- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
Ben bütün gece ağladım. Ağla rahatla kuzum. İnsanın deşarj da olması lazımCanlarım ben elendim. Bugün adetim geldi . Ağlamamaya çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bütün gece ağladım. Ağla rahatla kuzum. İnsanın deşarj da olması lazımCanlarım ben elendim. Bugün adetim geldi . Ağlamamaya çalışıyorum
Ben çiftlik oyunu indirdim kafamı dağıtıyorÇok haklısın canım. Rabbim başka uğraşlar versin de kafamıza takmamaya çalışalım inşallah. Çok teşekkür ederim.
Ağla yoksa içinde tutmak iyi değil sonra toparlan bir uğraş bul yoksa 30 gün geçmek bilmiyor.Canlarım ben elendim. Bugün adetim geldi . Ağlamamaya çalışıyorum
kaç haftalıksın şuan canımNaber kizlar nasilsinizz? Ben bugun doktora gittim ilk kez. Kese ve yoic mi ne o gozuktu ama bebek daha kesede degil dedi doktor. Acaba normal mi bu? 2 haftaya gel o zamana kadar bebegi goruruz alttan bakmaya gerek yok dedi
5+2kaç haftalıksın şuan canım
Daha küçük ya canım ondan bence. Doktor bir endişe görmediyse sorun yoktur
İnsaAllah kuzum yaDaha küçük ya canım ondan bence. Doktor bir endişe görmediyse sorun yoktur
değişir cnm bnde bu ay şaşırdım normalden 4 5 gün erken oldu yumurtlama ve bnmde her ay yumurtlama zamanında akıntım olurdu ağrım olmazdı ama bu ay hem erken oldu hemde akıntım olmadı ve sadece ağrım oldu değişiyor yani her ay maalesef
Şuan soktayim ben adet degilmisim bebek dusuruyormusum...
Kanamayla beraber kese ve plesante düştü o kadar net ki icindeki suyu suyun icindeki cenin bile gözüküyor..
Birazdan ailem geliyor doktora gidicez..
Ben kimyasal sandim ama malesef değilmiş......
Cok teşekkür ederim;(AA geçmiş olsun
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsunŞuan soktayim ben adet degilmisim bebek dusuruyormusum...
Kanamayla beraber kese ve plesante düştü o kadar net ki icindeki suyu suyun icindeki cenin bile gözüküyor..
Bugün o kadar soluktum ki işyerimdeki insanlar da neyin var diye soruyor. Anlatamıyorum. İyi olmaya çalışıyorum canım ama çok yoruldum.Ben bütün gece ağladım. Ağla rahatla kuzum. İnsanın deşarj da olması lazım
Of of kuzumAğla yoksa içinde tutmak iyi değil sonra toparlan bir uğraş bul yoksa 30 gün geçmek bilmiyor.
Doktora hormon testi için gideceksen 2. gün gelin diyolar genelde ben öyle yapmıştım. Mantar için alttan muayene gerekeceği için adet bitimi daha iyi olurkızlar birşey sormak istiyorum bugün adet oldum doktora gitmeye kadar verdim 2. günümü gideyim 3. günümü birde sadece adet öncesi olan yada artan diyim mantar olayı var bunun içinde adetliykenmi gitmem gerek yoksa bittikten sonra
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldümmŞuan soktayim ben adet degilmisim bebek dusuruyormusum...
2 de olur 3 de canım. Adetliyken git mutlaka.kızlar birşey sormak istiyorum bugün adet oldum doktora gitmeye kadar verdim 2. günümü gideyim 3. günümü birde sadece adet öncesi olan yada artan diyim mantar olayı var bunun içinde adetliykenmi gitmem gerek yoksa bittikten sonra
hormonlarıma bakılmıştı 8 9 ay öncesi hem bebek için hemde işte mantar için gidicemDoktora hormon testi için gideceksen 2. gün gelin diyolar genelde ben öyle yapmıştım. Mantar için alttan muayene gerekeceği için adet bitimi daha iyi olur