benim şuan ağrıdan duramıyor olmam lazım ama gram ağrım yok sadece hafif kramplar oluyor oda ara sıra öyle çok lekem de yok o yüzden tereddütte kaldım 😌

Kızlar çok afedersiniz, adete 6 gün var ve ben bugünden beri kabızlık ve gaz problemi yaşıyorum. :KK43: ben ovülasyon testi yaptım bugün, zaten her gün yapıyorum da. İkinci çizgi çok çok silik. Eğer hamile olsaydım daha belirgin olurdu, sanırım ben de elendim. Zaten hiç akıntım da yok, üzgünüm
Kuzum ben dün ovu testi yaptım koyu çıkmıştı buğünde yaptım silik çıktı gebelik testimde negatif çıktı

Testim var ama şuan yapsammi bilemedim 🤦🏻‍♀️ ilk idrar değil sonuçta net bir sonuç olmaz diye düşünüyorum 😔 sabaha kadar bekleyeyim de ben sabah bir test yapayım.. normalde benim şuan ağrıdan duramıyor olmam lazım ama gram ağrım yok sadece hafif kramplar oluyor oda ara sıra öyle çok lekem de yok o yüzden tereddütte kaldım 😌
Tm canım sen bilrsin yarına kadar için içini yer diye yap dedim ama nasıl rahat edeceksen kuzu

Kuzum ben dün ovu testi yaptım koyu çıkmıştı buğünde yaptım silik çıktı gebelik testimde negatif çıktı
Dünkü testinin resmi var mı ?
Ama balım adete 4-5 gün kala ovülasyon testi de koyulaşmaya başlar, burda yüzlerce kadın öyle öğrendim falan yazmışlar. Akıntım da yok, sahi akıntı şart mı acaba?

Benim negatif gebelik testim 😒

Eklentiler

• B7A6E127-E486-4613-BD8B-12635C8C74FD.jpeg
    B7A6E127-E486-4613-BD8B-12635C8C74FD.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 97
X