- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 31
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ovülasyon testiyle öğrenmiştim hamileliğimi. İkinci çizgi silikti. Ve sonra gebelik testinde de çift çizgi çıkmıştı. Bebek istiyorsanız inşallah hamilesinizdirBugun adet gunum gelmeyince gebelik testi olmadigi icin ovulasyon testi yaptim kizlar . Ama negatif cikti koyuyorum resmini. Bu sekilde olan var mi ?
Yumurtlama günü dışında zaten hep silik çıkarBugun adet gunum gelmeyince gebelik testi olmadigi icin ovulasyon testi yaptim kizlar . Ama negatif cikti koyuyorum resmini. Bu sekilde olan var mi ?
Ovulasyon testini yaptıktan sonra ne zaman gebelik testi yaptınız acaba? Benimde ovulasyon testi öyle silik çıkıyor adetimde 4 gün geçti bel ağrım ve sol kasık agrım var ama yapmaya çok korkuyorumBen ovülasyon testiyle öğrenmiştim hamileliğimi. İkinci çizgi silikti. Ve sonra gebelik testinde de çift çizgi çıkmıştı. Bebek istiyorsanız inşallah hamilesinizdirKasıklarınızda ağrılarınız var mı
Ovülasyon testinden 2 gün sonra yaptım. Gebelik testinde de ikinci çizgi çok koyu çıkmadı ama bir sonraki gün kan testi yaptırdım o zaman kesinleşmiş olduOvulasyon testini yaptıktan sonra ne zaman gebelik testi yaptınız acaba? Benimde ovulasyon testi öyle silik çıkıyor adetimde 4 gün geçti bel ağrım ve sol kasık agrım var ama yapmaya çok korkuyorum![]()
Tamam çok sağolunOvülasyon testinden 2 gün sonra yaptım. Gebelik testinde de ikinci çizgi çok koyu çıkmadı ama bir sonraki gün kan testi yaptırdım o zaman kesinleşmiş oldu
Rica ederim. Umarım en kısa zamanda müjdeli haberi almak nasip olsunTamam çok sağolun![]()
Çok sağolun insallahRica ederim. Umarım en kısa zamanda müjdeli haberi almak nasip olsun![]()
15 gün sonrasında doğru sonuç veriyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek istememÇok sağolun insallahbide birsey daha sorup çekiliyorum
yumurtlama gününden kaç gün sonra test yapmamız gerekiyor biliyor musunuz?
Teşekkür ederim araştırırken de aynı yazıyı okudum ama yine sormak istedim15 gün sonrasında doğru sonuç veriyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem![]()
Güzel haberlerinizi almak umuduylaTeşekkür ederim araştırırken de aynı yazıyı okudum ama yine sormak istedimkimisi 10 diyor kimisi 12
![]()
Insallah ❤ agrim oluyor bugun cok oldu ama gelmedi goguslerim cok hassas aciyoBen ovülasyon testiyle öğrenmiştim hamileliğimi. İkinci çizgi silikti. Ve sonra gebelik testinde de çift çizgi çıkmıştı. Bebek istiyorsanız inşallah hamilesinizdirKasıklarınızda ağrılarınız var mı
Insallahh vardir canimmOvulasyon testini yaptıktan sonra ne zaman gebelik testi yaptınız acaba? Benimde ovulasyon testi öyle silik çıkıyor adetimde 4 gün geçti bel ağrım ve sol kasık agrım var ama yapmaya çok korkuyorum![]()
Her ihtimale karşı kendinizi yormayın. Ağır kaldırmayın. Hatta mümkünse ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın. İnşallah müjdeli haberi alırsınızInsallah ❤ agrim oluyor bugun cok oldu ama gelmedi goguslerim cok hassas aciyo
İnsallah çok teşekkür ederimInsallahh vardir canimm
Çok sağolHer ihtimale karşı kendinizi yormayın. Ağır kaldırmayın. Hatta mümkünse ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın. İnşallah müjdeli haberi alırsınızBir de bol su tüketin
![]()
İnşallah Rabbim müjdeli haberi nasip etsin canım, dualarım seninleÇok sağolGerçekten çok su içiyorum
bide göğüslerim kaşınıyor ya bugün. 5 mayısta pik olmuştum bu arada. Normalde bat 11 Mayıs. Eğer 5 mayıstan sonrası olucaksa da 10 gün oldu. Bakalım Rabbim nasip etsin insallah
![]()
Cok tesekkur ederiiimmmHer ihtimale karşı kendinizi yormayın. Ağır kaldırmayın. Hatta mümkünse ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın. İnşallah müjdeli haberi alırsınızBir de bol su tüketin
![]()