Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Bugün o kadar soluktum ki işyerimdeki insanlar da neyin var diye soruyor. Anlatamıyorum. İyi olmaya çalışıyorum canım ama çok yoruldum.
Haklısın kuzum haklısın inan ki çok haklısın. Bir yandan eşimize hadi diyoruz bir yandan stres hormonlar gerçekten ben de çok yıprandım

Haklısın kuzum haklısın inan ki çok haklısın. Bir yandan eşimize hadi diyoruz bir yandan stres hormonlar gerçekten ben de çok yıprandım
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım. Stres hormonları da kesinlikle çok engel. Nasıl kafamızı dağıtacağız hiç bilmiyorum

Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım. Stres hormonları da kesinlikle çok engel. Nasıl kafamızı dağıtacağız hiç bilmiyorum
İnan ben de bilmiyorum hiçbir çare de bulamıyorum. Punch yapim diyorum aklım yine onda. Ders anlatıyorum yine orada hep orada heo

8 9 ay öncesi hormonlara bakılmıştı ama tekrar bakarmı bilmiyorum ben ya allah bismillah diyip gidicem bakalım :)
Bakmaz bence o zaman. Rahmin kalınlığına falan bakar muhtemelen. Bir de minik yumurta varsa onu görüyorlar. Ben 11 ay sonra tekrar gitmiştim. Klomen başladı bana o ay.

Bakmaz bence o zaman. Rahmin kalınlığına falan bakar muhtemelen. Bir de minik yumurta varsa onu görüyorlar. Ben 11 ay sonra tekrar gitmiştim. Klomen başladı bana o ay.
bana eylülde klomen ovitrella uyglamıştı kist oldu sonra gel dedi ben gitmedm şimdi gidicem bakalım ne uyglayacak

bana eylülde klomen ovitrella uyglamıştı kist oldu sonra gel dedi ben gitmedm şimdi gidicem bakalım ne uyglayacak
Yarın Doktor kontrolüm var. Bakalım ben de yarın göreceğim. belki benim de kistim olmuştur. Çatlatma iğnesi de olmadım üstelik. Hakkımızda hayırlısı canım

Şuan soktayim ben adet degilmisim bebek dusuruyormusum...

Kanamayla beraber kese ve plesante düştü o kadar net ki icindeki suyu suyun icindeki cenin bile gözüküyor..

Birazdan ailem geliyor doktora gidicez..

Ben kimyasal sandim ama malesef değilmiş......
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldu neden düşmüş. Hamile olduğunu anlamamış mıydın?

Kizlar sizce kese şekli kiz mi erkek miii

Eklentiler

• IMG_20230306_190317.jpg
    IMG_20230306_190317.jpg
    175,5 KB · Görüntüleme: 32
X