- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
neden haftasonu adet olmamanız gerek
muhım degilse adet döngünüzle oynamayın
Yüzme dersim var. 10 saatin, 2'sini baştan kaçırmış olacağım. Bilemedim ne yapsam..
belki kendiliginden olmazsın belli mi olur
Şu kadarını söyleyeyim, adet döngüsü yüzme öğrenmenizden / antremanınızdan daha önemli :)
2 saatlik dersi (10saatlik paket ödeme yaptığınızı varsayıyorum) dersi aldığınız yerle görüşüp ertelemeye çalışın. Birçok kadın bu şekilde ayda 1 hafta katılmıyordu ben antreman yaptığım zamanlar.
Sorunuzu tam anlamadım. Ama o hapı bende kullandım balayıma denk geliyordu reglim.
Reglimden 2 gün önce başladım.
Günde 2 tane içtim.
İlacı 6 gün kullandım.
Daha bırakmamıştım ilacı regli oldum.
Günde 3 tane kullanmam gerektiğini okumuştum ama ben zarar verir diye günde 2 tane aldım. Sanırım o yüzden ilacı bırakmadan oldum.
Bir sonraki reglim de tam 60 gün sonra oldu.
Hatta hamilelikten bile şüphelendim ama ilaç yüzünden 2 ay ertelemiş.
Bu ilacı yeni kullandım, sabah öğle akşam yemekten sonra olmak üzere günde 3 tane alıyordum. Bıraktıktan 2 gün sonra regl oldum, dolayısıyla tarihim değişti. Normalde 10 Eylül'de olması gerekiyordu eski döngüme göre, olmadı. Yani döngü tarihleri değişiyor evet. Yoğunlukta ise bir değişiklik yoktuSorum regl başlama tarihinin değişmesi ile ilgiliydi. Doktorun dediğine göre 1 2 gün içinde ve normal düzende(4 gün) olacaktım. Sizin gibi farklı yorumlar okudum. Günü değişen, uzayanlar vs. varmış. Benim bir sonraki hafta sonu da adet olmamam gerekiyordu. O sebeple kafam karıştı.
Sizi yeterli bilgilendirmiş miydi doktorunuz? Daha önce de düzensizliğiniz olur muydu? Bu ilaç tek hapta da ertelemeye sebep olur mu acaba?
Bu ilacı yeni kullandım, sabah öğle akşam yemekten sonra olmak üzere günde 3 tane alıyordum. Bıraktıktan 2 gün sonra regl oldum, dolayısıyla tarihim değişti. Normalde 10 Eylül'de olması gerekiyordu eski döngüme göre, olmadı. Yani döngü tarihleri değişiyor evet. Yoğunlukta ise bir değişiklik yoktu
Sorum regl başlama tarihinin değişmesi ile ilgiliydi. Doktorun dediğine göre 1 2 gün içinde ve normal düzende(4 gün) olacaktım. Sizin gibi farklı yorumlar okudum. Günü değişen, uzayanlar vs. varmış. Benim bir sonraki hafta sonu da adet olmamam gerekiyordu. O sebeple kafam karıştı.
Sizi yeterli bilgilendirmiş miydi doktorunuz? Daha önce de düzensizliğiniz olur muydu? Bu ilaç tek hapta da ertelemeye sebep olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?