Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Naber kizlar nasilsinizz? Ben bugun doktora gittim ilk kez. Kese ve yoic mi ne o gozuktu ama bebek daha kesede degil dedi doktor. Acaba normal mi bu? 2 haftaya gel o zamana kadar bebegi goruruz alttan bakmaya gerek yok dedi

değişir cnm bnde bu ay şaşırdım normalden 4 5 gün erken oldu yumurtlama ve bnmde her ay yumurtlama zamanında akıntım olurdu ağrım olmazdı ama bu ay hem erken oldu hemde akıntım olmadı ve sadece ağrım oldu değişiyor yani her ay maalesef

Kadın olmak cok zor :işsiz:

kızlar birşey sormak istiyorum bugün adet oldum doktora gitmeye kadar verdim 2. günümü gideyim 3. günümü birde sadece adet öncesi olan yada artan diyim mantar olayı var bunun içinde adetliykenmi gitmem gerek yoksa bittikten sonra

Şuan soktayim ben adet degilmisim bebek dusuruyormusum...

Kanamayla beraber kese ve plesante düştü o kadar net ki icindeki suyu suyun icindeki cenin bile gözüküyor..

Birazdan ailem geliyor doktora gidicez..

Ben kimyasal sandim ama malesef değilmiş......
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun 🥺

kızlar birşey sormak istiyorum bugün adet oldum doktora gitmeye kadar verdim 2. günümü gideyim 3. günümü birde sadece adet öncesi olan yada artan diyim mantar olayı var bunun içinde adetliykenmi gitmem gerek yoksa bittikten sonra
Doktora hormon testi için gideceksen 2. gün gelin diyolar genelde ben öyle yapmıştım. Mantar için alttan muayene gerekeceği için adet bitimi daha iyi olur

Şuan soktayim ben adet degilmisim bebek dusuruyormusum...

Kanamayla beraber kese ve plesante düştü o kadar net ki icindeki suyu suyun icindeki cenin bile gözüküyor..

Birazdan ailem geliyor doktora gidicez..

Ben kimyasal sandim ama malesef değilmiş......
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldümm

2 de olur 3 de canım. Adetliyken git mutlaka.

Doktora hormon testi için gideceksen 2. gün gelin diyolar genelde ben öyle yapmıştım. Mantar için alttan muayene gerekeceği için adet bitimi daha iyi olur
hormonlarıma bakılmıştı 8 9 ay öncesi hem bebek için hemde işte mantar için gidicem

X