• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testim negatif ama hala adet olmadim

Sen stres yapmışsın canım kendine akışına bırak olursun ben öyleyim kafama taktım mi gecikmem oluyo hakkında hayırlısı canım sen istiyomusun bebiş ☺️
Hayır düşünmüyoruz şimdilik ama bi korkmuyo da değilim hamileyimdir diye adet olduğum için ihtimal vermiyorum suanlik belirti de gostermiyorum zaten hamile olsaydım 7 8 haftalık olmuş olurdu ilişki yaşayalı 2 ay oldu nerdeyse eşim uzakta Çalışıyor maalesef

Hayır düşünmüyoruz şimdilik ama bi korkmuyo da değilim hamileyimdir diye adet olduğum için ihtimal vermiyorum suanlik belirti de gostermiyorum zaten hamile olsaydım 7 8 haftalık olmuş olurdu ilişki yaşayalı 2 ay oldu nerdeyse eşim uzakta Çalışıyor maalesef
Allah yardımcın olsun canım

Yeni evlendim. Düğün günü akşam bitti adetim üç günlük gecikme var ilk geceden kalmış olabilir miyim test yapmalı miyim?

Sanırım bu ay çok kişinin gecikti mevsimsel olabilir benimde hiç gecikmeyen adetim 6 gün geçti hala olmadım testler negatif çıkıyo
Merhabalar. Adetimden yaklaşık 1 hafta once 2-3 gün boyunca inanılmaz bas donmesi yaşıyordum ve akinti fazlalığı vardi. Adetimden 2 gun once erken gebelik testi yaptım sonuç negatif:KK43: ve bugün adetimin 3. Gecikmesindeyim. Idrar testi yaptım yine negatif. Ama inanılmaz kaşık ağrım sırt ağrım bulantim var. Ağrılarım aynı adet sancısı gibi. Ama adet olamadim daha.Bugün iş yerinde arkadaşlarım gözlerim e bakıp sen hamile olabilirsin dediler ve umutlanıp test yaptım ve negatif cıktı. Idrar rengi de koyu. Adet olacak gibi hissediyorum ama bakıyorum akinti. Kan testi de istemiyorum o da negatif çıkarsa üzülürüm. Ben hamile miyim yoksa strese bağlı adet gecikmesi mi yaşıyorum
Sanırım bu ay çok kişinin gecikti mevsimsel olabilir benimde hiç gecikmeyen adetim 6 gün geçti hala olmadım testler negatif çıkıyor
ben 18 yaşındayım son adetimden yaklaşık 910 gün sonra sevgilimle korunmasız ilişkiye girdik yanlışlıkla bir kısım içime boşaldı normal de 14 15 inde adet olmam gerekirken şüphelendiğim için bu ay tam 15inde idrar testi yaptım negatif çıktı 2 gün geçti şuan reglim . daha önce gecikme çok az olmuştu stresten dolayı da 1 kez gecikme yaşadım . şuan gecikme stresden mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum yeni 18 olduğum içinde kan testi yaptırmaktan korkuyorum sizce gecikme neyden kaynaklanıyor

Merhabalar. Adetimden yaklaşık 1 hafta once 2-3 gün boyunca inanılmaz bas donmesi yaşıyordum ve akinti fazlalığı vardi. Adetimden 2 gun once erken gebelik testi yaptım sonuç negatif:KK43: ve bugün adetimin 3. Gecikmesindeyim. Idrar testi yaptım yine negatif. Ama inanılmaz kaşık ağrım sırt ağrım bulantim var. Ağrılarım aynı adet sancısı gibi. Ama adet olamadim daha.Bugün iş yerinde arkadaşlarım gözlerim e bakıp sen hamile olabilirsin dediler ve umutlanıp test yaptım ve negatif cıktı. Idrar rengi de koyu. Adet olacak gibi hissediyorum ama bakıyorum akinti. Kan testi de istemiyorum o da negatif çıkarsa üzülürüm. Ben hamile miyim yoksa strese bağlı adet gecikmesi mi yaşıyorum
Canım merhaba bence belirtilerin strese dayalı çünkü olsa her türlü görürsün silik de olsa ben 6 test yaptım hepsi silik çıktı en son erken gebelik yaptım baya çizgisi belliydi ona rağmen kan da çıkmadı adetim 5 gün gecikti ve şuan adetim ilk başlarda ben de senin gibi belirtileri yaşayan biriydim hatta stresten adetimi geciktirdi ilaçla regl olabildim düşün inan bana bi yerden sonra salıyorsun kimsenin dediğine aldanma ümidini ve inancını yitirme düşmez kalkmaz bir Allah ben inanıyorum bir gün nasip olucak sadece sabır 🙏🏻🤗

Back
X