ben hamile deilmişimmmm boşşşşşşşşş hepsi .....kaşıntım vardı doktora gittim bide kistde varmış moral sıfırr şuanda
Geçmiş olsun canım morelini bozmamaya çalış demek ne dercede etkili olur bilmem ama olsun allah vermek istedikten sonra veriir.
slm tosticimmm,,,
tebrik ederim canım bebişin seninleymişş,ebrudan öğrendim
çok sevindim canım,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
biz hala bekliyoruz canım,,,rabbim bizlerede en kısa zamanda nasip eder inşlhh...
ben hamile deilmişimmmm boşşşşşşşşş hepsi .....kaşıntım vardı doktora gittim bide kistde varmış moral sıfırr şuanda
sağl kuşum ama ben düşük yaptım nasip olmadı yıne hayırlısı artık önümüze bakıyoruz
gecmis olsun canim bozma moralini hepimiz ayniyiz biliyosun olcak bi gun bekle zamanini.
saol cnm inşlh cnm yaa olucak ama ... şimdi kist tedavisi görecem sonra doktor bakacak yumurtlama tarihime
kist tedavisi derken ne yapcaklar buyukmuymuski kistin?hayirlisi olsun.
3,5 cm kist var dedi bende şaşırdım bana doğum kontrol hapı verdi kisti eritecekmiş smir testi de yaptırdım senden ne haber
sağl kuşum ama ben düşük yaptım nasip olmadı yıne hayırlısı artık önümüze bakıyoruz
canım kistten korkma kasımda banada var dedi 3,5 cm ilaçla gecer dedi dogum kontrol hapına benzer bir hap verdi ama dogum kontrol hapı değildi 1 hafta sürmedi kayboldu hemen 2 ay sonrada hamıle kaldım kistten korkma çikolata kisti olmadıkça
Kizlar adetlendim o kadar belirtiler psikolojikmis anlicaniz stress yaptim o kadar