- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 23
- 25
- Konu Sahibi Dilekdmr59
-
Bende emin olamıyorum sancı var akıntı da geliyor şeffaf ve hafif sarımsı sende belirti varmıHafif var geldi bana
İnşAllah hamilesindiriştahım çok açık bide sürekli lavaboya gitme halim var. Kokulara hassasım.
Cabuk yoruluyorum tabi herkeste farklı belirtiler olabiliyor kasığım da ağrı var şuan ki hissettiklerim ve bugün kan sonucum belli olcak .
Belli oldu mu sonucunuz?iştahım çok açık bide sürekli lavaboya gitme halim var. Kokulara hassasım.
Cabuk yoruluyorum tabi herkeste farklı belirtiler olabiliyor kasığım da ağrı var şuan ki hissettiklerim ve bugün kan sonucum belli olcak .
Belli oldu mu sonucunuz?
İnşAllah hamilesindirbenim pek umudum yok
Sonuc ciktimi i sallah vardir gebelik benim de bugun adet gunum kasiklarim agriyor bi ibtimal diye ped koydum hafif belli belirsiz bi lekelenme olmus neden sizceHa bide vücut ısımda artış var . Terliyorum . Zaten bu belirtiler ve o evde ki test 2 . Çizgi gördüğüm için dün kan verdim.
Hayırlı olsun canım sonucun kaç çıktı canımEvet pozitif
Hayırlı olsun inşAllahEvet pozitif
Silik çizgi görüyor gibiyim inşallah vardırgeçen ay rahim filmi çekilmiştim yumurtalama haftanın sonunda eşimle birliktelik oldu bugün adet günüm 2 gündür adet sancısı çekiyorum ama gelen yok çok akıntım var erken gebelik testi yoktu normal idrar testi yaptım silik çizgi mi ben mi öyle görmek istediğim için öyle görünüyorum
Ay inşAllah vardır adet olmadım biraz daha beklemeyi düşünüyorumSilik çizgi görüyor gibiyim inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?