• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet geciktiriciler

ebixsxim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.555
0
0
37
İstanbul
Bayanlar adetım ılk defa tam 7 gun gecıktı ve ben yarın 1 haftalık tatıle gıdıcem bekar kızlarda yanı bakırelerde adet gecıktrıcı kullnabılıyomu tatılde hasta olmak ıstemyıorum tatılım kotu gecer yoksa adet gecıtırcı kullanna varmı aranızda nasıl kullanıyo fıyatıo flan nekadar ve bekar bakıre kızlar kullnabılıyomu acıl cevp lutfen

evt cnm kullanabilirsin ben bekarken bikaç defa kullanmak zorunda kalmıştım
regl olmadan 2 gün önce başlıyosun
tatilin bittiğinde bırakırsan
bıraktıktan 2-3 gün sonra regl oluyosun
eczanelerde satılıyo şuan fiyatı ne kadar bilmiyorum ama pahalı bişey değil

canım benımde bu ay 5 gun gecikti tatile gitcektim delirdim normalde benmde gecikmez..eczaneye gittim primolut die bır hap kullandım fiyatı 9.75 tl..gunde 3 kere kullandım..en fazla 10 gun kullanabiliyosun zaten..sekiz saattte bır kullan dedi eczacı..sabah 8 öglen 4 we gece 12 de kullandım..we geciktirdi gercekten..hapı bıraktıktan 2 gun sora da oldum..normalde adet olmadan 3-4 gun once alın dedielr ama benm gecikmişti..gene de kullandım işe yaradı..umarım tatilin kötü gecmez bu yuzden ben cok stres yaptım zaten hapı kullanmaya basladıktan 3 gun içinde olmassan rahatlayabilirsin...

[COLOR="indigo"]bu arada ben agrı falan cekmedım normal adet gördum toplamda 15 gun geckti..ne bı fazla ne bı eksıklik oldu..almaktan baska caren yok gibi..yoksa herkes yuzerken kenardan bakmak hiç de hoş olmaz sanırım..hapı bır an önce alıp kullanmaya basla bence..ben 28 hazıranda olmam gerekıoodu temmuzun 3 unde basladım hapa 9 gun kullandım..temmuzun 13 unde de adet gördum..suan bıttı bıle..arkaadas agrı gördum falan demiş ama belki üşütmüştür weya baska bışeydendır ..bende cok sordum kullananlar war sık sık...olumsuz bışey duymadım...[/COLOR]

Back