- 3 Mart 2011
- 499
- 0
3-4 gündür bellirtilerimi yazıyordum. bu ay farklı oldugundan şüpheliydim zaten. kan tahlili yaptırdım. yarın çıkacak. dayanamadım idrar testi yaptım silik de olsa 2. çizgi çıktı. Tüm isteyenlere allah yaşatsın sağlıklı bebelerimiz olsun inşş..
Günaydın arkadaşlar.Bizde 2 aydır deneme yapıyoruz.Bende hiçbir belirti yok ama burda yazılanları okudukça acaba acaba demeye başladım.21 mart beklediğim adet tarihim ama birkaç aydır hep 28 gün olan adetlerim düzensizleşti.Denemeye başladıktan sonra stresten herhalde.Okudukça bende sanki göğüs uçlarım büyümüş gibi hissetmeye başladım yada belim ağrıyormus gibi gelmeye başladı.Kasıklarımda batma varmış gibi.Sanırım burda okuduklarımdan etkilendim :)) yada belki adet öncesi belirtiler.Akşam iş çıkışı erken gebelik testi aldım eczaneden ama yapmaya korktum.5 gün kaldı en iyisi beklemek diyip bekliyorum bakalım.İnşallah hepimizin yüzü güler.
baktım sikluslarınız yaklaşık 26 gün sürüyor bir sonraki adetiniz 28/03/2011 diyor ...gebe kalmanız acısından şansınızın yüksek oldugu günler ve 09/03/2011 14/03/2011 tRİHLERİ arasıdır diyor... ysni buna göre 09/03/2011 mi yumurtlamaın ilk günü oluyor ...
kızlar benim adetime 4 gün var dün test yaptım 10 dk içinde birşey yoktu sonra işe gittm akşam geldiğimde farkettm ki ikinci çizgi hafif ama çok hafif belirmiş
evde olmadığım içn ne kadar süre sonra belirdiğiyle ilgili bir fikrim yok
bilginiz var mı acaba testin üzerinden süre geçince ikinci çizgi belirir mi hamilelik olmasa da
bende hala polikistik over var hamile olmama rağmen o geçmiyormuş malesef demirbaş gibi bişeymiş artık vücutta adetim 2-3 ay normalse sonraki ay sapıtıyordu ben 20 gün adetimin geçtiğini bilirim bu tarz belirtileri var bazılarında tüylenme yapıyormuş saç dökülmesi yapıyormş zaten ultrasonda gözüküyor canım pkolu olup olmadığın
arkadaşlar...
hamişlik belirtilerinde göğüste mavi damar olayı var malum.aynı belirti adet döneminde de oluyor mu?
ya hamileyim ya da 24ünde kırmızı kart yiycem