İkinci çizgi yi gören var mı?

İnşallah ya bak şimdi okuyunca bile duygulandım gözlerim doldu 😍😢
Merhaba , adet oldunmu merak ettim :) bende bugn test yaptım bakarmısnız varmı sizce
E22903FF-89CD-4238-8840-42B621238A3F.jpeg

Geçen ay 26.sında adet oldum bu ay da 26 da olmam gerekiyor ama bu ay erken yumurtam büyüdü ve çatlatma iğnesi yapıldı eğer çatlatma iğnesinden 14. Gün adet olmam gerekiyorsa ona göre 2 gün gecikti karışık yani :)
Evet benim de kafam karıştı:KK70:
Erken gebelik testi sanırım bu. Yarın ilk idrarınızla yeniden yapın. İnşallah vardır 🥰

İnşallah 🥰 elimdeki son testti negatif görmek insanı etkiliyor ama yarın tekrar alıp adet olmazsam 2 gün arayla yapmaya devam napalım adet olana kadar umut vardır :)
Ben reglime 5/6 gün varken öğrendim erken gebelik testiyle. Test önce böyle silikti bekledikçe netleşti. Kanda pozitif olmasına rağmen kaset testlerde çıkmıyordu ilk başta. Yapacaksanız ilk idrarla ve erken gebelikle yapın bence.

Canım ne oldu sonuç. İnşallah gebesindir
Maalesef 4-5 gün sonra adet oldum diğer günde silik cıkmıştı kan vermeye gitmemiştim belkide kimyasaldı bilmiyorum daha önce 1 kimyasalım oldu :( bu ay da 3 gün vat adetime ve cok siddetli bel ağrım var. Sende durumlar ne :)

Back