• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü ovülasyon testi bakar mısınız

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
31
Bugun adet gunum gelmeyince gebelik testi olmadigi icin ovulasyon testi yaptim kizlar . Ama negatif cikti koyuyorum resmini. Bu sekilde olan var mi ?

Eklentiler

• 20210515_180428.webp
    20210515_180428.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 91
Bugun adet gunum gelmeyince gebelik testi olmadigi icin ovulasyon testi yaptim kizlar . Ama negatif cikti koyuyorum resmini. Bu sekilde olan var mi ?
Ben ovülasyon testiyle öğrenmiştim hamileliğimi. İkinci çizgi silikti. Ve sonra gebelik testinde de çift çizgi çıkmıştı. Bebek istiyorsanız inşallah hamilesinizdir ❤️ Kasıklarınızda ağrılarınız var mı

Ben ovülasyon testiyle öğrenmiştim hamileliğimi. İkinci çizgi silikti. Ve sonra gebelik testinde de çift çizgi çıkmıştı. Bebek istiyorsanız inşallah hamilesinizdir ❤️ Kasıklarınızda ağrılarınız var mı
Ovulasyon testini yaptıktan sonra ne zaman gebelik testi yaptınız acaba? Benimde ovulasyon testi öyle silik çıkıyor adetimde 4 gün geçti bel ağrım ve sol kasık agrım var ama yapmaya çok korkuyorum 😩

Ovulasyon testini yaptıktan sonra ne zaman gebelik testi yaptınız acaba? Benimde ovulasyon testi öyle silik çıkıyor adetimde 4 gün geçti bel ağrım ve sol kasık agrım var ama yapmaya çok korkuyorum 😩
Ovülasyon testinden 2 gün sonra yaptım. Gebelik testinde de ikinci çizgi çok koyu çıkmadı ama bir sonraki gün kan testi yaptırdım o zaman kesinleşmiş oldu

Insallah ❤ agrim oluyor bugun cok oldu ama gelmedi goguslerim cok hassas aciyo

Her ihtimale karşı kendinizi yormayın. Ağır kaldırmayın. Hatta mümkünse ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın. İnşallah müjdeli haberi alırsınız ❤️ Bir de bol su tüketin 🥰
Çok sağol 🙏🏼 Gerçekten çok su içiyorum🌼 bide göğüslerim kaşınıyor ya bugün. 5 mayısta pik olmuştum bu arada. Normalde bat 11 Mayıs. Eğer 5 mayıstan sonrası olucaksa da 10 gün oldu. Bakalım Rabbim nasip etsin insallah 🤲

IMG_20210516_132741.webp
regl itibariyle 10. Gün ovulasyon testım dun degerlendırdık bugun degerlendırelım mı ara mı verelım 🤦‍♀️🤦‍♀️ ovulasyonu cözemeyenlerdenım..

Back
X