canım bende eşim gelcek yeemk hazırlım belki gelirim yine yarın sate tmm bedne öpt seni snde saol umarım hamişizdir ..
mrb arkadaşlar ben 23 yaşındayım erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadım bu ililki sırasında erkek arkadaşım prezervatif kullandı.bu olay olduğunda adetime 1 gün vardı fakat günüm geldiğinde adet olmadım bu sırada 3 günlük bi seyehatim oldu adet olmam gereken günden 6 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım çok kötü hissediyorum kendimi nolur bana yardım edin sizce hamile olabilir miyim
kızlar 5 gün fln geçipte idrar testinde çıkmayıp daha sonra kan testinde olmlu sonuc alan varmı????
ikinci silik çizgi silik çıktında çoğunlukla gebelik oluo cnm burda paylaştıklarına göre öle...inşllah değişmez kan testinde...Merhaba Kızlar
C.tesi Adet olmam gerek,yani 1-2gün varP.tesi idrar testi yaptım,ikinci çizgi silikti.dünde iki farklı markanın testini yaptım yine ikinci çizgi silikti.Şeytan dürtüyor,yine test al ikinci çizgi silikmi çıkacak bak diyeya çok zormuş beklemek.hüsrana uğramaktan korkuyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve en önemliside Hayırlısını versin
ikinci silik çizgi silik çıktında çoğunlukla gebelik oluo cnm burda paylaştıklarına göre öle...inşllah değişmez kan testinde...
evet cnm istisnalar kaideyi bozmaz sen olumsuz düşünme pozitif enerji yollamaya gayret et...Amin elfcim ancak ikinci çizgisi çıkıp hamile olmayanlarda varmış...hayırlısı Allahtan
Merhaba Kızlar
C.tesi Adet olmam gerek,yani 1-2gün varP.tesi idrar testi yaptım,ikinci çizgi silikti.dünde iki farklı markanın testini yaptım yine ikinci çizgi silikti.Şeytan dürtüyor,yine test al ikinci çizgi silikmi çıkacak bak diyeya çok zormuş beklemek.hüsrana uğramaktan korkuyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve en önemliside Hayırlısını versin