- 7 Eylül 2021
- 460
- 147
- Konu Sahibi Mylovebaby
Bilmiyorum ki keşke öyle olsa çok üzgünüm hayal kırıklığı yine peşimi bırakmadıGeç döllenme olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki keşke öyle olsa çok üzgünüm hayal kırıklığı yine peşimi bırakmadıGeç döllenme olabilir mi
Umutsuzluga kapilmayalim,ben de şuan o dongudeyim ama yilmak pes etmek yokBilmiyorum ki keşke öyle olsa çok üzgünüm hayal kırıklığı yine peşimi bırakmadı
Sizde geç döllenme mi olduUmutsuzluga kapilmayalim,ben de şuan o dongudeyim ama yilmak pes etmek yok
Ben çatlatma iğnesi oldum,7.gunum doktorum kan ver dedi ama iğne etkisi 10 ila 12.gun geciyor iğneden beri takipteyim,kendimi strese sokma yontemim şimdi etkisi geciyor sanirim iğnenin,testte çizgi biraz silik çıktı hayirlisi o yüzdenSizde geç döllenme mi oldu
İnşallah vardır bebişin canım benim galiba yok olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorumBen çatlatma iğnesi oldum,7.gunum doktorum kan ver dedi ama iğne etkisi 10 ila 12.gun geciyor iğneden beri takipteyim,kendimi strese sokma yontemim şimdi etkisi geciyor sanirim iğnenin,testte çizgi biraz silik çıktı hayirlisi o yüzden
Senin öykne benzer cok sey okudum burada,gec döllenme oluyormuş kanda 2 gün sonra yükselmiş.Olmadiysa da dua edelim hayirli vakitte hayirlisini versin Rabbimİnşallah vardır bebişin canım benim galiba yok olsaydı kanda çıkardı diye düşünüyorum
Amin inşallah keşke dediğin gibi mucize olsa bu sefer o kadar emindim ki çünkü dört tane test yaptim ikisi erken gebelik testi olmak üzere diğerleri de sizlere attığım normal testler hepsi silik çıktı ama anlamadım ya ben mi görüyorum bu çizgileri sadece çok garip dördünde de silik çizgi çıktı ama kanda negatif çıktı benim bildiğim bebek oluşunca ilk kanda sonra idrarda görülüyormus diye duymuytumSenin öykne benzer cok sey okudum burada,gec döllenme oluyormuş kanda 2 gün sonra yükselmiş.Olmadiysa da dua edelim hayirli vakitte hayirlisini versin Rabbim
Evet ilk kanda gözüküyor,cok iyi anliyorum bu durumu.Flashla baktığımı biliyorum...En önemli etki kafamiza cok takmamiz stres yapmamiz fazla etkiliyorAmin inşallah keşke dediğin gibi mucize olsa bu sefer o kadar emindim ki çünkü dört tane test yaptim ikisi erken gebelik testi olmak üzere diğerleri de sizlere attığım normal testler hepsi silik çıktı ama anlamadım ya ben mi görüyorum bu çizgileri sadece çok garip dördünde de silik çizgi çıktı ama kanda negatif çıktı benim bildiğim bebek oluşunca ilk kanda sonra idrarda görülüyormus diye duymuytum
Doğru ama ben bu sefer kafama çok takmamistim ve belirtiler üzerine test yapmıştım taktığım için değil de ama demekki nasip değilmiş inşallah birgün hayal kırıklığına uğramam teşekkür ederim ilgilendiğin icin benimleEvet ilk kanda gözüküyor,cok iyi anliyorum bu durumu.Flashla baktığımı biliyorum...En önemli etki kafamiza cok takmamiz stres yapmamiz fazla etkiliyor
aynı durum bendede var yaaa, sabha test yaptım nromal gebelık, 2 saat sınra masamdaydı hafıf cızgı avr gıbıydı. masamdakı su sısesınden su akmıs bı baktım netleşmiş sankı adetıme 4gun varBaşka bir konuda yorum yapmıştım ben size idrar kısmını suya tutun cizgi gidiyorsa kurumadir (kuruma cizgisi genelde böyle olmuyor) kendi yaptığım testlerden biliyorum resmen ezberledim.Elinizde fazla test varsa sabah ilk idrarla yapin ya da kan verin.
Aaaa ay vallahi miaynı durum bendede var yaaa, sabha test yaptım nromal gebelık, 2 saat sınra masamdaydı hafıf cızgı avr gıbıydı. masamdakı su sısesınden su akmıs bı baktım netleşmiş sankı adetıme 4gun var
Ya benim adetime dört gün var canım iliskiden de on gün geçti sanırım normal test yaptım dün oda sonradan silik çıktı ama çok belli değildi.bugun normal test yaptım sabah biaey yoktu uyandım ise geldim iki saat geçti masamdaydi test içini çıkarmıştım biraz su değmiş,bı bakrim koyulaşmis Kuruma cizgisidir olabilir sanırımAaaa ay vallahi mi
Kan ver bence
Kuruma cizgisi olsa su degse giderdiYa benim adetime dört gün var canım iliskiden de on gün geçti sanırım normal test yaptım dün oda sonradan silik çıktı ama çok belli değildi.bugun normal test yaptım sabah biaey yoktu uyandım ise geldim iki saat geçti masamdaydi test içini çıkarmıştım biraz su değmiş,bı bakrim koyulaşmis Kuruma cizgisidir olabilir sanırım
bn suyla denıycektım aslında bı baktım şişeden su sızmış sılınmesı gerekırken belıgınlestıKuruma cizgisi olsa su degse giderdi
Kuruma çizgisi daha cok ici bos beyaz oluyor ya
Ayyy buradayim diyor sanki
İnşallah bebistir ki bence öylebn suyla denıycektım aslında bı baktım şişeden su sızmış sılınmesı gerekırken belıgınlestı
ınsallah bebıstır canım yaaa ıkı senedır beklıyoruzz
erken gebelık yapcam bırde, ama bıde regl agrım var sankı
sende hamılesın dımı canım yanlıs hatıralmıyorsam.İnşallah bebistir ki bence öyle
Regl agrisiyla gebelikte bazi agrilar benziyor ya ayirt etmek zor ama
Evet canım,5.haftadayimsende hamılesın dımı canım yanlıs hatıralmıyorsam.
ınsallah oyledırr ya
Maşallah kuzumm, erken gebelik de çıkmadı bişey canimEvet canım,5.haftadayim
Hayırlısı olsun Rabbim sesini duysun inşallah
Baska test mi yaptınMaşallah kuzumm, erken gebelik de çıkmadı bişey canim